• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KVALKAN: Ty nejsi administrator!
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    PRAASHEK: Mě tyhle témata asi taky točí, tak pak to cpu někam, kam to úplně nepatří. Tady to má být samozřejmě víc o vtipech. Tím to za sebe končím ;-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KVALKAN: díky za kultivovanou odpověď. Pořád nechápu, proč používat takové oslí můstky v rámci podobných témat. Teda tuším, že téma pálení čarodějnic a nechápavost američanů v jedné diskusi na facebooku se někomu může hrubě zatlouct do povrchu mysli a tuhle deformaci pak má dotyčný asi nějakým způsobem potřebu ukazovat ostatním kolem sebe i když se to s původní myšlenkou míjí o půl oceánu. Což je silně otravné.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    PRAASHEK: Ta souvislost je v tom, že tu lidi dělají věci a neznají hlubší souvislosti. Jako že já sám jsem nevěděl, že Nácíček je narážka na Nacisty, tak lidé nevědí, nebo nechtějí vědět, že pálení čarodějnic se odkazuje ke skutečným justičním vraždám mnoha žen a dalších nepohodlných osob ve středověku. Ale oslavu si tím samozřejmě nechtějí nechat zkazit.

Viz například:
    Podle propočtů historiků z Univerzity v Edinburghu by se pozdní omluva měla týkat až čtyř tisíc obviněných, z nichž 84 procent byly ženy. Pro srovnání, Česko eviduje 200 obětí podobných procesů, zejména na Jesenicku a Šumpersku. „Skoti v tom byli velice horliví i ve srovnání s Anglií,“ dodává Berková.

Oficiální smír s čarodějkami? Ve Skotsku sílí kampaň za očištění tisíců obětí čarodějnických procesů | Radiožurnál
    https://radiozurnal.rozhlas.cz/oficialni-smir-s-carodejkami-ve-skotsku-sili-kampan-za-ocisteni-tisicu-obeti-8656584

A pokud se vrátím k Ladovi, tak i on je samozřejmě problematický, jako celé české obrození, které je postavené na idealizované česky mluvící bílé křesťanské vesnici. Nic jiného skoro na jeho obrázcích nevidíš.

Škoda, že ses rozhodl vyhodit člověka, který se snažil ten kontext dodat. Já si sem pro ten kontext chodím a často je to fakt zajímavé.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAKROUSEK: Nejsi máma! :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAKROUSEK: A nejlíp, když to člověk přečtěte hlasem tady toho malýho prevíta.

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PRAASHEK: To ne, ted ti musi na osobni utoky a urazky odpovedet, kdyz jsi administrator!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a od těch dob o něm už nikdy nikdo neslyšel...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHA: tak ahoj
    FINSON
    FINSON --- ---
    KEESHA: Ackhtchually... on Praashek je admin...

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PRAASHEK: To je bozi, to budu pouzivat. Nejsi administrator!
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PRAASHEK: Nejsi administrátor. Na osobní útoky a urážky nebudu odpovídat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHA: a můžeš mi teda trochu vysvětlit svoje myšlenkové pochody a odpovědět mi na otázky, nebo ne? Protože pokud máš v plánu provozovat zaplňování prostoru otravnými žvásty beze smyslu, tak asi nemá cenu, aby ses tu vůbec vyskytoval. Resp. aby ses vůbec vyskytoval.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PRAASHEK: to zní strašně no
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo btw začínám mít silné podezření, že ta fotka hřiště nácíček je fejk jak prase :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHA: okay, trochu to rozeberu a položím ti pár otázek, protože vůbec nechápu, co to tady blábolíš a hlavně jak ses k tomu svému "tématu" dostal (třeba mi to vysvětlíš):

- byl zde dotaz, co je vtipného na tomhle obrázku
    - po chvíli reaguješ následovně > KEESHA
    - že zprávu uvádíš "Moc mě to nepřekvapuje." je dost ujeté - co konkrétně tě moc nepřekvapuje?
    - vůbec mi nedává smysl byť jen jediná věta tam, jakobys reagoval na úplně něco jiného, žádnou souvislost mezi hřištěm "nácíček" a pálením čarodějnic či nějakou fb diskuzí američanů nedokážu najít
    - tady > KEESHA pak zřejmě pokračuješ v halucinacích nebo nechápu proč píšeš "na tom obrázku u hřiště je taky Lada a ne Hitler" - to někde někdo tvrdil nebo co to má znamenat?
    - pokračuješ v narážce na církevní zločiny (souvislost s názvem hřiště "nácíček" kde jest?)
    - dál se opakuješ s američany, očividně tě jedna diskuze, kde se lidé neznalí nějakých reálií nad něčím pozastavují, velice zasáhla, možná bys to měl probrat s odborníky
    ROMI
    ROMI --- ---
    MATHES: Me ano
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    ILTU: no právě, na tom obrázku u hřiště je taky Lada a ne Hitler, ale když si někdo dá takové slovo na podnik pro širokou veřejnost, počítám že studenti historie literatury si tam hrát nechodí. Tak zrovna tak v zemi kde jako v skoro jediné v Evropě církev vyvraždila prakticky všechny pohany a zbytek zavřela do blázince tak se nedivím, ze se Amíci pozastavuji nad svátkem "pálení čarodějnic", protože asi chyběli na doučování folkloristiky.
    MATHES
    MATHES --- ---
    v nyxdroid app ne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam