• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GLOBETROTTER: jasný, je taky přece jedno, jestli je ta pračka (taky často s Rusákama a Ukrajinou spojovamá) automatická nebo poloautomatická, že jo :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    MINERWA: Předpokládám že je to narážka na ukradení Krymu, ale ta věta je IMHO naprosto nesrozumitelná (protože ukradli poloostrov a ne poloostrovany, ale možná tomu jen nerozumím).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo a plz tohle mi nevysvětlujte
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //jen tak btw na tohle téma už toho byly převyprávěny hromady, zde readers digest:

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    haha, bing prelozil jednu vec spravne: Translated from english by bing

aka lure them in with a name+picture, get them with a bing=shit joke :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: ajo tyvole já tu spodní část vůbec nečetl, taky mě mohlo napadnout, že to má asi nějaký význam...

a která z těch vět je originál? ta spodní, žejo? žejo?!
    ROMI
    ROMI --- ---
    MAKROUSEK: A ktera je ventilator?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PRAASHEK: Fan jako fanousek se urcite francouzsky nerekne ventilateur
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: a já jsem akcelerátor
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KVALKAN: Ty nejsi administrator!
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    PRAASHEK: Mě tyhle témata asi taky točí, tak pak to cpu někam, kam to úplně nepatří. Tady to má být samozřejmě víc o vtipech. Tím to za sebe končím ;-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KVALKAN: díky za kultivovanou odpověď. Pořád nechápu, proč používat takové oslí můstky v rámci podobných témat. Teda tuším, že téma pálení čarodějnic a nechápavost američanů v jedné diskusi na facebooku se někomu může hrubě zatlouct do povrchu mysli a tuhle deformaci pak má dotyčný asi nějakým způsobem potřebu ukazovat ostatním kolem sebe i když se to s původní myšlenkou míjí o půl oceánu. Což je silně otravné.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    PRAASHEK: Ta souvislost je v tom, že tu lidi dělají věci a neznají hlubší souvislosti. Jako že já sám jsem nevěděl, že Nácíček je narážka na Nacisty, tak lidé nevědí, nebo nechtějí vědět, že pálení čarodějnic se odkazuje ke skutečným justičním vraždám mnoha žen a dalších nepohodlných osob ve středověku. Ale oslavu si tím samozřejmě nechtějí nechat zkazit.

Viz například:
    Podle propočtů historiků z Univerzity v Edinburghu by se pozdní omluva měla týkat až čtyř tisíc obviněných, z nichž 84 procent byly ženy. Pro srovnání, Česko eviduje 200 obětí podobných procesů, zejména na Jesenicku a Šumpersku. „Skoti v tom byli velice horliví i ve srovnání s Anglií,“ dodává Berková.

Oficiální smír s čarodějkami? Ve Skotsku sílí kampaň za očištění tisíců obětí čarodějnických procesů | Radiožurnál
    https://radiozurnal.rozhlas.cz/oficialni-smir-s-carodejkami-ve-skotsku-sili-kampan-za-ocisteni-tisicu-obeti-8656584

A pokud se vrátím k Ladovi, tak i on je samozřejmě problematický, jako celé české obrození, které je postavené na idealizované česky mluvící bílé křesťanské vesnici. Nic jiného skoro na jeho obrázcích nevidíš.

Škoda, že ses rozhodl vyhodit člověka, který se snažil ten kontext dodat. Já si sem pro ten kontext chodím a často je to fakt zajímavé.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAKROUSEK: Nejsi máma! :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAKROUSEK: A nejlíp, když to člověk přečtěte hlasem tady toho malýho prevíta.

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PRAASHEK: To ne, ted ti musi na osobni utoky a urazky odpovedet, kdyz jsi administrator!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a od těch dob o něm už nikdy nikdo neslyšel...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KEESHA: tak ahoj
    FINSON
    FINSON --- ---
    KEESHA: Ackhtchually... on Praashek je admin...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam