• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    MATHES: Konečně někdo napsal PRAVDU.
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: Ses hodnej. Dekuju.

1. Vlevo je velky kovovy vetrak, coz v anglictine je huge metal fan. Pan vpravo je pak velky fanousek metalove muziky, coz se rekne anglicky stejne a v tom je ten vtip.
    2. Jeden obri vetrnik se pta druheho, co rad posloucha za muziku. Ten odpovida, ze je velky kovovy vetrak, ale zaroven to znamena, ze je velky fanda metalove hudby. Oboje zni stejne a v tom je ten vtip.
    3. Velkdy kovovy vetrak o sobe rika, ze je velky kovovy vetrak, ale je to napsane fontem, ktery se pouziva v metalove hudbe, takze to muze vypadt, ze vetrak je zaroven i fanouskem metalove hudby, coz se pise v anglictine stejne a v tom je ten vtip.
    4. Je vlastne to same jako cislo 2, jenom je tam jiny obrazek a v tom je ten vtip.
    5. Je stejny rozhovor stejnych veci jako u druheho obrazku, ale tentokrat je to soustava vetrne elektrarny a v tom je ten vtip.

To je vsechno. Dal bych si jedna minus.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MATHES: i že jsi to ty, tak mi to tedy vysvětli, očividně si potřebuješ zatrénovat.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SHEALA: Petriho misky určitě znáš,
    a hádám že tyhle dvě jsou nejkrásnější (proto missky)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SHEALA: Jako ty nejkrasnejsi Petriho misky. Jako bonus vypadaji prvni bakterie jako bradavky.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [CHROCHTADLO @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Řekla ta něčí loutka Turek něco obzvláště hloupě náckovského, co mi uniklo? Nebo je to prostě jenom kokot, což mi neuniklo :/

Trochu jsem googlil a nic kloudného, krom názorů, které se vesměs shodovaly, že to je kokot, jsem nezaznamenal.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GLOBETROTTER: jasný, je taky přece jedno, jestli je ta pračka (taky často s Rusákama a Ukrajinou spojovamá) automatická nebo poloautomatická, že jo :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    PRAASHEK: ach jo, zrovna kdyz vim odpoved :( !
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    MINERWA: Předpokládám že je to narážka na ukradení Krymu, ale ta věta je IMHO naprosto nesrozumitelná (protože ukradli poloostrov a ne poloostrovany, ale možná tomu jen nerozumím).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo a plz tohle mi nevysvětlujte
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //jen tak btw na tohle téma už toho byly převyprávěny hromady, zde readers digest:

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    haha, bing prelozil jednu vec spravne: Translated from english by bing

aka lure them in with a name+picture, get them with a bing=shit joke :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: ajo tyvole já tu spodní část vůbec nečetl, taky mě mohlo napadnout, že to má asi nějaký význam...

a která z těch vět je originál? ta spodní, žejo? žejo?!
    ROMI
    ROMI --- ---
    MAKROUSEK: A ktera je ventilator?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PRAASHEK: Fan jako fanousek se urcite francouzsky nerekne ventilateur
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAKROUSEK: a já jsem akcelerátor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam