• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: no já jen aby sem za chvilku nezačali chodit třeba lidi abysme jim vysvětlili proč jim přestala svítit žárovka
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: Chápu, chceš to uhrát na výjimky ze záruky.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    on to ale nemá být vtip, nýbrž nEjLePšÍ hLáŠkA
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Mě napadlo, že by se to mohlo vztahovat k věku... Jako že je jí 51 a jedna sedmnáctka, na kterou si tak živě vzpomíná, se do toho vleze třikrát... Taková existenciální slabost.
    Vtipy od CRS mi většinou moc vtipné nepřipadají...jako by tam chyběla pointa. On je asi často vymýšlí sám a vidí tam nějakou pointu, která mě míjí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Chm, tak to je nuda, to podám reklamaci k Adolfovi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NELLAS: 17 je prvocislo, 51 vypada taky jako prvocislo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GILHAD: Na to to má příliš mnoho palců, aby to bylo jen tohle.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    NELLAS: No pravda to je, ale vypadá to nějak divně, jako kdyby to snad pravda být neměla. Člověk většinou neumí násobilku 17 z hlavy. Mě to přijde ze stejného ranku, jako mnohé optické iluze, zejména pak flekaté koberce na schodech.
    Jestli v to je ale něco víc, to netuším.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Něco mi strašlivě uniká. Moč to není.

[CRS @ Nejlepší hlášky hlody a kecy]
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FROSTACK: těch memů, spojujících Vasquezovou a pěstounku Johna Connora je hafo, ale člověk musí být nerd na akční filmy z osmdesátek a devadesátek, aby to ocenil. Výbornej je i :

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: i have this terrible feeling of deja vu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: to mě taky napadlo jako první, viděl jsem clashe mezi lidmi na fotce a fanatickými zastánci HDMI
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FROSTACK: Je to stejná herečka co hrála ve Vetřelcích Vásquezovou.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Rad pomuzu, kdyz vim! V dobe psani puvodniho prispevku jsi jeste nevedel, ze jak roli nahradni mamy v T2 FROSTACK tak roli Jenette Vasquez LAUNCHER v Aliens hraje stejna herecka: https://en.wikipedia.org/wiki/Jenette_Goldstein .
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: V cem presne je to vtipne, pls? Asi mi neco nedochazi...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MMORT7: fór je v tom, že variací na tenhle páreček je spousta a je u toho ještě nějakej ezo text, a tenhle obrázek je prostě rozuzlení, vrchol, katarze
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    LAUNCHER: Dík:)
    já v tom hledal nějakou aktuální gender tématiku
    FROSTACK
    FROSTACK --- ---
    Nechytl jsem pointu

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Display Port?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam