• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: určitě židovské
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: Asi má dobré právníky
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: vtip bez Hitlerovy záruky nemůže být vtipný
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PRAASHEK: chtěl jsem to zase sešít dohromady to pitvaní. Von má dycky tolik práce, že mu na opravdové umění nezbývá čas.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HNILOB: navíc tvůrce nemá smlouvu s Hitlerem, takže ani ten nezaručuje cokoliv ohledně toho humoru
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Tak překrásný kouzelnický trik převedeny do najivně digitální podoby a vy to tu takhle zhatite!? Pfff
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    IOM_NUKSO: Tak pokud bychom to chtěli jo pitvat, je to podle mě spíš vtip na paint nebo cokoli bez vrstev. Protože když v jedné vrstvě přesunu výběr jinam, přepíše se to tím výběrem a králík tím pádem zmizí :)

Tadáá
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    IOM_NUKSO: jestli si to pamatuju dobře, tak by zůstal, kdyby to bylo rozdělený do vrstev.
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    IOM_NUKSO: Dík. Já naposledy ve Photoshopu či Paintu dělal asi před 20 lety, tak mi tyhle nuance úplně unikají. A říkal jsem si, vzhledem k tomu počtu lajků, že jsem asi úplně blbej :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SAJAGI: ja to pochoila tak, ze vtip je v tom, ze jelikoz je to paint/photoshop, tak kouzlo by bylo naopak, kdyby tam ten zajic zustal a ono ne, kouzlo stejn jako ocekavas v realu, takjze proste takoova blbost. Zrovna na tomhle jsem se dost zasmala.
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    FRK_R23:
    MAKROUSEK: Aha, dík!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SAJAGI: Tim, ze udelas ten select na zajickovi za polstarem, vyberes i zajicka a kdyz ho s polstarem posunes, zajicek zmizel! Magic!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SAJAGI: Kouzlo, nechá králíka zmizet. Pokud neznáš například Photoshop, zas tak vtipný to asi není.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ILTU: Vypadá to jako Nyx logo
    ILTU
    ILTU --- ---
    KAKIHARA: Nojo! :-))))
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ILTU: Nyx?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    COOLER: úplně pomíjí tu mileneckou linku s náznakem budoucího análu, která se tam mezi oběma respondenty rozvíjí
    BATMATES
    BATMATES --- ---
    Vysvětlete mi někdo ten zvýrazněný komentář, já jsem zapomněl jak jsem to myslel

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam