• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    4PTO
    4PTO --- ---
    NELLAS: my jsme pochopili, že ti to nedošlo, není třeba opakovat už vysvětlené.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GILHAD: Už jsem to pochopila poprvé, není třeba opakovat už vysvětlené :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    NELLAS: Je vidět, že s tím svítí na zeď a stín nikde, protože místo reflektoru na paprsky tam má mléčné sklo. (Takže nějaký stín může být jen takřka na kontaktní vzdálenost, pak se to rozptýlené světlo rozptýlí přes celou plochu.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOMPAS: Batsignal znám, ale nedošlo mi, že to nefungovalo :D
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    NELLAS: Chtěl si vyrobit světýlko, které by promítalo https://en.wikipedia.org/wiki/Bat-Signal ale nefungovalo to, tak ho vyhodil.
    ROTAMERK
    ROTAMERK --- ---
    NELLAS: No jakože filmové přivolání Batmana v reálu nešlape.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HOLAKAC: Hustý, dík
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Co mi uniklo za aféru s tím group chatem?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    aha, dik
    ROMI
    ROMI --- ---
    ROMI: Jeste dodam asi, ze trener Trince a byl to predesly zapas v Praze a dnes se hral paty zapas znova v Praze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    PRAASHEK: A od té doby každé dva dny. S Ryanem Airem si už tykáme. Je to neuvěřitelný příběh nového přátelství. Už jsem ztratil větší hromadu zavazadel než v Auschwizu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIRIEN: Dva dny - měl koupenou zpáteční.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    REFALLENONE: tak ze zájmu - jak dlouho než si s nima letěl znovu?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GLOBETROTTER: tak ještě jednou, o toho týpka úplně nejde....vysvětloval jsi to zbytečně a jestli nechápeš, proč mluvím o cool společnosti, přečti si Koudyho příspěvek ještě jednou
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GLOBETROTTER: vypadalo to, že vysvětluješ proč týpek nemá okno
    Fakt strašně cool společnost..., budou takhle cool někdy i doktoři? Cool je akorát moje bába....
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GLOBETROTTER: omlouvam se, ze me ledabyle vyjadreni bylo pricinou tveho selhani, mozna uz se to nestane!:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam