• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SUCZKER:

Donald Trump signs order to 'make America's showers great again'
    https://www.bbc.com/news/articles/cm2eeggyppzo
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [LORD_DE_SEIS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Plz, kdo zas přišel s jakým moudrem? Už to nestíhám sledovat. Ď!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ILTU: signál je na pátém frejmu, netopýr uletěl
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEVEN: a z toho nakaženého netopýra vyrostl Batman. Třeba ten s Valem Kilmerem.
    ILTU
    ILTU --- ---
    SEVEN: Ty tam vidíš někde signál? Nebo živýho netopejra?
    SEVEN
    SEVEN --- ---
    NELLAS: ROTAMERK: KOMPAS: No nevím, ale podle té roušky v koši na posledním obrázku bych tipovala na vtip z doby covidu - chtěl signálem přivolat Batmana a místo toho přivolal nakaženýho netopejra -> vzteky to celé zahodil.
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    JENDULUS: stary dobry Nintendo Wii

JENDULUS
    JENDULUS --- ---
    HOLAKAC: A to je k čemu ovladač?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ROTAMERK: přišel domů, ale už tam dva hráči jsou - připojil se jako trojka => manželka ho asi podvádí.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALCATOR: Ahá! Piškvorky jsem odhalila, ale ty hlavy mi nedošly 😊
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ILTU: Hlavy těch tří vypadají jako KOLEČKA ve hře Tic-Tac-Toe (primitivní piškvorky), tzn. hráč s "kolečky" vyhrál.
    TOM_TOM
    TOM_TOM --- ---
    ILTU: Piskvorky…
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SALVATOR: Celkem mi zabírá příměr "Hele ten kluk se na škole vyspal s každou druhou, fakt věříš, že odteď bude chtít spát jen s tou jednou, protože si užil dost?", na vysvětlení proč je to blbost.
    COOLER
    COOLER --- ---
    No pokud můžu mluvit ze zkušenosti, co mám kolem sebe. Tak s čím bohatším člověkem člověk obchoduje, tím víc se ho ten druhý snaží ojebat. Ono to je docela logické. K tomu majetku se nějak musel dostat a někoho to ty peníze muselo stát. Čekat nějaké prozření od určitého majetku výš je nesmysl, protože je to dáno povahou a ne nějakým až...
    MATHES
    MATHES --- ---
    SALVATOR: taky jsem mel jednoho takovyho kolegu, ale nastesti stacily 4 roky a nazor dramaticky zmenil :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRAGED: Já si vybavuju, jak kolega, kterej pro Babiše horoval, když kandidoval poprvé, argumentoval přesně tímhle. Nenechal si vysvětlit, že minimálně jeden takovej, jménem Berlusconi, už tady byl a jak to dopadlo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Tomu se rika "S jidlem roste chut!"
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: jako to jo, ja tim myslel ten pristup toho bohace, s tim co pises se neda nez souhlasit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam