• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    COOLER: Pistorius approves! :-]
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    IOM_NUKSO: ono to nebude všem běžcům. Ale ukazuje to ironii situace té skupiny, která aby unikla z rat-race koupí Garmin, "On The Run" boty a hrdě se postaví doprostřed 42 km trvajícího běžícího štrůdlu.
    Holt někteří lidé když objeví běhání/cyklistiku a začnou se kolem toho chovat trochu debilně
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IOM_NUKSO: proč by to mělo být vysmívání? Prostě si někdo dělá prdel a výsměch v tom vidí jenom postižené husy :)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Mne to porad prijde nejak debilni vysmivat se bezcum, ze therapy was also an option.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Kazdej, kdo beha, vi, ze si tim vycisti hlavu. Terapie je substitut. Takze pani jen dava protinabidku.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    GREATDRAKE: no mně to připadá jako klasický trolling na demonstraci
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    QZUZKA: jako druhé vysvětlení se nabízí reakce na lidi kteří říkají "co si jít zaběhat" lidem s depresí či podobnými trablemi
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    IOM_NUKSO: předpokládám že se to opírá do lidí, kteří krizi středního věku řeší tím, že začnou běhat s cílem "uběhnout maraton". Pokud by místo upnutí se na běh zvolili terapii, měli by to snazší a možná i levnější a rychlejší.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SUCZKER:

Donald Trump signs order to 'make America's showers great again'
    https://www.bbc.com/news/articles/cm2eeggyppzo
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    [LORD_DE_SEIS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

Plz, kdo zas přišel s jakým moudrem? Už to nestíhám sledovat. Ď!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ILTU: signál je na pátém frejmu, netopýr uletěl
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEVEN: a z toho nakaženého netopýra vyrostl Batman. Třeba ten s Valem Kilmerem.
    ILTU
    ILTU --- ---
    SEVEN: Ty tam vidíš někde signál? Nebo živýho netopejra?
    SEVEN
    SEVEN --- ---
    NELLAS: ROTAMERK: KOMPAS: No nevím, ale podle té roušky v koši na posledním obrázku bych tipovala na vtip z doby covidu - chtěl signálem přivolat Batmana a místo toho přivolal nakaženýho netopejra -> vzteky to celé zahodil.
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    JENDULUS: stary dobry Nintendo Wii

JENDULUS
    JENDULUS --- ---
    HOLAKAC: A to je k čemu ovladač?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ROTAMERK: přišel domů, ale už tam dva hráči jsou - připojil se jako trojka => manželka ho asi podvádí.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALCATOR: Ahá! Piškvorky jsem odhalila, ale ty hlavy mi nedošly 😊
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam