• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    UNTOY: já takhle chodím s lidmi nakupovat Mein Kampf
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    a k tomu objevu loss tedy jeste obligatni xkcd :)

REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    MINERWA: dík, já si dodnes myslel, že v tom komiksu přišli o nenarozený dítě
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    FLAD: Jak odkazuje UNTOY: - je to příšerně profláknutý, furt dokola omýlaný schema, kde na čtyřech políčkách je "něco svisle", dvě svisle", "dvě svisle" a "jedno svisle, jedno naležato vpravo od toho prvního". Je to tak nějak všude furt pryč, vtipné to není a zajímavé už dávno taky ne.

Zatím jsi žil prima život, když tě to ještě miliónkrát nepotkalo, já furt narážím na lidi, co to vidí v naprosto čemkoli (což je jejich problém), ale hlavně mají ukrutnou potřebu to všude vylepovat, u žeho všeho si nějaká podobné konfigurace všimli.(Což je problém pro všechny okolo.)

Tohle je stomiliónté zpracování toho, že někdo vezme něco a naaranžuje to nějak podobně a pak z toho má úplné tvůrčí orgasmy (ze svého pohledu) či průjmy (z pohledu jiných),.

Plus ještě "humorný přílepek", kde je strašně vtipně naznačeno, že tázající o něco přichází ("loss" - chápete? to je jako strašlivě vtipné. HAHAHAHA. Jako že ten obrázek odkazuje na ten původní strip loss HAHAHAHA a v odpovědi je taky los HAHAHAHA. ... atd po vzoru debilních amerických sitkomů, kde na každou repliku libovolného snímaného nastříhají aspoň pštkrát tolik umělého smích, aby tupec divák pochopil, že je to děsná legrace a měl pocit, že se má bavit. A hlavně to nádherně natáhne stopáž a rozmělní stupiditu představovaného). Až na to, ře tázající tam o nic funny nepřišel, protože tam nic takového není. Jen miliónkrát omýlaná trapárna, která nebyla vtipná ani poprvé.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    FLAD: vtip je v hlouposti tý bejvalý manželky, která se s ním rozvedla a chtěla půlku
    FLAD
    FLAD --- ---
    GILHAD, UNTOY: Můžete to nějak rozvést? To zni něco jako, že když vtip chápete, tak vaše vysvětlení je určitě jasný. Ale já vtip nechápu, takže vaše vysvětlení mi nijak nepomáhá.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    IOM_NUKSO: imo se snim rozvedla když byl v base a po propuštění chtěla podíl z odškodného, protože v době odsouzení byli manželé, takže část náleží i ji. Soudce to zamítl s tím že trpěl jenom on
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    UNTOY: Jo, loss, je zmíněn i v textu. ( jeho vtipnost však není garantována!!! )
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    FLAD: loss
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    O…k… Děkuji.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    RANDOM_NIGHT: podle mě vtip na úrovni toho, že rýmu můžeš 7 dní léčit, nebo nic nedělat a za týden přejde sama 🙂
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Vtip paroduje obvyklé chlubení se ve stylu "To, co ty vyděláš za měsíc, já vydělám za den", tedy že mluvčí má násobně vyšší příjem, než druhá strana.

Tady je to posunuto do absurdní roviny, kdy místo "za den" je "za čtyři týdny", neboli časový úsek srovnatelné délky. Mluvčí má tudíž jen o trochu vyšší příjem než druhá strana a není se čím chlubit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Tento vtip si hraje s trošku nepřesnou aproximací, že měsíc = 4 týdny. Metavtip ve vtipu je, že měsíc má o trošku víc jak čtyři týdny, takže to není jako "co tobě trvá týden, mně trvá sedm dní" (tedy vypadá to, že jsem lepší, ale je to to samé).
    ROMI
    ROMI --- ---
    ILTU: jelikoz chodim jen sem, tak ne vsichni ;)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HAR4NT: jo jasně, tahle dominatní pixar lampa, co zadupe ego do země :D
    mě anime nebaví, neviděla jsem
    ILTU
    ILTU --- ---
    ROMI: protože jich bylo plno a nebylo potřeba zmiňovat konkrétní, všichni věděli :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MINERWA: imho ta lampicka v logu zabusi to I do zeme, takze je to nakej pleasure room, kde ho ta holka vojede
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam