• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    ALEA
    ALEA --- ---
    NELLAS: Vím to jen díky Událostem Luďka Staňka, ale ona měla prý pocit, že je pro ni čas ve sněmovně nedostatečně využit, nebo šlo i o přivýdělek, tak tam měla nějaké video finanční poradenství?
    Nepamatuju si podrobnosti, ale vím, že šlo o to, že ji mají lidé oslovovat a to byl videohovor, přímo z budovy sněmovny a radila s investovánim.

Což se v současné ekonomické situaci pro většinu lidí strašně vyplatí a je to tedy strašná škoda, že s tím nepokračuje.
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Ahá, mně nedocvakl "most Karla" (čti: Šichtářové radám)! Furt jsem tam viděla "radím" a dál to nedávalo smysl. Díky ☺️
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILTU: Sichtarova složila.mandat. I zbytku nic nevím, ale název tohohle článku zní slibně...

Zlato nad mandát. Konec dealerky Šichtařové ve sněmovně ukazuje na neblahý trend v politice, Okamura může na trapasu ještě vydělat | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://archiv.hn.cz/c1-67853950-zlato-nad-mandat-konec-dealerky-sichtarove-ve-snemovne-ukazuje-na-neblahy-trend-v-police-okamura-muze-na-trapasu-jeste-vydelat
    ILTU
    ILTU --- ---
    Můžete mi to někdo přeložit?
    [HOUH @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    SIRIEN: Sama teď řekla, že to byla chyba. Tak proto se jí na to nesmíš ptát. Aby to nemusela říkat znovu.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    [SAMIEL @ Nové Internetové Humory // pořádáme Teď-kon// hajlování na toaletě povoleno// Poĺpp// retarded vEgaИ mEMEs welcome// DEUS VULT!!!!1]

Nějaký speciální důvod proč je aktuálně relevantní že hlasovala pro zrušení jaderných elektráren v Německu po Fukušimě?
    JORIM
    JORIM --- ---
    Prostě gádžo.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak kurva kde jsou ti japanisté?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SLAMITCH: gozaimasu :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    GREATDRAKE: Uff, ještě že jsem ve správným fóru. Co má být "Gothaj s máslem", pls? Nejblíž jsem se dostal s Gochisōsama, ale nevím.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SLAMITCH: Gothaj s máslem!
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    GREATDRAKE: Aligátor! 🙇‍♂️
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SLAMITCH: toto je slovo, které hledáš https://en.wikipedia.org/wiki/Gaijin
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    [SUCZKER @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/]

Je to jen jakože relativně náhodný spojení slov gay a žid, co zároveň zní podobně jako gejša, nebo je tam něco jinýho?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DA_NIELA:
    human -> moon -> werewolf
    house -> moon -> warehouse
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A taky

Super Mario 64 - Nintendo - 'It's a Me, Mario!'
    https://youtu.be/eaFHEW1RH7Q?is=WlNZ4xY5vhXtbelQ
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    [QWWERTY @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi!]

Nějak mi vtip nedochází. Ještě rozumím, že Alenka udělá co se jí řekne v horní části, ale ta spodní? A proč vypadá jako Mario?
    PECA
    PECA --- ---
    PATISLAV: V podstatě všechny vtipy na nějakou skupinu lidí jsou urážky. Tak pokud ses v tom našel, aspoň víš, jaký to je když... Třeba cikán poslouchá slyší vtipy o cikánech, blondýna o blondýnách, policajti o policajtech... Prostě se s tím smiř a vtipy o někom míň šiř. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam