• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    EZECHIELL
    EZECHIELL --- ---
    Ježíši tady je to skvělý, to je úplně retro flame war. <3

And se mi ani nechce věřit, že je to skutečný a ne jen botnetová simulace s agendou destabilizující jednotu Západu.

(Jinak za mě absolutně nejvíc meh je Harry Potter a moje neexistující vnoučata si jednou budou povídat jakej jsem frajer jak hovado, že se mi podařilo se tomuhle fantasy ekvivalentu špaget s kečupem úplně vyhnout!)
    ARAON
    ARAON --- ---
    NEVADA_: Když už Star Wars a Cappella, tak tohle:
    Star Wars (John Williams Is The Man) a cappella tribute music medley - Corey Vidal and Moosebutter
    https://youtu.be/lk5_OSsawz4?si=yAe7CxSSg8uI6b5d
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    SKORZENY: Tak hodně štěstí v sisyfovském úkolu :)
    A jako velká fanynka SW posílám k práci pěknou písničku ;)

Jimmy Fallon, The Roots & "Star Wars: The Force Awakens" Cast Sing "Star Wars" Medley (A Cappella)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZTLAx3VDX7g
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    NEVADA_: pozri ja ti to vysvetlim, kazdopadne vdaka za empatiu, aj ked v tretej osobe.

Vysvetlenie: sw sa vyhnut neda, viem to, ignorujem ho dlho. Ked chces mat nadej na zmenu, obcas musis konat, musis upozornit ze nie vsetci SW miluju. Kratkodobo je to prehra, lebo, uhm, hovoris o star wars, siris meme dalej.

Lenze toto je long game. Obcas kde tu povies, ze sw je shit. Mozno aj na fore ktore na to nie je dedikovane! Co mas ale robit, ked sw dostava priestor vsade, ale hejt SW je vysmievany, napriek tomu ze na priestoru neskonale menej? Mozem si zalozit forum ze hejtujem SW, lenze nechcem ziviť SW myslienku v povedomi ludi, tak to neurobim.

Cize co bude nasledovat? Odmlcim sa. V ludoch ostane divna spomienka - aha, ono vlastne existuje nieco ako, ze SW mozno neni super, ze ho nemusis sledovat! Postupne, pomaly zacne viac ludi svoj postoj prehodnocovat. Zamyslia sa preco sli vlastne na to do kina? Oni na to nabuduce nepojdu do kina. Nekupia decku mikinu. Atd.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SLAMITCH: Na komoditních burzách se obchoduje s obilím. A tam “vsázíš” na to, jestli cena poroste nebo klesne. Ale třeskutě vtipným bych ten strip nenazval…
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Člověk, co se chce SW vyhnout, nezajímají ho, tak místo ignorování si do toho na diskuzním fóru zaryje. A rozpoutá tak záplavu příspěvků o SW. Chudák malá, to si pomohl :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A pak ty jsme my, co jsme sice chytli SW, ale už ne tu správnou Ball room.....
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    DRAGON: hladaj “Stag Warts”
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAMATHUR: konečně Star Wars, na který bych se podíval!
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    SKORZENY: let me fix it for you, dearie

DRAGON
    DRAGON --- ---
    MATHES: vidis, pulp fiction je mnohem lepsi film.
    HNILOB: aha, ono to bylo cele na to co napsal Ashley, tak to uz tomu rozumim o neco vic, supr.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SKORZENY: Jaj tak to se omlouvám. Nevím proč jsem si to spojil s tebou když se ptal Ashley.

DRAGON: sry
    MATHES
    MATHES --- ---
    DRAGON: ja si nepamatuju, ze by se ho na to kdokoliv ptal
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    lol, ukrizujte ho ze rekl, ze ho to sere, tvl..
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    HNILOB: ne ja sa vysvetlenia nedozadujem. Dosiel som sa postazovat. Mozem, ne, na diskuzaku. V mojom oblubenom fore - kde mohla bezat ina debata ne o Star Wars. Lenze boli tu SW tak hovorim ze nech idu prec!
    Len za to ze SW fenomen sa nemozem stazovat? Ako prestavaju picoviny byt fenomenmi, ked sa nikto nestazuje? Ja som sa rozhodol na imperium zautocit zvnutra. Ku mne pridaj sa
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    ILTU: tak nějak. Na dvou židlích může sedět jenom Jean-Claude Van Damme v rozštěpu
    ILTU
    ILTU --- ---
    HNILOB: No, spíš přišel do klubu, kde se vysvětlují vtipy, někdo jiný se ptal na vtip založený na SW, a on, místo aby vtip vysvětlil, sdělil, že SW nemá rád.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DRAGON: ehm. Píše, že snaží vyhnout všemu starwarsovemu, ale dožaduje se vysvětlení SW memu. Mohl to přejít jako meh, a nebo se spokojit se salvatotorovym vysvětlením.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    QWWERTY: A? Pisu snad neco jinyho? Proste si povzdechl, lidi ho tady za to vyhejtili, ok no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam