• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    YOPIE
    YOPIE --- ---
    MEJLA77: Ráno se pohyboval modrou fabií, kterou dopoledne vyměnil za jiný vůz. „Podle nově zjištěných informací by se hledaný muž měl pohybovat ještě dalším vozidlem, které si zapůjčil. Mělo by se jednat o vozidlo Renault Megane vínové barvy,“ uvedli policisté na síti X před 10:30.
    Zdroj: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/v-celakovicich-evakuovali-skolu-jezdi-tu-ozbrojeny-muz-na-miste-je-zasahovka.A260623_072117_domaci_tbr
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MEJLA77: Moc bych za tim nehledal. Prostě si někdo omodoval GTA, aby tam měl Fabku, to je IMO všechno.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Prosím o vysvětlení - moc nechápu, proč je tam škodovka s českou značkou, jestli jde o nějakou realitu, kterou jsemminul, jestli něco znamená čas a množství dolarů něco znamená - fuck jsem ztracený...

[KARLOSK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KEJML: Ale taky mohli hrát v mollu.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DOCKINEZ: Es je o půltón pod E, eses je o dva půltony pod E, čili D.
    ARAON
    ARAON --- ---
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ARAON: 28 + 1/2 z 28 = 28 + 14 = 42
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Děkuji náčelníku, že ses mě zastal!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GANDHI: ale opravil, jenomže opačně
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ILTU: baznej = vážnej, bys Matěj = vysmátej. jeste ze mu autokorekt neopravil reakci na erekci:p
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    TRAGED: mas reakci, mohol by som ju videt?
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRAGED: Cože?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Já to teda chapu tak, že Karel byl super baznej masér co napsal super vážná a varovná díla a zatím co bys Matěj Josef pozitivní Povídání o P&K. Viz má reakce.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    QZUZKA: Jeden se fakt snazil a druhej vymyslel jenom slovo Robot! Ok, o tom to neni, ale jako ...
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    KOMPAS: Dík za dovzdělání. (Už jsem asi starej, protože bych Make Your Own Kind of Music považoval za ikonický podkres odjinud.)
    ILTU
    ILTU --- ---
    KOMPAS: Aha!
    ILTU
    ILTU --- ---
    ABRAHAM: Jsou si kluci podobný ☺️
    Díky.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Trochu mi tady chybí informace o tom, že Cage/Pascal je standardní memová šablona Nicolas Cage Looking At Pedro Pascal / Make Your Own Kind of Music, kde Cage je nenaladěný, zatímco Pascal je vysmátý.

Je otázka, jak moc tahle instance s bratry Čapky odpovídá tomu původnímu schématu. Mně se líbí interpretace směrem QZUZKA – Karel je naštvaný, jak je to nespravedlivé, když toho musel napsat tolik a Josef je vysmátý s jednou knížečkou…
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    ILTU: On by v tom byl větší pořádek, kdyby Karel nenapsal Dášeňku. (Co se týká čtivosti tak záleží na konkrétním díle, takový ty Hordubalové se louskaj hůř, ale ty scifky a ezo povídky se čtou jednim dechem.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam