• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

Pokud to má 4 panely, nejspíš to je Loss.

Pokud se po vysvětlení nesměješ, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, di si stěžovat k původnímu zdroji.

Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a tobě se nezdá vtipný, věř, že tvoje problémy s tvým smyslem pro humor jsou tvůj problém, nikoliv problém lidí, kteří ti vtip vysvětlili.

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEJLA77: pardon, měla to být fabie. Musím odpovídat na jeden dotaz naráz, ne na dva :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KID_MCHUTT: modrá dodávka asi nesouvisí s modrou fábií...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Dneska policajti naháněli chlapa z puškou z Čelakovic, kterému přeskočilo, který jezdil v modré dodávce.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MEJLA77: Moc bych za tim nehledal. Prostě si někdo omodoval GTA, aby tam měl Fabku, to je IMO všechno.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Prosím o vysvětlení - moc nechápu, proč je tam škodovka s českou značkou, jestli jde o nějakou realitu, kterou jsemminul, jestli něco znamená čas a množství dolarů něco znamená - fuck jsem ztracený...

[KARLOSK @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KEJML: Ale taky mohli hrát v mollu.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DOCKINEZ: Es je o půltón pod E, eses je o dva půltony pod E, čili D.
    ARAON
    ARAON --- ---
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ARAON: 28 + 1/2 z 28 = 28 + 14 = 42
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Děkuji náčelníku, že ses mě zastal!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GANDHI: ale opravil, jenomže opačně
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ILTU: baznej = vážnej, bys Matěj = vysmátej. jeste ze mu autokorekt neopravil reakci na erekci:p
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    TRAGED: mas reakci, mohol by som ju videt?
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRAGED: Cože?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Já to teda chapu tak, že Karel byl super baznej masér co napsal super vážná a varovná díla a zatím co bys Matěj Josef pozitivní Povídání o P&K. Viz má reakce.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    QZUZKA: Jeden se fakt snazil a druhej vymyslel jenom slovo Robot! Ok, o tom to neni, ale jako ...
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    KOMPAS: Dík za dovzdělání. (Už jsem asi starej, protože bych Make Your Own Kind of Music považoval za ikonický podkres odjinud.)
    ILTU
    ILTU --- ---
    KOMPAS: Aha!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam