• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku lze prodloužit v případě fingované sebevraždy
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ZIDANE: Bud prosim dal sam, a nezkaz nejaky primerene sebeironicky a mozna i vtipny zensky zbytek zivota :)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    PRAASHEK: Tl, dr, dc

Did comment Vám tam chybí. Nebo tak něco.

Na přečtení mu to bylo dlouhé, ale komentovat to bude, ač o tom ví velké hnědé.
    .
    Zajímavý systém.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw zde vidíte názorně rozdíl mezi "tl;dr rozbor" a "rozbor, tl;dr". také je přítomen element ironie
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    děkujeme za rozbor, tl;dr
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    ZED42: Tak v 46 bych, bejt ženská, očekával ne "kolikrát denně", ale spíš "kolikrát za tejden.

Pokud jde po mladším... má co nabídnout? Pokud "je trošku debilní a není moc chytrá"?
    No, tak to musí mít hodně, hodně peněz, aby nějakýho zajíčka přilákala.
    Což asi nemá, jinak by se neseznamovala takhle.

A pokud jde po starším, tak jí asi chybí chlap, kterej potřebuje "fullservis", čili dáma uvažuje "lepší špatnej chlap než žádnej, hlavně nebejt sama!"

Jinak tomu nerozumím, takovou bych, a to žiju sám, obešel obloukem.
    Tak zoufalej, abych si TOHLE nabrnk, fakt nejsem.

Anebo to je troll a někdo se velice baví.
    ZED42
    ZED42 --- ---
    KURE: Plus jak to tak čtu znova, tak prostě celkový vyznění, tedy jak napsat “kecy si nech na koledu, zajímá mě jenom kolikrát denně mě vobtáhneš” v poměrně nezamaskovaným formátu vod paní, která ve svém věku už ví, co v životě chce a vod svýho muže očekává a nestydí se to na placku světu sdělit, to je prostě celkově úsměvný. Ten šťouch do cyklistů už je jen takovej bonus. :)
    KURE
    KURE --- ---
    ZED42: dik. ten hoax neznam, takže tim se vtipnost zvyšuje z 1/7 na 2/7. :)
    ZED42
    ZED42 --- ---
    KURE: Je-li ten dotaz myšlen vážně a není to jen pokus o nějaký metahumor, potom “ale prosím” řeklo sluchátko:

Už jen samohodnocení své osoby je poněkud neortodoxní.

Vtipnost se ovšem zejména opírá o to, jak se paní otírá o cyklisty. Asi má nějakou špatnou zkušenost s pumpičkou (=hanlivé označení cyklonadšence), nejspíše v podání MAMIL (=Middle Aged Man In Lycra), který jevil více zájmu o to sbírat kilometry nežli paní doma “vystříkávat dutiny” (pardon my French).

Značná část populace nemá cyklisty rádo. Tak je prostě těší, že je paní en block obviňuje z impotence (oblíbený hoax že si sedlem rozmašírují prostatu/gule a pak nejsou schopni akce). A to (určité lidi) těší a palce letí nahoru.
    KURE
    KURE --- ---
    ZIDANE: mě překvapilo co to má plusů, když to jako vlastně neni vtipny. tak hledam, co mě na tom nedošlo :)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    KURE: Pokud ta ženská není někdo konkrétní, jde čistě o tu hlášku - jak se přiznala, že "je trochu debilní" a "není chytrá", plus že "nechce klid" a "nechce kreténa na kole, kterýmu nestojí".

Od podlahy se přiznala, co je zač a co chce, žádný přikrašlování.
    Víc v tom nevidím.
    PLECH
    PLECH --- ---
    ZED42: ok tu jsem neznal, ale ani tak mi to do toho memu se stalinem nezapadá, asi jsem neslyšel o teorii, že by ho nechala zastřelit vlastní žena
    ZED42
    ZED42 --- ---
    PLECH: Charlie Kirk a jeho žena. Včera bylo výročí, kdy ho sejmuli.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SLAMITCH: Theodore Kaczynski
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    4PTO: tu konverzi fabriky prej nakonec zatrhli akcionari z Kataru
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    4PTO:

Tak to by mohlo odpovídat, a to jsem to jen zběžně přelít.
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    RANDOM_NIGHT: VW hodlá údajně zavřít pár továren (a do roku 2029 ukončit značku Seat)... plus pánbu ví, jestli to není narážka i na AI (kdovíproč mi ten kontrolor připomněl robota).

Takže tím konstatováním kontrolor "objevil Ameriku", viz to, co vyjelo z pásu místo auta.
    Auta už (v té konkrétní továrně) dělat nebudou.

A že zrovna anti-aircraft... politická situace? Narážka na možnou válku s Ruskem?
    Ale to už možná kombinuju až moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam