ADAM: nechci foťák reklamovat. Chci si fotit svoje píčovinky a bejt v pohodě a nikoho moc neprudit (pokud nebude nikdo prudit mě).
Jenže když vím, že to dělá blbosti, kde mám záruku, že se mi tohle jednou nestane při normálním formátu karty? Nebo že přijdu o nějaký pro mě cenný zaznamenaný okamžiky? A neni hezký když mám novou věc koupenou za plnou cenu, aby ta věc fungovala se vším všudy tak jak má?
A jak jsem psal už předtím - když bude problém na straně foťáku, kde budu mít jistotu, že se nějaká chyba (procesoru? paměti? nevim?) časem nerozšíří tak, že bude celej v háji a to pokud možno těsně po skončení záruční lhůty?
Nevim, prostě mi to přijde divný a nemám z toho dobrej pocit. Ano, radši bych žil v blažené nevědomosti, šel znova vyreklamovat kartu a už nikdy nepoužil low-level formát. Ale neumim to.
p.s.: úplně původně jsem sem psal ne proto, že "kurva doprdele jedno tlačítko je na foťáku světlejší než ostatní, sere mě to, asi si nechám vrátit prachy", ale protože je mi do breku, že mám věc, s kterou možná neni něco vpořádku, věc, která mě osobně na moje poměry stála fakt hodně peněz (pro někoho možná k smíchu, pro mě 13 litrů za celou základní výbavu bylo fakt dost peněz) a hodně dlouho jsem zvažoval koupi a protože se prostě bojim, aby byla ta věc vpořádku.
p.p.s.: ještě bych se na to mohl vykašlat úplně a koupit si místo 1x8GB karty třeba 4x2GB karty a bejt v pohodě. Problém nevidim a timpádem neexistuje. Ale tohle mě prostě život nenaučil.