DAVESADE:
Na dreamcast jsem já právě slyšel, že je to zasekaný ten 3rd strike, já na PS2ce hraju sf3 3s v JAP verzi (vypálený, mám swapmagic právě) z Prahy jsem, klidně se můžem nějak domluvit, případně jestli chceš, tak kdybys byl schopnej nějak rozfungovat to GGPO a postupně se podívat na ty bojovky apod, tak bychom to klidně mohli vyzkoušet ve hře, neboť při hře se to nejlíp vysvětluje ; >
3s je podle mě taky nejlepší bojovka, ale na ten dreamcast je to divný, no. doporučuju právě nejdřív nějaký emulátor a až v tom to vyzkoušet. (až teda na cvs2, to je podle mě mnohem vyváženější a složitější, ale tam už jde o to, že je to hodně šílený, 48 postav a styl na king of fighters - 3 postavy a když padne jedna, bojuje se s druhou apod, takže člověk musí umět hrát se třema postavama a navíc, tak jako v sfa3 jsou 3 bojový styly (stejně se nakonec používá jenom ten V, protože je nejlepší ; >>>) tak v CvS2 jich je 6 a všecky se vlastně používaj - takže každá postava je tam dá se říct šestkrát, takže šílený, no
Každopádně pro začátek doporučuju to GGPO, stáhnout si roms a dívat se na matche jiných lidí, i to naučí hodně.