Co takhle - než to všichni pošleme definitivně do háje - počkat, až Raila hodí přesný plán toho, co kde a kdy, a pak můžeme háze flintu do žita, skládat hlavu do dlaní, nebo být příjemně překvapeni?
Upřímně taky nejsem třikrát happy z toho, že přijede 501st, vedle které si všichni můžeme tak akorát připadat, jak teplákáři, ale jestli to přitáhne lidi, pak je to nutné - třebas i zlo.
Taky jsem se ozvala, taky nejsem nadšená, ale...
Buď se jede na Jezeří z nějakého důvodu, a těšíme se tam, nebo budeme všichni předem nadávat, jak to bude pitomý, a pojedeme s mizernou náladou (jooo, taky to dělávám). A nebo rovnou říct? "Nejedu, nelíbí se mi to."
Každoročně, fakt každoročně se děje tenhleten problém, a každoročně se tu svorně nadává, jak to jde do kelu. A pak stejně všichni přijdeme. Tak co letos zkusit nenadávat, ale naladit se pozitivně a zkusit vymyslet, jak to i přes všechno, co se nám nelíbí, udělat super a skvělý?
A ozvat se, až bude rozpis.
Tak jsme holt ti amatéři v doma spíchnutých kostýmech, co nám to ubere na nadšení a radosti z toho, co děláme?
No tak, lidi... bude sluníčko, krásně, a bude švanda :) Nekažme si to předem, já budu první, která se bude snažit být pozitivní.
Join me... and get a free cookie! Slibuju!!!