KADOUS: Tuna hroznového vína:)
MIHAI: Máš pravdu...komorní verze ala bonus k prohlídce se mi líbí víc...takže forma bonbonků, relativně volný pohyb pro některé postavy...a je to komorní akce..vzhledem k tomu, že za měsíc je navíc strašení, tak je fakt, že tohle je lepší řešení:) Jo a vize ze strany zámku? Ve skutečnosti, co tam uděláme, to tam bude...taková je vize..
Ale ano, mě se osobně líbí víc, návrh na antické scénky jako bonus..:)
KATHY_: Reklama je to jediné, co nezařizuju já...ale zase na druhou stranu, půl léta běží na jezeří koncerty, účast je výborná a tohle avizuje pamáťak jako akci po celém severu...
Máme k dispozici prohlídkovou trasu..ale všechno bych nacpala od schodů nahoru..chodba, kulečníhový sál, malý sál, přes ložnici do koupelny...když to dobře dopadne, tak úplně nové místnosti, kde je ted nová instalace knížecích komnat s obrazárnou, kde jsou btw. i antické motivy..a tak...a tentokrát je vcelku jedno, kdo kde bude...
Hostina se hodí do kulečníkového sálu i do Malého sálu, Spor o Jablko může být na chodbě, v audienčním taktéž:)
Ještě Ondra jako antická socha..jo a potřebujeme sochaře či sochařku...s návazností na řecké mýty o oživlých sochách a tak:)
Ale moje idea je mít vás všechny tak pěkně kontinuálně blízko...
Co vy na to?:)