LEMS: neprocital jsem celou diskuzi par dni dozadu ale na tohle reagovat fakt musim...
brani ti nekdo tu skruž natřít ? nebo jinak vyzdobit dle sveho vkusu jak píšeš ? ale patrne jen cekas co se kde objevi a pak vyrukujes s kritikou - to je koneckonců vždy nejsnažší...
mimochodem skruž jako zasobarna písku za ucelem posypu kolejí ... to jsem nevidel ani v Sofii... zakze silne pochybuju ze timhle se nekomu uškodilo... a když ano tak si tam Dopravni podniky daji aspon normalni box na pisek (stranou od přechodu), kterej nebude nikoho lakat k plneni odpadem...
------
k anketě - upřesňuji za sebe ,,kdykoli v tydnu po praci 18-21 hod. ,, s dodatkem po dohodě,, ... (rychlé a rozumne dohode.. :)
----------------
jinak bych jeste pripomenul ze co do vysadby bych se priklanel k rostlinam a stromkum, ktere jsou jiz predem urceny k zahube... jak se psalo - co jsou v prikopech u silnic atd...
...
a jeste ctu...
LEMS: ,,velka skoda energie ,, ??? co to meleš ? pokud to potěší třeba jenom jednoho člověka (mimo lidi co to dělali) tak to učel plní... ale je fakt ze hafo lidi dela jen aktivity ciste ucelove ku svemu prospechu... je mi jich líto...
co se tyka potuchy o estetice a o mestsky zeleni jak pises.... tak se podivej kolem sebe... (a třeba si přečti něco od Cílka...)... , Lemone , ... nejak jsem si vzpomenul na jeden forek...
http://www.fuxoft.cz/redmeat/character--citron.htm
--------
ale hadat se tu nehodlam... ztrata casu... :)