PEKY: Určitě. Jaké máš na mysli možnosti propojení?
Jinak pokračování mé kompostovací offenzivy. Infiltroval jsem dále divadlo Kampu, mám povolení tam udělat žížalí kompostér. Doma mi už vermikompostér taky funguje. :) U Džoudyho si šéf už vozí kompost z čajovny na zahradu. :) A ve straně zelených na Praze 3 píšeme teď projekt na oživení vnitrobloků, kompostování, pěstování potravin ve městě...
....budu vás informovat o dalších dílech seriálu... :)
Čajovna je přestěhovaná o blok níž, do Mánesovy 38. Kdybyste někdo chtěl, mám tam ve sklepě nějaké dřevo, které bych rád využil na stavbu pěstitelských beden, kompostérů, pergol atd.
TAR: Ahoj. Doporučuju zkusit oslovit nějakého majitele domu, který má třeba nevyužívaný dvůr. Stačí aby tam byl kontakt se zemí. Čtyři palety, z kterých je to nejjednodušší udělat, ti k tomu mohu dát. Je dobré, když je to místo nějakým způsobem kryté. Kdyby se ti do oslovování nechtělo, můžeš mi sehnat třeba jen kontakt/y na majitele, já ho oslovím. (potřebuji se v tom potrénovat). Už mi to jednou vyšlo. Nebo si můžeš udělat žížalí kompostér doma. Já ho mám v pokoji metr od postele (protože sousedi v našem domě kompostér na dvoře nechtěli) a v pohodě. Byl cítit jen počáteční týden, než se žížaly zaběhly. Teď už ho necítím. Buď jsem si zvyknul, nebo není cítit. :) Nevím, každopádně mi pobyt nijak neznepříjemňuje.