• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONjaponská literatura
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mně se to opravdu líbílo, vykreslil jistá specifická místa přesně tak, jak působí. Velmi se mi to líbilo.
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    Dragon: to se ti líbilo - V polívce miso? ha já se právě chtěla zeptat, jestli je aj ta další knížka (Čáry se jmenuje, teď jsem to vygooglovala) stejně slabá a nechutná ;) Mně se to teda nelíbilo. přijde mi, že jen sází na to, že píše o nechutných věcech, ale celkově ten příběh mi přišel slabej a nic mi nepřinesl. krom toho znechucení, kdy se mi místy zvedal žakudek teda...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOBINKA: In za misó súpo? to je fakt HODNĚ HODNĚ dobrý, doporučuji, ale bacha, je to hodně brutální, udělalo se mi při čtení lehce duševně nevolno :)
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    jee, diskuse o Murakamim. Tak já myslím, že Norské dřevo je úplně jiný kafe jak zbytek jeho knížek, proto bych řekla:

1. Norské dřevo
    1. Wonderland

ty mě osobně dostaly nejvíc teda.

a když už jsme u těch Murakamiových - nečetli jste někdo toho posledního Rjúa, co vyšel česky?
    KRYSTL0O
    KRYSTL0O --- ---
    musim rict,ze jsem sputnik cetla drive nez afterdakr-docetla jsem teprve predevcirem- a zatim se mi afterdark libila asi nejvice... asi mi ve sputniku neco uniklo,jelikoz jsem nepochopila zaver knihy....chystam se to precist znovu )
    GONZAA
    GONZAA --- ---
    to ndevadí ony čechy on pouziva taky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GONZAA: sem v půlce a zatím skvělé, ale já jsem původem Řek, tak možná bych neměl hodnotit ;)
    GONZAA
    GONZAA --- ---
    tak me se zdal Sputnik zatim nejlepsi z toho co u nas vyslo je to vyborný propojení jeho přistupů
    MICA_MICOVA
    MICA_MICOVA --- ---
    me sputnik dost zklamal, na norský dřevo nemá ani nahodou.. a na konec světa taky ne.. nebylo to uplne špatný, ale nic to ve mě nenechalo..
    MSB
    MSB --- ---
    Takze co nejdriv zacit shanet, jo?:-) No uvidime.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MSB: rozhodne ma Sputnik cenu cist
    MSB
    MSB --- ---
    Aaa, Haruki Murakami B) Vidim, ze se tu deje neco jako topHaruki Murakami, tak tedy...
    1)Norske drevo
    2)Konec sveta & Hardboiled wonderland
    3)Afterdark - u toho mi zbyva jeste asi patnact stranek, tak je to zatim posledni.
    Ma cenu tu jeho novou knizku cist??
    Cte tu nekdo Suzukiho??
    MICA_MICOVA
    MICA_MICOVA --- ---
    ok. thx :) dnes si pro to jdu, tak az to dolouskám.. tak napíšu svuj názor :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MICA_MICOVA: četla jsem taky v aj...z toho co jsem četla jeho nejslabší věc...
    KYSELINA
    KYSELINA --- ---
    MICA_MICOVA: Mně se líbilo moc moc moc, určitě koupit!
    KATIA
    KATIA --- ---
    MICA_MICOVA: cetla v aj, tak nevim, jaky je preklad, ale jako vse stoji za precteni...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    o knize SPUTNÍK, MÁ LÁSKA PROSIM JEDINE DO SPOILER OKENEK, jeste sem necetl.
    dekuji
    MICA_MICOVA
    MICA_MICOVA --- ---
    a četl ste někdo teď tu novou SPUTNÍK, MÁ LÁSKA?
    nazory? :) chystám se na to

KRUDD
    KRUDD --- ---
    Co jsem četl, tak moje pořadí je:

Kafka
    Norské Dřevo
    Konec světa & Hardboiled Wonderland
    Afterdark
    KYSELINA
    KYSELINA --- ---
    Moje pořadí je:
    Kafka