• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: za me urcite ne. Je to jeden z nejsilnejsich fajteru, ktery ufc aktualne ma a nikdo s nim nechce do klece.
    MASTA
    MASTA --- ---
    ULRIK: Ja cetl dost nazoru ze to Khabib projede, co si o tom myslite??
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MASTA: Jojo, s velmi střídavými úspěchy, ale tak není to fotbal :D
    Na 205 to hraju na jistotu - Khabib, Frankie a papirove favority, kde ale ten kurz neni uplne odpovidajici - Wonderboy, Miescha, Weidman...

A teď jsem si všiml, že jsem dal na Joannu, což jsem neměl, protože chci fandit Karolíně a 1,27 za to nestojí :(

Ale z těch lepších kurzů mi dává smysl asi jen Muhammad.
    MASTA
    MASTA --- ---
    Dotaz, sazite MMA? Nejaka vymena tipu na 205? Jestli vas to tema sere tak to klidne ignorujte :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Spekulace ohledne specialniho oznameni Conora …

Vypada to, ze Dee je tehotna, tak imho Conor si vezme aspon rok pauzu jako FW & LW sampion. Nasere tim dve divize, UFC, ohlasi ukonceni kariery …

UFC 205 Embedded: Vlog Series - Episode 3
    https://www.youtube.com/watch?v=UmK3O6BapJM
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Dana White strips Jon Jones of UFC Light Heavyweight title ... again - 'He's the biggest screw up ever' - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...ana-white-strips-jon-jones-ufc-light-heavyweight-title-daniel-cormier-mma
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    HOLY SH-T! Dana White reacts to shredded Rashad Evans after UFC 205 withdrawal - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...t-dana-white-reacts-to-shredded-rashad-evans-after-ufc-205-withdrawal-mma

The good news is, both Evans and Kennedy will be paid their "show" money and rebooked for a later date.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: Jasný, a to je proč jsem nešel do mma zápasů osobně víc, ty pecky do hlavy prostě mají následky :D.. teď je US reprezentovany timhle podivným stvořením alá Zemano-Babis :).. to posunuli zase o level výš než mi se Zemanem :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Ale holt...velká část z nich jsou typický voliči GOP a prostých řešení, no...:) Zrovna tady bych nečekal velký myslitele, mně vždycky dostává, když na někom vidím vytetovanej citát z bible vytrženej z kontextu, kterej jim imponuje jen proto, že se v něm mluví o zbrani...:)

A White...dunno, jestli je za tím kamarádství nebo vypočítavost :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: jo, teď toho byly o víkendu a před volbami plný internety jak většina fajteru atd. atd. :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:
    ULRIK:
    MUTOID:

Tak nejak cekam, ze pokud Cowboy vyhraje tak post-fight interview se nevyhne 'Make America Great Again'. A pokud by tam byl i Kennedy a vyhral …
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Tak Dana měl support speech na GOP kongresu, hodně fighterů je pro Trumpa, ale nevšiml jsem si, že by to bylo nějak celofiremní. A minimálně ta nejdůležitější postava, Vanessa Hanson je silně proti...;))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Já spíš Kennedy, Rashad mi přijde už drobet za zenitem...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ufc podporuje Trumpa a s nim I slaved jmena ... tak jakoze ufc 205 stoji za trumpem... idioti a 205ku sabotuju a žádný ppv
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Kdo má zájem nahlédnout do světa MMA a stát se jeho součástí, má jedinečnou příležitost. Hledáme cutmany, lidi na časomíru a další pozice.

22.-26.11. 2016, Praha, Mistrovství Evropy MMA
    Mistrovství Evropy IMMAF 2 - MMAA
    http://mmaa.cz/amaterska-liga-2014

Zájemcům na tento post nabízíme proškolení 19.a 20.11. hlavním cutmanem UFC Johnem Cliffordem v hodnotě 4000,- Kč zdarma, jídlo, pití a dva lístky na finále ME. Tento certifikát má celosvětovou platnost.

Potřebujeme cca 4-8 cutmanů, kteří si rozhodí směny v rámci ME.
    Jedná se o dny
    22.11. cca 80 zápasů
    23.11. cca 60 zápasů
    24.11. cca 40 zápasů
    25.11. podvečer 26 zápasů
    26.11. večer finále 13 zápasů

Časomíra
    Zájemcům na tento post nabízíme jídlo, pití a dva lístky na finále ME.
    Ideálně, kdybyste se mohli na těchto pozicích prostřídat.

V případě zájmu pište na ledvina@mmaa.cz jméno, věk, telefonní kontakt a jaké dny preferujete.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Byl jsem zvedavy jak na tom Evans je...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: Zrovna tenhle fight me mrzi nejmene...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak uz to zacina :(

Breaking: Rashad Evans removed from Tim Kennedy fight at UFC 205 - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...aking-rashad-evans-removed-from-tim-kennedy-fight-at-ufc-205-new-york-mma
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Jo, jako champs a contenders by se do top10 svých divizí vešli, to souhlasím, zas tak negativně je nevidím :) A Held se mi fakt líbí, protože nejsem asi zvyklej na podobnej přístup u tak mladýho kluka co není z Brazílie...ale přišlo mi to pak drobet desperate (ale to byl i Rory s Wonderboyem, když třikrát zkusil rolling kneebar, protože nevěděl co). To, že odešel fyzicky mu prominu, Mexico city je na tohle svině...o to víc kudos pro RDA s Tonym.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam