• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    VESNACH: jj ... stejně, co tomu pimpovi všechno projde to je brutální :D ... spíš bych to viděl ani ne tak na psychopatologickou jako spíš sociální studií, protože ten zrzavej pimp je exemplarni případ dnešní doby Zemanu a Trumpu :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    pokud bys to chtel resit nejak jakoze vic psychopatologicky, kdo komu udelal vetsi mindfak, tak eddie se svoji mentalitou brawlera a s braindmg, kterou za tu dekadu evidentne vyhral, na vysokou hru toho zrzavyho pasaka tak nejak nema a pod pressem se lehce sype. Uplnej opak diaze, kterej byl pri medialnim stretu dusevne stabilnejsi a s daleko vetsi mentalni integritou, nez tyhle dva dohromady. Ale ja mam nejta dlouhodobe rad a pral sem mu od zacatku, z moji strany mirna zaujatost.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    "Chcete vedet Conorovo prekvapeni? Chcete ho vedet? Chcete? Ne? OK"

"Tvuj coach je spisovatel...spisovatel knizky!"

"Irove neumi mluvi!"

To byl ostudnej cringefest...i s Conorovym pimp kabatem a Woodleyho boo drum...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mne teda prijde pikantni, ze v druhy pulce je pricetnejsi Conor a vic se snazi provokovat Eddie (a nefunguje to).
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ono to neni dustojny a ve finale ani moc vtipny, ale clovek od nich nemuze cekat, ze budou dobry fajteri a zaroven stand up klauni. Me sou tyhle kraviny kolem dost ukradeny, ale da se nad tou infantilnosti pousmat, jako treba odkaz na wwe slam etc.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A ted Conor...bud jsem moc grumpy a nebo...a to spis...uz me ten tyjatr fakt otravuje.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    timhle tempem po sobe budou za chvili hazet rodinny domky :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    No, uz jsem si to pustil. To se Eddie tak vzil do role a nebo mu z Conora (to bych pochopil) a hlavne fans fakt drobet hrabe?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: A je to zábavný nebo už jen únavný? J8 abych věděl jestli sledovat ten záznam...:)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Alvarez on McGregor's announcement: "Conor is having two kids and his girlfriend isn't having twins, so you guys do the math."

Eddie Eddie …
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tiskovka je zase podivana

UFC 205: Pre-fight Press Conference
    https://www.youtube.com/watch?v=Cmk2AZgcX4o
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dám Alvareze, Khabiba, Woodleyho a Donalda.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Ja bych ty reci o konci u JJ bral s rezervou. Z kontextu spis slo o to, jak byla polozena otazka, den predtim mluvila o tom, jak chce zacit bojovat v 125. Ale zmena manazera kempu muze udelat svy...

A s Weidmanem doufam, ze se pletes, ja spis verim, ze si vse urovnal a nastoupi s respektem a ne jako demigod, kteryho nikdo neporazi. Navic proste Romerovi neverim, ze mu nedojde stava po prvnim kole.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    HATORI: me prekvapuje, ze davas i na Khabiba pri 1.30 a JJ pri 1.25.

Nedivil bych se, kdyby KK vyhrala. JJ mela zmenu kempu, svetadilu, prostredi. Mluvi uz o ukonceni kariery …
    A i kdyz Khabib myslim vyhraje, tak bych na nej nevsadil. Ten kurz je proste moc maly.

Jo a dal bych spise na Romera. Weidman bude novy Pettis.
    HATORI
    HATORI --- ---
    MASTA: Khabib Nurmagomedov v Michael Johnson
    Khabib Nurmagomedov 1.363
    Vítěz zápasu

Donald Cerrone v Kelvin Gastelum
    Donald Cerrone 1.55
    Vítěz zápasu

Chris Weidman v Yoel Romero
    Chris Weidman 1.60
    Vítěz zápasu

Joanna Jedrzejczyk v Karolina Kowalkiewicz
    Joanna Jedrzejczyk 1.25
    Vítěz zápasu

Stephen Thompson v Tyron Woodley
    Tyron Woodley 2.50
    Vítěz zápasu

Conor Mcgregor v Eddie Alvarez
    Eddie Alvarez 2.25
    Vítěz zápasu
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Me to taky prave prekvapilo. Nasel jsem to na nekolika mistech, ze si mysli, ze Khabib nevyhraje. Tak uvidime. Neco jsem tam nahazel tak uvidime. Radsi sazim postoj,'tomu rozumim aspon :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Mě při media face-off hrozně překvapilo, o kolik je Natal mohutnější než Boetsch a jak Cerrone nabral svalovou hmotu ještě k tomu, že je o hlavu vyšší, než Gastelum.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Tak nemožné to není, ale to by ho IMO musel Johnson nějak sestřelit při nástupu na strh. Jiné scénáře pro výhru MJ myslím moc nejsou - tři kola ho ubodovávat asi nevydrží, to už se mu Nurmi dostane na tělo - a jakmile jde MJ k zemi, neměl by přežít, protože na zádech sice už dlouho nebyl, ale ze zad nevypadal posledně moc dobře.

Jako vcelku bezproblémových favoritů do sázek bych se asi nebál Khabiba a Frankieho, nejspíš ještě Joanny.

Miller má vypsaný kurz jako outsider, což nechápu, protože ho mám za favorita, Liz-Katlyn Natal-Boetsch netuším co se bude dít a na fighty Cerroneho, Woodleyho a Weidmana se asi neodvážím sázet - to může dopadnout jakkoli. Conor vs. Eddie vidím vyrovnaně, takže sázka určitě na Eddieho (kurz 2 něco).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MASTA: Hele, já chápu odkud to může jít. Khabib byl fakt dlouho zraněnej a jeho zápas proti Horcherovi byl dost nereprezentativní, protože ten kluk na to neměl a na Khabibovi bylo vidět, že dlouho nebojoval.

Ale zase pochybuju, že za tu dobu zapomněl svoje základy a metody. Má vynikající sambo, na zemi Johnsona uválcuje a v postoji je natolik neortodoxní a zároveň efektivní, že prostě pro MJ vidím šanci na vítězství jen když ho prostě nějak se štěstím trefí (což se klidně může stát). Ale pokud je Khabib furt stejnej, jako ten, kterej totálně vygumoval RDA, tak se o něj nebojím.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: za me urcite ne. Je to jeden z nejsilnejsich fajteru, ktery ufc aktualne ma a nikdo s nim nechce do klece.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam