• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dám Alvareze, Khabiba, Woodleyho a Donalda.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Ja bych ty reci o konci u JJ bral s rezervou. Z kontextu spis slo o to, jak byla polozena otazka, den predtim mluvila o tom, jak chce zacit bojovat v 125. Ale zmena manazera kempu muze udelat svy...

A s Weidmanem doufam, ze se pletes, ja spis verim, ze si vse urovnal a nastoupi s respektem a ne jako demigod, kteryho nikdo neporazi. Navic proste Romerovi neverim, ze mu nedojde stava po prvnim kole.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    HATORI: me prekvapuje, ze davas i na Khabiba pri 1.30 a JJ pri 1.25.

Nedivil bych se, kdyby KK vyhrala. JJ mela zmenu kempu, svetadilu, prostredi. Mluvi uz o ukonceni kariery …
    A i kdyz Khabib myslim vyhraje, tak bych na nej nevsadil. Ten kurz je proste moc maly.

Jo a dal bych spise na Romera. Weidman bude novy Pettis.
    HATORI
    HATORI --- ---
    MASTA: Khabib Nurmagomedov v Michael Johnson
    Khabib Nurmagomedov 1.363
    Vítěz zápasu

Donald Cerrone v Kelvin Gastelum
    Donald Cerrone 1.55
    Vítěz zápasu

Chris Weidman v Yoel Romero
    Chris Weidman 1.60
    Vítěz zápasu

Joanna Jedrzejczyk v Karolina Kowalkiewicz
    Joanna Jedrzejczyk 1.25
    Vítěz zápasu

Stephen Thompson v Tyron Woodley
    Tyron Woodley 2.50
    Vítěz zápasu

Conor Mcgregor v Eddie Alvarez
    Eddie Alvarez 2.25
    Vítěz zápasu
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Me to taky prave prekvapilo. Nasel jsem to na nekolika mistech, ze si mysli, ze Khabib nevyhraje. Tak uvidime. Neco jsem tam nahazel tak uvidime. Radsi sazim postoj,'tomu rozumim aspon :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Mě při media face-off hrozně překvapilo, o kolik je Natal mohutnější než Boetsch a jak Cerrone nabral svalovou hmotu ještě k tomu, že je o hlavu vyšší, než Gastelum.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Tak nemožné to není, ale to by ho IMO musel Johnson nějak sestřelit při nástupu na strh. Jiné scénáře pro výhru MJ myslím moc nejsou - tři kola ho ubodovávat asi nevydrží, to už se mu Nurmi dostane na tělo - a jakmile jde MJ k zemi, neměl by přežít, protože na zádech sice už dlouho nebyl, ale ze zad nevypadal posledně moc dobře.

Jako vcelku bezproblémových favoritů do sázek bych se asi nebál Khabiba a Frankieho, nejspíš ještě Joanny.

Miller má vypsaný kurz jako outsider, což nechápu, protože ho mám za favorita, Liz-Katlyn Natal-Boetsch netuším co se bude dít a na fighty Cerroneho, Woodleyho a Weidmana se asi neodvážím sázet - to může dopadnout jakkoli. Conor vs. Eddie vidím vyrovnaně, takže sázka určitě na Eddieho (kurz 2 něco).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MASTA: Hele, já chápu odkud to může jít. Khabib byl fakt dlouho zraněnej a jeho zápas proti Horcherovi byl dost nereprezentativní, protože ten kluk na to neměl a na Khabibovi bylo vidět, že dlouho nebojoval.

Ale zase pochybuju, že za tu dobu zapomněl svoje základy a metody. Má vynikající sambo, na zemi Johnsona uválcuje a v postoji je natolik neortodoxní a zároveň efektivní, že prostě pro MJ vidím šanci na vítězství jen když ho prostě nějak se štěstím trefí (což se klidně může stát). Ale pokud je Khabib furt stejnej, jako ten, kterej totálně vygumoval RDA, tak se o něj nebojím.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: za me urcite ne. Je to jeden z nejsilnejsich fajteru, ktery ufc aktualne ma a nikdo s nim nechce do klece.
    MASTA
    MASTA --- ---
    ULRIK: Ja cetl dost nazoru ze to Khabib projede, co si o tom myslite??
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MASTA: Jojo, s velmi střídavými úspěchy, ale tak není to fotbal :D
    Na 205 to hraju na jistotu - Khabib, Frankie a papirove favority, kde ale ten kurz neni uplne odpovidajici - Wonderboy, Miescha, Weidman...

A teď jsem si všiml, že jsem dal na Joannu, což jsem neměl, protože chci fandit Karolíně a 1,27 za to nestojí :(

Ale z těch lepších kurzů mi dává smysl asi jen Muhammad.
    MASTA
    MASTA --- ---
    Dotaz, sazite MMA? Nejaka vymena tipu na 205? Jestli vas to tema sere tak to klidne ignorujte :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Spekulace ohledne specialniho oznameni Conora …

Vypada to, ze Dee je tehotna, tak imho Conor si vezme aspon rok pauzu jako FW & LW sampion. Nasere tim dve divize, UFC, ohlasi ukonceni kariery …

UFC 205 Embedded: Vlog Series - Episode 3
    https://www.youtube.com/watch?v=UmK3O6BapJM
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Dana White strips Jon Jones of UFC Light Heavyweight title ... again - 'He's the biggest screw up ever' - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...ana-white-strips-jon-jones-ufc-light-heavyweight-title-daniel-cormier-mma
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    HOLY SH-T! Dana White reacts to shredded Rashad Evans after UFC 205 withdrawal - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...t-dana-white-reacts-to-shredded-rashad-evans-after-ufc-205-withdrawal-mma

The good news is, both Evans and Kennedy will be paid their "show" money and rebooked for a later date.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: Jasný, a to je proč jsem nešel do mma zápasů osobně víc, ty pecky do hlavy prostě mají následky :D.. teď je US reprezentovany timhle podivným stvořením alá Zemano-Babis :).. to posunuli zase o level výš než mi se Zemanem :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Ale holt...velká část z nich jsou typický voliči GOP a prostých řešení, no...:) Zrovna tady bych nečekal velký myslitele, mně vždycky dostává, když na někom vidím vytetovanej citát z bible vytrženej z kontextu, kterej jim imponuje jen proto, že se v něm mluví o zbrani...:)

A White...dunno, jestli je za tím kamarádství nebo vypočítavost :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: jo, teď toho byly o víkendu a před volbami plný internety jak většina fajteru atd. atd. :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:
    ULRIK:
    MUTOID:

Tak nejak cekam, ze pokud Cowboy vyhraje tak post-fight interview se nevyhne 'Make America Great Again'. A pokud by tam byl i Kennedy a vyhral …
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam