• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ještě tu odložím tohle...pokud si byl tak jistej, měl to prostě odmítnout, pokud mu šlo o zdraví.

Mark Hunt Accuses Brock Lesnar Of Being, "Juiced To The Gills"
    http://www.wrestlezone.com/...the-gills-comments-on-his-confidence-going-in-to-ufc-200-more#/slide/1
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Jako, udělal to chytře v tom smyslu, že si nejdřív dojednal fight. Na druhou stranu je bizarní, že jde proti Overeemovi, kterej zobal...

A na třetí je prostě bizár dát na UFC a Danu RICO, což je, když to přeženu, krok od toho je obžalovat z vlastizrady :D Tahal maily ohledně Belforta teď, když je na tom UFC s USADA fakt asi nejprogresivnější v kontrole fajtrů, prostě smrdí.

A jeho "“What message is that sending to the boys and girls who want to be a fighter someday? The message is, ‘You just have to cheat like this and it’s OK.’ " bych se zeptal jakou message vysílá, když vede křížovou výpravu proti steroidům a pak vezme zápas proti Overoidovi.

Mně fakt přijde, že se na sklonku kariéry najednou uviděl jako vůdce povstání...kterej ale v tom samým, respektive horším, marasmu byl pěkně dlouhou dobu, neřekl ani popel, i když vyskakoval jeden "bobuláč" za druhým...a teď si najednou vzpomněl. Meh...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Mno, tak my o vlku... Ulrik bude mit asi nakonec pravdu a Huntovi jeblo. Zazalovat samotny fajtery pokud umyslne zobou imo ok, ale zalovat i UFC a Danu. Whaaat?

Mark Hunt files civil suit against UFC, Brock Lesnar, Dana White, alleges racketeering, conspiracy, fraud | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/...it-against-ufc-brock-lesnar-dana-white-alleges-racketeering-conspiracy-fraud
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: no hele jako, tech 700k je v tomhle pripade vlastne uplne jedno. Furt se tu bavime o sportu - kterej by mel bejt bud uplne cistej nebo naopak nelimitovanej (to je muj nazor), nebo jinak - mel se jet podle pravidel. Pokud teda hrajeme na to, ze by mel bejt cistej, pak naprosto chapu proc je Hunt nasranej. Pokud bych ja zapasil v HW (reps. super HW) kde dostavas bomby jako od bucharu a k tomu pred tebe pak lezou typci, ktery si nedovolene pomahaj aby ten jejich buchar byl jeste hrosi, pak bych byl nasranej dost podobne. A bylo by mi uplne jedno kolik mi UFC zaplati, protoze se taky muze stat, ze vlezu do klece s nekym, kdo ten svuj buchar vylepsil tak, az mi z toho vytece mozek usima. Muzes rict, ze prehanim nebo ze se to da vztahnout i na ostatni vahy, ale precijenom ja v ty HW vidim trochu jinou ligu. Ale i kdyby, porad je to podvadene a je to sport, kde jde o zdravi vic nez v jinejch sportech.

Co se mi na Huntovi ale libi nejvic, ze po dlouhy dobe prisel s necim, co ma hlavu a patu. Prestal fnukat furt do kola (jak ty pises - taky me tim uz rozciloval) jako kluci z MAA-AA, ze je to vsechno nefer a vymyslel to proste a jednoduse - budes podvadet? Pak te zazaluju. Jednoduchy jako facka.
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: To ano, ale v tom hovnu co nabízej to ční jak diamant :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: Na tom by se dalo postavit promo pred deseti lety, mozna dyl :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: No. Buď můžeš zkoušet vyhrávat a zvětšovat svou hodnotu, což je projekt na pár let s nejistým výsledkem (UFC ti v tom záda dvakrát zrovna nekryje, marketingový push ti taky jen tak nikdo nedá - mít delší vítěznou sérii než Conor klidně mít můžeš, a stejně ti to k ničemu nepomůže), nebo si můžeš zkusit vydupat nějaký money fight za pár mega rovnou.

Soráč, ale od fighterů jde o naprosto logický kalkul, za který si UFC do jisté míry může samo. Ne že by mě to z praktického hlediska taky trochu neunavovalo (protože to je jen takový otravný šum a žádné superfighty se stejně reálně nedějí), ale je to prostě nevyhnutelný vývoj.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL: Penn se ale vyjadruje k tomu, ze po Conorovi zacli vsichni volat po super & money fightech. Hlavne ti, ktery nejsou ten money fight a potrebujou nekoho dalsiho k tomu (rozdil s Conorem). A podle Penna by se meli soustredit na zapaseni (a vyhravani) a tim zvetsovat svou hodnotu, viz Cowboy treba.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Sluší se poznamenat, že BJ pochází z velmi zámožné havajské rodiny a prachy v jeho případě jsou spíš takový bonus navíc... borci z brazilských favel to vidí trochu jinak - a taky je teď dost jiná doba. Moneyfight v dobách Penna znamenal 100 tisíc, teď může moneyfight znamenat třeba dva miliony, což už je pro fightera život měnící částka.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    "I look at all these guys doing that and I’m like, "Why don’t you go knock out a 100 guys and become the money fight yourself? ‘Oh I want to fight this money fight, this money fight’ — why don’t you make yourself the money fight? How’s about that one? Let’s just start there."

BJ
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Doufám, že tentokrát si to Wonderboy pohlídá...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Woodley vs Wonderboy 2 na UFC 209
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Konecne neco na cem se da postavit nejaky promo...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Hustý. Zrovna předevčírem jsem četl, že mu shání soupeře z kategorie legend a že už někoho skoro mají. Tohle je hodně dobrej zásah :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A ještě - Yuki Kondo v ČR! :)

Petr Knize to face Japanese legend Yuki Kondo at EuroFC 02 | European Fighting Challenge
    http://www.euro-fc.com/petr-knize-face-japanese-legend-yuki-kondo-eurofc-02
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Karim Zidan ‏@ZidanSports 1 min.před 1 minutou
    Fedor Emelianenko will begin training camp for Mitrione fight tomorrow in Stary Oskol. Less than five weeks to prepare for Bellator debut.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Já doufám, že mu Dana srazí hřebínek...jedna věc je star a la Conor, druhá Cody, kterej má draw ještě horší než TJ podle mě. Jakkoliv si myslí něco jinýho. Plus si myslím, že ho Killashaw dá...:) Proti Linekerovi byl prostě neskutečnej...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak Codyho pry TJ vubec nezajima a misto toho chce Alda ve FW...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    myslim, ze za 20 pro srandu to dam :-)

Ale budu se modlit, at nedostane moc nalozeno...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    VESNACH: Jen pockej kdo se zrani prvni…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam