• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Well...v tom mas pravdu...jenze ten postoj je vselijakej...:-(
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak Wonderboy nebyl ani prvni na seznamu

UFC 209: Nick Diaz turned down Tyron Woodley title fight because of short arms and deep pockets - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/.../ufc-209-nick-diaz-turned-down-tyron-woodley-title-fight-because-of-money
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Já to vidím opačně. V postoji IMO jediná šance. Viktor těžko na zemi uválí borce, který má 40!!! submisí v 50 výhrách. Jako kéž bych se pletl, ale osobně mám za to, že Oleynik je na zemi o pár lig jinde.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    LUCIEN: ta 209 zacina vypadat fakt skvele...Woodley X Thompson, ted potvrzeni tohohle...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: No, snad...bude to tezky, ale...snad si nebude hrat na kickboxera...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Tomu bych docela rozumel, kdyby puvodne nedostal Grabowskiho, coz bylo naprosto rozumny. I kdyz, muze bejt i takhle. Uvidime no, snad se Pesta od minula poucil.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Eh, se trochu bojim, ze spis mysleli na Olejníka...a Pestu hodili do situace do or die.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    It's official!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jsem fakt zvedavej na Pestu. Ale moc nerozumim tomu matchmakingu - proc mu po 2 prohrach v rade a 3 prohrach celkem dali (sice jako nahradu) tak zkusenyho fightera? Dyt na zapasy je zkusenej jak Reem nebo treba Huges. Snad bude mit Pesta dobrej gameplan...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Zajimave… Kam pujde?

Former UFC champ Robbie Lawler parts ways with American Top Team - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...50006/former-ufc-champ-robbie-lawler-parts-ways-american-top-team-att-mma
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Pickett hlasi konec kariery, posledni zapas s Briones..
    MASTA
    MASTA --- ---
    ULRIK: Tak Reem je ted podle me nejhlidanejsi fajter, tu volbu docela chapu...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ještě tu odložím tohle...pokud si byl tak jistej, měl to prostě odmítnout, pokud mu šlo o zdraví.

Mark Hunt Accuses Brock Lesnar Of Being, "Juiced To The Gills"
    http://www.wrestlezone.com/...the-gills-comments-on-his-confidence-going-in-to-ufc-200-more#/slide/1
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Jako, udělal to chytře v tom smyslu, že si nejdřív dojednal fight. Na druhou stranu je bizarní, že jde proti Overeemovi, kterej zobal...

A na třetí je prostě bizár dát na UFC a Danu RICO, což je, když to přeženu, krok od toho je obžalovat z vlastizrady :D Tahal maily ohledně Belforta teď, když je na tom UFC s USADA fakt asi nejprogresivnější v kontrole fajtrů, prostě smrdí.

A jeho "“What message is that sending to the boys and girls who want to be a fighter someday? The message is, ‘You just have to cheat like this and it’s OK.’ " bych se zeptal jakou message vysílá, když vede křížovou výpravu proti steroidům a pak vezme zápas proti Overoidovi.

Mně fakt přijde, že se na sklonku kariéry najednou uviděl jako vůdce povstání...kterej ale v tom samým, respektive horším, marasmu byl pěkně dlouhou dobu, neřekl ani popel, i když vyskakoval jeden "bobuláč" za druhým...a teď si najednou vzpomněl. Meh...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Mno, tak my o vlku... Ulrik bude mit asi nakonec pravdu a Huntovi jeblo. Zazalovat samotny fajtery pokud umyslne zobou imo ok, ale zalovat i UFC a Danu. Whaaat?

Mark Hunt files civil suit against UFC, Brock Lesnar, Dana White, alleges racketeering, conspiracy, fraud | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/...it-against-ufc-brock-lesnar-dana-white-alleges-racketeering-conspiracy-fraud
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: no hele jako, tech 700k je v tomhle pripade vlastne uplne jedno. Furt se tu bavime o sportu - kterej by mel bejt bud uplne cistej nebo naopak nelimitovanej (to je muj nazor), nebo jinak - mel se jet podle pravidel. Pokud teda hrajeme na to, ze by mel bejt cistej, pak naprosto chapu proc je Hunt nasranej. Pokud bych ja zapasil v HW (reps. super HW) kde dostavas bomby jako od bucharu a k tomu pred tebe pak lezou typci, ktery si nedovolene pomahaj aby ten jejich buchar byl jeste hrosi, pak bych byl nasranej dost podobne. A bylo by mi uplne jedno kolik mi UFC zaplati, protoze se taky muze stat, ze vlezu do klece s nekym, kdo ten svuj buchar vylepsil tak, az mi z toho vytece mozek usima. Muzes rict, ze prehanim nebo ze se to da vztahnout i na ostatni vahy, ale precijenom ja v ty HW vidim trochu jinou ligu. Ale i kdyby, porad je to podvadene a je to sport, kde jde o zdravi vic nez v jinejch sportech.

Co se mi na Huntovi ale libi nejvic, ze po dlouhy dobe prisel s necim, co ma hlavu a patu. Prestal fnukat furt do kola (jak ty pises - taky me tim uz rozciloval) jako kluci z MAA-AA, ze je to vsechno nefer a vymyslel to proste a jednoduse - budes podvadet? Pak te zazaluju. Jednoduchy jako facka.
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: To ano, ale v tom hovnu co nabízej to ční jak diamant :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: Na tom by se dalo postavit promo pred deseti lety, mozna dyl :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: No. Buď můžeš zkoušet vyhrávat a zvětšovat svou hodnotu, což je projekt na pár let s nejistým výsledkem (UFC ti v tom záda dvakrát zrovna nekryje, marketingový push ti taky jen tak nikdo nedá - mít delší vítěznou sérii než Conor klidně mít můžeš, a stejně ti to k ničemu nepomůže), nebo si můžeš zkusit vydupat nějaký money fight za pár mega rovnou.

Soráč, ale od fighterů jde o naprosto logický kalkul, za který si UFC do jisté míry může samo. Ne že by mě to z praktického hlediska taky trochu neunavovalo (protože to je jen takový otravný šum a žádné superfighty se stejně reálně nedějí), ale je to prostě nevyhnutelný vývoj.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL: Penn se ale vyjadruje k tomu, ze po Conorovi zacli vsichni volat po super & money fightech. Hlavne ti, ktery nejsou ten money fight a potrebujou nekoho dalsiho k tomu (rozdil s Conorem). A podle Penna by se meli soustredit na zapaseni (a vyhravani) a tim zvetsovat svou hodnotu, viz Cowboy treba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam