• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: tak oni spolu trenovali ;)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tyjo, dokonce ho tam utesuje Struve :-) Je mi ho lito...a libi se mi jeho uprimnost. No, je mu 26, jeste se muze vratit...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Tak ale aspon se Viktor dostal na "titulku" FB UFC :)

At se stahne, trenuje, dela sparing partnera top fighterum jak to delal doted a za chvili ho muzeme mit zpatky.
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    Na to, že je to hodinu po zápase myslím celkem dost chlapsky no...

Viktor Pesta
    Well, it is all over. I fucked it up. He choked me out from the bottom of the mount. If I saw anybody get choked like that I would be like: what kind of rookie can get caught in such a lame choke? Well, congrats to Alexey, because he beat me at my best. My camp was good, I felt good, I can't blame anybody but myself. Big thanks to @coachgjones and Jiri Paluska for cornering me.
    Tak je po vsem. Posral jsem to a nechal se uskrtit na ezekiel choke ze spoda v mountu. Vedel jsem, ze ma tohle skrceni rad, ale vzdycky jsem myslel, ze se na nej da utahnout jen totalni jelito. Citil jsem se dobre, priprava byla bez problemu, takze muzu vinit jen sebe. Dekuju Jirkovi Paluskovi a Gregu Jonesovi, ze mi stali v rohu.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Hm...:( tak čau, Viktore...
    HATORI
    HATORI --- ---
    DETAYL: Brooklyn UFC 208
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: Dana chce vidět Viktora subnutýho..... na rozloučenou......
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: To jo. Nicméně zrovna v tomhle konkrétním případě se extra bojím, že Viktor v nějakou chvíli zkusí dát nějakej ne tak úplně připravenej poraz (jako obvykle) a nabídnout Olejnikovi krk v jakýkoli formě je rozsudek smrti. Ten chlap je podle mě snad nejlepší škrtič v MMA vůbec.

Tak kéž by to nějak dopadlo no... :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Dobrej clanek o OPLOT a Olejnikovi (mimo jine) v kontextu ukrajinskeho clusterfucku.

How an MMA promotion harboured an anti-Maidan militia in Ukraine - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/...omotion-harboured-a-pro-russian-militia-in-ukraine-maidan-politics-ufc
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Anderson Silva x Derek Brunson na 209
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Jojo, kazdy to ma jinak :-) Ja se priklanim k tomu, ze pokud je jedna stranka slaba, vsadim na svou silnou. Jiste, ten druhy v ni muze byt lepsi, ale uz jen toho, ze nasadim to svoje nejlepsi proti jeho mi zni nadejneji. Minimálně v tom bude jistejsi a kdo vi? Treba udela Olejník chybu, treba se ukaze, ze ten rozdil na zemi neni tak velkej...

Jako vim, ze me osobne by hrozne sralo prohrat pote, co sahnu k tomu, kde se necitim, nez zkusit svoje nejlepsi a kdyz to neobstoji...vim, ze lip jsem to udelat nemohl. OK, to uz je drobet filosoficky :-D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: To je sice fakt, ale to úplně neřeším. Jen mám za to, že výkonnostní rozdíl v postoji mezi oběma borci je daleko menší, než na zemi.

Některé školy prosazují, že máš bojovat tam, kde jsi nejsilnější, jiní prosazují to, že máš bojovat tam, kde máš relativně největší komparativní výhodu, ačkoli to třeba není tvoje silná stránka. Každý to má jinak :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Well...v tom mas pravdu...jenze ten postoj je vselijakej...:-(
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak Wonderboy nebyl ani prvni na seznamu

UFC 209: Nick Diaz turned down Tyron Woodley title fight because of short arms and deep pockets - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/.../ufc-209-nick-diaz-turned-down-tyron-woodley-title-fight-because-of-money
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Já to vidím opačně. V postoji IMO jediná šance. Viktor těžko na zemi uválí borce, který má 40!!! submisí v 50 výhrách. Jako kéž bych se pletl, ale osobně mám za to, že Oleynik je na zemi o pár lig jinde.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    LUCIEN: ta 209 zacina vypadat fakt skvele...Woodley X Thompson, ted potvrzeni tohohle...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: No, snad...bude to tezky, ale...snad si nebude hrat na kickboxera...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Tomu bych docela rozumel, kdyby puvodne nedostal Grabowskiho, coz bylo naprosto rozumny. I kdyz, muze bejt i takhle. Uvidime no, snad se Pesta od minula poucil.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Eh, se trochu bojim, ze spis mysleli na Olejníka...a Pestu hodili do situace do or die.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    It's official!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jsem fakt zvedavej na Pestu. Ale moc nerozumim tomu matchmakingu - proc mu po 2 prohrach v rade a 3 prohrach celkem dali (sice jako nahradu) tak zkusenyho fightera? Dyt na zapasy je zkusenej jak Reem nebo treba Huges. Snad bude mit Pesta dobrej gameplan...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam