• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Dobrej clanek o OPLOT a Olejnikovi (mimo jine) v kontextu ukrajinskeho clusterfucku.

How an MMA promotion harboured an anti-Maidan militia in Ukraine - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/...omotion-harboured-a-pro-russian-militia-in-ukraine-maidan-politics-ufc
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Anderson Silva x Derek Brunson na 209
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Jojo, kazdy to ma jinak :-) Ja se priklanim k tomu, ze pokud je jedna stranka slaba, vsadim na svou silnou. Jiste, ten druhy v ni muze byt lepsi, ale uz jen toho, ze nasadim to svoje nejlepsi proti jeho mi zni nadejneji. Minimálně v tom bude jistejsi a kdo vi? Treba udela Olejník chybu, treba se ukaze, ze ten rozdil na zemi neni tak velkej...

Jako vim, ze me osobne by hrozne sralo prohrat pote, co sahnu k tomu, kde se necitim, nez zkusit svoje nejlepsi a kdyz to neobstoji...vim, ze lip jsem to udelat nemohl. OK, to uz je drobet filosoficky :-D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: To je sice fakt, ale to úplně neřeším. Jen mám za to, že výkonnostní rozdíl v postoji mezi oběma borci je daleko menší, než na zemi.

Některé školy prosazují, že máš bojovat tam, kde jsi nejsilnější, jiní prosazují to, že máš bojovat tam, kde máš relativně největší komparativní výhodu, ačkoli to třeba není tvoje silná stránka. Každý to má jinak :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Well...v tom mas pravdu...jenze ten postoj je vselijakej...:-(
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak Wonderboy nebyl ani prvni na seznamu

UFC 209: Nick Diaz turned down Tyron Woodley title fight because of short arms and deep pockets - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/.../ufc-209-nick-diaz-turned-down-tyron-woodley-title-fight-because-of-money
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Já to vidím opačně. V postoji IMO jediná šance. Viktor těžko na zemi uválí borce, který má 40!!! submisí v 50 výhrách. Jako kéž bych se pletl, ale osobně mám za to, že Oleynik je na zemi o pár lig jinde.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    LUCIEN: ta 209 zacina vypadat fakt skvele...Woodley X Thompson, ted potvrzeni tohohle...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: No, snad...bude to tezky, ale...snad si nebude hrat na kickboxera...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Tomu bych docela rozumel, kdyby puvodne nedostal Grabowskiho, coz bylo naprosto rozumny. I kdyz, muze bejt i takhle. Uvidime no, snad se Pesta od minula poucil.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Eh, se trochu bojim, ze spis mysleli na Olejníka...a Pestu hodili do situace do or die.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    It's official!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jsem fakt zvedavej na Pestu. Ale moc nerozumim tomu matchmakingu - proc mu po 2 prohrach v rade a 3 prohrach celkem dali (sice jako nahradu) tak zkusenyho fightera? Dyt na zapasy je zkusenej jak Reem nebo treba Huges. Snad bude mit Pesta dobrej gameplan...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Zajimave… Kam pujde?

Former UFC champ Robbie Lawler parts ways with American Top Team - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...50006/former-ufc-champ-robbie-lawler-parts-ways-american-top-team-att-mma
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Pickett hlasi konec kariery, posledni zapas s Briones..
    MASTA
    MASTA --- ---
    ULRIK: Tak Reem je ted podle me nejhlidanejsi fajter, tu volbu docela chapu...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ještě tu odložím tohle...pokud si byl tak jistej, měl to prostě odmítnout, pokud mu šlo o zdraví.

Mark Hunt Accuses Brock Lesnar Of Being, "Juiced To The Gills"
    http://www.wrestlezone.com/...the-gills-comments-on-his-confidence-going-in-to-ufc-200-more#/slide/1
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Jako, udělal to chytře v tom smyslu, že si nejdřív dojednal fight. Na druhou stranu je bizarní, že jde proti Overeemovi, kterej zobal...

A na třetí je prostě bizár dát na UFC a Danu RICO, což je, když to přeženu, krok od toho je obžalovat z vlastizrady :D Tahal maily ohledně Belforta teď, když je na tom UFC s USADA fakt asi nejprogresivnější v kontrole fajtrů, prostě smrdí.

A jeho "“What message is that sending to the boys and girls who want to be a fighter someday? The message is, ‘You just have to cheat like this and it’s OK.’ " bych se zeptal jakou message vysílá, když vede křížovou výpravu proti steroidům a pak vezme zápas proti Overoidovi.

Mně fakt přijde, že se na sklonku kariéry najednou uviděl jako vůdce povstání...kterej ale v tom samým, respektive horším, marasmu byl pěkně dlouhou dobu, neřekl ani popel, i když vyskakoval jeden "bobuláč" za druhým...a teď si najednou vzpomněl. Meh...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Mno, tak my o vlku... Ulrik bude mit asi nakonec pravdu a Huntovi jeblo. Zazalovat samotny fajtery pokud umyslne zobou imo ok, ale zalovat i UFC a Danu. Whaaat?

Mark Hunt files civil suit against UFC, Brock Lesnar, Dana White, alleges racketeering, conspiracy, fraud | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/...it-against-ufc-brock-lesnar-dana-white-alleges-racketeering-conspiracy-fraud
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: no hele jako, tech 700k je v tomhle pripade vlastne uplne jedno. Furt se tu bavime o sportu - kterej by mel bejt bud uplne cistej nebo naopak nelimitovanej (to je muj nazor), nebo jinak - mel se jet podle pravidel. Pokud teda hrajeme na to, ze by mel bejt cistej, pak naprosto chapu proc je Hunt nasranej. Pokud bych ja zapasil v HW (reps. super HW) kde dostavas bomby jako od bucharu a k tomu pred tebe pak lezou typci, ktery si nedovolene pomahaj aby ten jejich buchar byl jeste hrosi, pak bych byl nasranej dost podobne. A bylo by mi uplne jedno kolik mi UFC zaplati, protoze se taky muze stat, ze vlezu do klece s nekym, kdo ten svuj buchar vylepsil tak, az mi z toho vytece mozek usima. Muzes rict, ze prehanim nebo ze se to da vztahnout i na ostatni vahy, ale precijenom ja v ty HW vidim trochu jinou ligu. Ale i kdyby, porad je to podvadene a je to sport, kde jde o zdravi vic nez v jinejch sportech.

Co se mi na Huntovi ale libi nejvic, ze po dlouhy dobe prisel s necim, co ma hlavu a patu. Prestal fnukat furt do kola (jak ty pises - taky me tim uz rozciloval) jako kluci z MAA-AA, ze je to vsechno nefer a vymyslel to proste a jednoduse - budes podvadet? Pak te zazaluju. Jednoduchy jako facka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam