• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mňo, že Olejnik Peštu odškrtí, to jsem tak nějak čekal. Že to ale udělá zespodu, to mě tedy kurevsky překvapilo :) A taky že to byl první Ezekiel v UFC (ač jich Olejnik má na kontě už asi deset - a to včetně toho, že v roce 2007 s tím vyhrál během jediného večera tři zápasy v pyramidě :))

Jinak Olejnik k tomu hlásí tohle:
    “My opponent has a long neck, and when I looked at his fights, I saw he’s not good at protecting his neck,” “He’s a good wrestler, but because he’s a good wrestler, he thinks nobody can choke him.” “I tried one, and I gave him a little time to relax a little bit, until he thought nothing was going to happen, and then I did the choke,” Oleinik said through a translator.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    HATORI: Jsem dnes poslouchal podcast Rogana a Olejnik si tim ziskal pomerne slusnej kredit hned na zacatek se mi zda, zatimco Pesta to evidentne bude mit dal tezky. Trochu se mu vysmali (teda Schaub).
    HATORI
    HATORI --- ---
    ULRIK: Politika, taky nechapu, že to nedali Heldovi, to jeho jiu- jitsu nemělo chybu. Sázel mu tam take downy jako na běžícím páse. Jestli se nepletu, je to jeho třetí prohra v řadě a to znamená stopku.

Oleinik má na to škrcení asi stavěné ruce, ale Viktor si za to může sám, věděl moc dobře co soupeř dokáže a nechat se zašrtit zespodu může jenom jelito. Přechod z half guardu do saidu mu tedamoc nevyšel, škoda..

Ten BJ mi připadal úplně marnej, ten si taky ani neškrtnul..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Rád bych zápas Pešta - Vemola...
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    26 let, tezko rict jestli byt svetova spicka je o zkusenostech nebo potencialu a kapacite.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Ja si myslim, ze Bellator dava dost smysl. Viktor si udelal dost kamosu, ktery by ho tam mohli dostat. Sice ma v UFC tragicky skore, ale zase stal proti par spickovejm borcum a zadnej z jeho fajtu mi neprisel vylozene nudnej. Takze bych ho do Bellatoru poslal nasbirat zkusenosti a snad i skapy a pak ho chci videt jako vybrousenyho HW fajtera zpatky v UFC. Aspon se na Bellator zacnu koukat :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Coker loni rikal "I think you’ll see (a Bellator heavyweight champ) in the first quarter of 2017". Tak treba se Viktor vyda tim smerem.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Takze prece bude Cody x TJ

Cody Garbrandt, T.J. Dillashaw to coach The Ultimate Fighter 25 - MMA Fighting
    http://www.mmafighting.com/...14282728/cody-garbrandt-t-j-dillashaw-to-coach-the-ultimate-fighter-25
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Zboznuju Lauzona. Prave vyhral (IMO ne nespravedlive)...a hned vrtel hlavou a rekl, ze to nemel vyhrat.

Ale jak mohl jeden sudi dat prvni kolo Heldovi, to nechapu.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Ajo vlastne :-D
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: tak oni spolu trenovali ;)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tyjo, dokonce ho tam utesuje Struve :-) Je mi ho lito...a libi se mi jeho uprimnost. No, je mu 26, jeste se muze vratit...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Tak ale aspon se Viktor dostal na "titulku" FB UFC :)

At se stahne, trenuje, dela sparing partnera top fighterum jak to delal doted a za chvili ho muzeme mit zpatky.
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    Na to, že je to hodinu po zápase myslím celkem dost chlapsky no...

Viktor Pesta
    Well, it is all over. I fucked it up. He choked me out from the bottom of the mount. If I saw anybody get choked like that I would be like: what kind of rookie can get caught in such a lame choke? Well, congrats to Alexey, because he beat me at my best. My camp was good, I felt good, I can't blame anybody but myself. Big thanks to @coachgjones and Jiri Paluska for cornering me.
    Tak je po vsem. Posral jsem to a nechal se uskrtit na ezekiel choke ze spoda v mountu. Vedel jsem, ze ma tohle skrceni rad, ale vzdycky jsem myslel, ze se na nej da utahnout jen totalni jelito. Citil jsem se dobre, priprava byla bez problemu, takze muzu vinit jen sebe. Dekuju Jirkovi Paluskovi a Gregu Jonesovi, ze mi stali v rohu.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Hm...:( tak čau, Viktore...
    HATORI
    HATORI --- ---
    DETAYL: Brooklyn UFC 208
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: Dana chce vidět Viktora subnutýho..... na rozloučenou......
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: To jo. Nicméně zrovna v tomhle konkrétním případě se extra bojím, že Viktor v nějakou chvíli zkusí dát nějakej ne tak úplně připravenej poraz (jako obvykle) a nabídnout Olejnikovi krk v jakýkoli formě je rozsudek smrti. Ten chlap je podle mě snad nejlepší škrtič v MMA vůbec.

Tak kéž by to nějak dopadlo no... :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Dobrej clanek o OPLOT a Olejnikovi (mimo jine) v kontextu ukrajinskeho clusterfucku.

How an MMA promotion harboured an anti-Maidan militia in Ukraine - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/...omotion-harboured-a-pro-russian-militia-in-ukraine-maidan-politics-ufc
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Anderson Silva x Derek Brunson na 209
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam