• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Dik, to jsem uz nevedel :-) Ale manazer vypada, ze chce zustat v ufc.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Tak. A ještě doplním, že i po těch 90 dnech je obvykle další období (nevím přesně jak dlouhé, to je individuální, ale taky tuším nějak podobně) kdy může jednat s dalšími organizacemi, ale UFC má právo dorovnat jakoukoli nabídku a on pak musí zůstat v UFC.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    HATORI: viz ULRIK:
    Tedy, ted bojovat nemuze, ale UFC ma vyhradni pravo na vyjednvani 90 dnu a az pak muze zacit jednat s dalsimi organizacemi.
    HATORI
    HATORI --- ---
    ULRIK: Tak free agent znamená, že fighter nemá podepsanou smlouvu s UFC. No a v UFC se nedá bojovat bez uzavřené smlouvy ne?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYSAC jede http://www.lowkickmma.com/UFC/charles-oliveira-suspended-for-ufc-210-post-fight-celebration/

Vsichni se tesili az bude MMA v NY legalni a ted si rikam zda by to tam zas nemeli zabanovat.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Cha. A to ještě dneska NYSAC přišli s tím, že se u nich koukat na záznam vlastně může. Nutnost použití záznamu není nikde v pravidlech, ale taky tam není zakázané, takže Weidman s odvoláním IMO nemá šanci, protože je jasné, že si komise bude krýt záda.

Druhá věc je Rattner. Pokaždé a myslím tím opravdu POKAŽDÉ když si ho ve vysílání pozvou k nějakému vyjádření, tak tam blábolí naprosté kraviny a na to, že je šéf regulace a pravidel v UFC, tak v tom má vážně hrozný bordel (a soráč, ale jsem si zcela jistý, že o vybraných nuancí pravidel toho vím víc než on).

PS: třetí věc je, že textace nových pravidel grounded oponenta většinou zahrnuje v rámci ruky výslovně uvedené "pěsti nebo dlaně", tzn. dotyky prstem jak to předváděl Weidman na spoustě míst taky nefungují.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Audio Emerges of Chris Weidman's UFC 210 Corner; Weidman Thought it Was February
    http://m.sherdog.com/...rges-of-Chris-Weidmans-UFC-210-Corner-Weidman-Thought-it-Was-February-119947
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Our goal is to reach a new agreement shortly,” Faria said. “The UFC middleweight belt is Jacare's goal. With a good contract in place, we will keep fighting the best middleweight talents out there and earn the title shot.”

The UFC typically has a 90-day exclusive negotiation period, followed by matching rights, when its fighters become free agents. Going by that, Souza would not be able to sign with another organization (even if that was his intent) until July.

According to MMAjunkie.com’s Chamatkar Sandhu, Bellator MMA president Scott Coker plans on talking with Souza if the Brazilian reaches the end of the UFC’s exclusive negotiation period without re-signing with his longtime home.

ULRIK
    ULRIK --- ---
    HATORI: Nekončí, jen bude free agent. Nicméně, pochybuju, že se budou chtít přeplácet s Bellatorem nebo Rizinem o 39letýho borce...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    HATORI: No, když je jeho hlavním argumentem to, že v New Yorku neměl nikdo koukat na záznamy (protože jsou sto let za opicema), je to dost slabý argument. Mě zajímá spíš legalita kolen a ta je díky záznamům jasná, vrtat se v technikáliích mu moc nepřidá.

LEON_KOWALSKI: A malá pikantérie: Všechny tři prohry jsou od zahájení USADA programu. Ne, že by to muselo nutně souviset, ale občas na to někdo poukáže.
    HATORI
    HATORI --- ---
    ULRIK: Ted to čtu na FB
    Chris Weidman se odvolá proti výsledku zápasu vs Mousasi a žádá okamžitou odvetu
    Atletická komise státu New York opět perlila....tedy vznikla velká aféra v zápase mezi Chrisem Weidmanem a Gegardem Mousasim, ve kterém Evropan vyhrál.
    Mousasi trefil Weidmana legálně dvakrát kolenem do hlavy, ale rozhodčí zastavil zápas a šel celou akci zkontrolovat ze záznamu říkajíc že druhý úder kolenem byl nelegální (nakonec se ukázalo že byl legální), což je opatření které je ve státě New York zakázáno. Nakonec se ukázalo, že ten druhý úder kolenem byl legální a vzhledem k tomu, že Weidman údajně řekl, že nemůže v zápase pokračovat (to pravděpodobně kvůli tomu, aby zápas vyhrál diskvalifikací), tak byl za vítěze vyhlášen Mousasi.
    Weidman byl z celé situace hodně zklamán, poněvadž s touto už má na svém kontě tři porážky v řadě, přičemž před nimi v profesionálním MMA nikdy neprohrál.
    “Jsem velmi zklamán. Zaprvé bych se v tom nechtěl moc vrtat. Chtěl bych poblahopřát Gegardovi. Byl to dobrý zápas, s ním to vůbec nesouvisí”, řekl Weidman na Fox Sports 1. “V konečném součtu to co se stalo není v pořádku. Řekli že šlo o nelegální koleno, několikrát mi povídali, že mám pět minut. Dále v New Yorku není povoleno zastavovat zápas a čekovat to ze záznamu, ale udělali to, podívali se na to a řekli, že šlo o legální úder kolenem a přitom toto opatření není v New Yorku povoleno. Jak je mohlo napadnout zápas přerušit?”.
    Exšampión má jasno v tom, co chce...odvolá se proti rozhodnutí rozhodčích a bude žádat od UFC okamžitou odvetu. Mimochodem i Gegard Mousasi souhlasí s okamžitou odvetou, aby se rozhodlo, kdo je lepší.
    “Okamžitá odveta a odvolání se proti výsledku zápasu”, říká exšampión. “Chci s ním tři plná kola a podle pravidel. Chci ho ukončit, v zápase jsem se cítil super. Co se stalo je špatné pro všechny. Bylo mi to blbé kvůli všem těm lidem, co to sledovali doma a v aréně. Je jasné, že takto jsem si to nepředstavoval. Je to těžké překousnout, ale chci aby to bylo znova a podle pravidel. Myslel jsem si, že mám ruku dole, ale podle záznamu to tak zjevně nebylo. Ale rozhodčí si myslel že to tak bylo. Nemůžeš to čekovat ze záznamu, to je nelegální”.
    HATORI
    HATORI --- ---
    Jackare Ronaldo Souza oznámil že po fightu s Whittakerem končí v UFC. Upozorňoval na to už dřív, že to udělá, když mu budou dávat Bčkové soupeře.. Velká škoda pro UFC!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: A ke vsemu treti (T)KO v rade.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LEON_KOWALSKI: je to tak...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Weidman už má třetí KO v řadě, jestli dobře počítám?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    No on Dan Miragliotta by bez toho záznamu byl asi taky nahranej. Z jeho pohledu obě kolena mohli vypadat jako proti pravidlům. Proto taky chytil Gegarda za nohu, aby tam ješte jedno nepřidal.
    Až pak, jak to Weidman rozdejchával mu Big John, nebo kdo, řekl že to bylo OK.
    Dan to pak hned v kleci referoval Weidmanovi. Ale ten ješte přemýšlel proč je v kleci jednorožec a duha. Mozek mu začal fungovat až zhruba jak s ním mluvil Joe Rogan.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Ja nemluvim obecne o ty udalosti, ale o Weidmanovi. Jak to celkove dopadlo - za me taky dobry. Nic to nemeni na faktu, ze UFC210 byl jeden velkej WTF moment.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Za mě dobrý. Weidman se pokoušel oblafnout systém a nevyšlo mu to. Dan se opravil, takže sice z procedurálního hlediska hroznej bordel, ale nakonec se nic neděje - horší by bylo DQ pro Mousasiho nebo NC, takhle je to výsledek odpovídající tomu co se stalo.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Je to ubohy no... navic podle audio zaznamu se ho prej ptali doktori na datum a odpovedel: nevim, unor. Takze kdyz si to shrneme, dostal dve legal kolena do hlavy a nebyl schopnej odpovedet. Takze jedinej kdo udelal nejakou chybu byl Dan, kdyz to stopnul. Ale ruku na srdce, fakt to vypadalo ilegal, to imho nemohl videt presne.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Presne z tehle duvodu se pravidlo tri bodu upravovalo.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: Já to mám taky z přepisu ;) Mousasi, a former Strikeforce light heavyweight champ, was open to a rematch in the immediate aftermath but changed his stance at the post-fight press conference.

“Weidman didn’t want to fight,” Mousasi said. “The knees were legal. That’s not my fault. Don’t try to take advantage of the rules.”

Ale tímhle mě Weidman definitivně ztratil. Bral bych, kdyby argumentoval tím, že byl schopnej a chtěl pokračovat, ale snažit se vyhrát na "epe epe, první slovo platí, druhý leze z gatí" je ubohý...

“You can’t go the direction as it’s a TKO like they stopped the fight because I was hurt. My hands were still on the mat. They stopped it because he thought it was illegal. Once the ref does that, it’s an illegal knee. If he’s telling me it’s an illegal knee, he can’t go to replay and switch it.”

“Immediate rematch and appeal. Yeah,” Weidman said. “I want to get three rounds with him fair and square. I want to finish him. I felt great. What happened just sucks for everybody. I feel bad for everybody that was watching at home and out here. Obviously, for me, it was not the way I wanted this thing to turn out. It’s going to be a tough pill to swallow, but I want the right thing to happen. It’s just a messy thing. That rule just got changed. It was like one hand [down], then it was two hands. And then they stopped the fight…I thought my hand was down but apparently, on the replay it wasn't. But the ref thought it was. You can’t go back by looking at the replay. It’s not legal.”

Prej I felt great...ty vole, ty ses cítil tak great, že už předtím jsi vrávoral z těch direktů a dostal ses tak do tý situace, načež jsi začal natahovat prstíky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam