• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    The reason Dana White gave for Ferguson vs. Lee was that Nurmagomedov wasn't ready. This was him yesterday.

https://www.instagram.com/p/BXz9n_IgFwy/
    https://t.co/lQQbSVoNyJ
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: To byl asi dost velkej průser u toho shazování, co?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Ja to chapu, ale sere me to :-) Nemyslim, ze Chiesa a troll twitter je tak dobrej zaklad pro interim. Co hur, mohl by ho vyhrat :-)))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Ano. Dana při téhle příležitosti i explicitně uvedl, že Khabib je momentálně zraněný a návrat v nejbližší době nehrozí.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Khabib je furt mimo?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Osmnáctka. Imaginární UFC žebříčky mě nezajímají. V těch se dějí hrozné věci podle toho kdo je flavor of the week. Vycházím výhradně ze světových žebříčků na FightMatrix.com (které jsou generovány matematicky a především tam není jen top 10, ale v lehké váze třeba 650 borců). A tam je mezi Poirierem a Leem ještě asi tak pět dalších UFC fighterů, takže zrovna Poirier je volba úplně mimo :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Osmnáctka? Snad osmička, ne? A Poirier má ten NC asi se stejnou kontroverzí jako Lee výhru nad Chiesou, takže v tom bych moc problém neviděl... Nicméně máš určitě pravdu v tom, že pokud je Lee průbojnější než ostatní, tak to v UFC očích znamená plus. Což tady asi nakonec znamená interim no :|
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Nate Diaz je formálně vzato nyní velter (podle Conora a Dany dokonce polotíha :) a hlavně se k MMA nejspíš nějakou dobu nevrátí. Poirier je až osmnáctka a poslední zápas má No Contest, takže to by tak úplně nešlo.

Ad Lee: mě sice průbojnost na soc. sítích taky moc nebere, ale UFC bere velmi a proto je to tak, jak to je. Co jsem ale chtěl říct, že volba Leeho čistě teoreticky znamená, že přeskočili jen zhruba jednoho borce s kterým se dá reálně pracovat - a to je na poměry UFC tak nezvykle málo kontroverzní, že to spíš musím pochválit, než hanět :) (samotného mě to teď při dohledávání překvapilo, jak platný nárok Lee má). Jinak si tedy o jejich mánii páchat dočasné tituly myslím svoje, ale zrovna tohle je jedna z těch logičtějších variant (páč Conorův návrat k MMA je samozřejmě s obrovským otazníkem).

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Jeste ti tam vypad Diaz, ale ok, ten je taky okecatelnej. Nicmene ten Barboza moc okecatelnej neni a to, ze je Lee prubojnejsi na soc sitich jako argument neberu :) Todle je imo fail... A uprimne bych tam radsi videl Poiriera nez Leeho, pokud budeme takhle preskakovat.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: To víš, chlapec toho nakecá... ale teď jsem koukal do žebříčků a ono to kupodivu smysl trochu dává. Lee je kupodivu světová #7. Z těch co jsou před ním je Conor mimo, Alvarez bude koučovat proti Gaethjemu TUF, Tony je jasná volba numero uno, tam není co řešit. Barboza by měl rozhodně větší nárok než Lee (jeho tři skalpy jsou podstatně cennější než pět Leeho, kde je jediná podstatná výhra s jistou kontroverzí), ale jak říkám - Lee je průbojnější na sociálních sítích :) Nurmagomedov by byl jasná volba dva, kdyby ovšem nebyl stále zraněný nebo mimo. Takhle se mu nedá věřit. A Pettis teď nárok nemá.

Takže když už se UFC rozhodlo dát někomu dočasný s Fergusonem (bez něj by to fakt nešlo) tak jsou okecatelné volby Nurmi, Barboza, Lee a Gaethje. Gaethje má teď jiný program, na Nurmiho není spoleh (alá Cain) a výřečnost Leeho trumfuje Barbozu.

LUCIEN: Takže Mir podle očekávání. Nj, USADA stopku má ale až do dubna (a jako součást toho, že ho UFC pustilo jim Mir podepsal, že do té doby fakt nikde zápasit nebude, protože Bellator natož Japonsko či Rusko by nějaká USADA stopka zajímat moc nemusela :). Počítám, že ho do té doby použijí třeba alespoň jako hostujícího komentátora, nebo tak něco.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Kevin Lee...jasne...makes sense...chrm...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    :-O

Midnight Mania! Dana White says Tony Ferguson and Kevin Lee to fight for interim lightweight title, possibly at UFC 216 - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/...te-says-tony-ferguson-and-kevin-lee-interim-lightweight-title-at-ufc-216

A jeste jedna: Mir podepsal s Bellatorem.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Já tedy nevím - všiml jsem si, že lidi z téhle jedné fotky na netu dokáží vyvěštit neuvěřitelné věci (jak je psychicky úplně mimo atd.), že je úplně k nepoznání změněný atd.... ale já budu hrát protiváhu: mě na ní přijde úplně v pohodě a k poznání. Jasně že je vychrtlej, ale to se tak lidem po dlouhodobém pobytu v nemocnici a po komatu celkem stává. Taky mohl být tuhej, takže tohle je myslím jistý pokrok.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Prvni fotka Matta po te nehode s vlakem. Zajimalo by me jak na tom skutecne je, protoze ta fotka mi moc nadeji nepridava... ale mozna je to jen mym vecnym pesimismem.

tonyzucca I can't even describe the emotions I am feeling as I write this post. Less than two months ago I didn't know if my best friend was going to make it, and tonight we made a jail break for sushi (in disguise. Ha). Talk about a rollercoaster of emotions! His progress is nothing short of a miracle. He is working so hard and fights through the frustration. He is, as he's always been, an inspiration. I can't wait to hit the mats with him again...and he told me today that he has "one more round" left in him! Ha. (He laughed...but definitely wasn't joking!). Thank you for all of your prayers! Please keep them up as he still has a long road ahead of him. I am witnessing the power of them firsthand! So thankful!
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Conor McGregor Discusses Mayweather, Racism Accusations, Malignaggi, $100M payday - MMA Fighting
    https://www.youtube.com/watch?v=1eVJMJBoWkk
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    OKTAGON VYZVA I. ep1 - Všetko je raz prvý krát
    http://www.youtube.com/watch?v=xJ1puYCCG6Q
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID: blba kvalita videa a svetlo. Ty pixely se slejvaj, chvilema je videt, chvilma ne.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    VESNACH: Conor už nemá tetování na zádech?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Conor McGregor vs Paulie Malignaggi Sparring Footage with Knockdown + Slo Mo
    https://www.youtube.com/watch?v=iVi3GcRcbqo
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    GSP podepsal match s Bispingem na UFC 217. Doplni prej Codyho s Dillashawem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam