• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    na to jak conor ukazoval jak denne maka tak mi pripadl behem chvile pekne vystavenej..
    MASTA
    MASTA --- ---
    ULRIK: Me tam jen porad rozciluje to Ondrovo nepochopeni pravidel... "to bylo prisne pocitani, to bych nechal dele", leda hovno, rozhodci postupoval presne podle pravidel, pocitat nemohl a pokud boxer uz nekolikaty kolo kumuluje poskozeni a neni ochotnej si kleknout i kdyz je bitej jak zito, tak zapas musi ukoncit..
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Conor vyhral prvni tri kola... ale myslim ze to byla jen soucast Floydovi taktiky, ho nechat vyblbnout a vytuhnout. Mizerna kondicka Conora me taky prekvapila, moji kluci uz deset kol boxovali a myslim ze na tom byli kondicne o parnik lip, ale zase ani jeden z nich neboxoval s nejlepsim boxerem na planete v takovym zapase.. podle me Conora dost sezrala hlava.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Marketingove to nechali jo?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    No, v boxu to zkusil a teď by mohl Conor vyzvat někoho z Gracie family na BJJ fight :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: mě to taky připadalo, že prvních pár kol to měl Floyd na háku a nikam se moc nehnal
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Marketingove to nechali technickym trapaci.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Novotny "jestli mel jedno kolo..." Ty vole, koukni se na scorecards...tohle uz je zas zpatky ve forme "sice je tam zapas, ale budem si povídat o ceskem MMA a smat se"
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak si kluci vydělali, udělali show a jdu si lehnout...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LYNCH: Brutální rozdíl je v rychlosti, dynamice pohybů...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Já s nim souhlasim, Floyd ho šetřî evidentně, je to show...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    rozdil v sile uderu je brutalni
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ale musim rict, ze jsem spoiled brat... Ty zapasy pred me nebavily, snad jen co-main.

LOL, celej twitter mi bzuci tim, jak Conor prekvapil a jde mu to a Novotny zvatla o tom, jak na nej dolehla psychika a vubec neni nebezpecnej.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A Conor uz teda nemuze...jsem cekal, ze cardio mu vydrzi dyl.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ty vole, Novotny zas traged :-) Ten tak nesnasi McGregora, ze neni schopnej komentovat co se deje.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    bych spal..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dle přepokladů: box je nuda...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Budík na 6 to jistil. De se na to!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ja si dal budik na 3. A crcaj se s tim, crcaj...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Sem to zabalil, zavírají se mi oči. Takže jsem pustil na televizi nahrávání a kouknu na Floyda s Conorem ráno. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam