• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:

Tak sem dal

Masvidal
    Rose (as what if?!)
    TJ
    Bisping (od Silvy na nej sazim a vyplatilo se)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: diky za tip! Bych se ani nedival na sazky a ted jdu do toho)) Takze vlastne s tim diky bych mel pockat jeste do rana))
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jsem taky zvedavej na Hendrickse co s nim v J/W udelali.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: pres co vubec sazite?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Kurz na TJ je 2,55??? huh, to mi prijde...odvazne. All-in (coz jsou tri kila :-)))
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: souhlas... boogie my ass JJ ;) ... uz je to moc, je fakt tahač, maká... ale to i ostatni.. to jeji "bubu bojte se mě" ehhh už to nudí :D

ULRIK:
    DETAYL:
    ROBOTON:
    ok tak jak to vidim ja :)

Binsping-GSP
    GSP submission v 3 kole ... Bisping se toho bjj/graplingu bojí, očividně a v postoji ho GSP ustojí

TJ-Cody ... eh Cody je moc ueber loayal a celej ten bullshit kolem alfamale... nicmene tady si nejsem uplne jistej oba bombjeji, brawl a slusna zem ... ale fandim TJovi :)

JJ-Rose
    Doby kdy jsem fandil JJ jsou uz davno ty tam, namyslena buchta a uz mi pripomina RR :D takze doufam ze ji Rose submitne, to je asi jedina jeji moznost

Thompson-Masvidal
    Wonderboj je spravnak a mnohem komplexni nez Masvidal... takze Wonderboj a asi spis UD

Handricks-Costa
    nevim :D vubec jsem je nevidel delsi dobu a nemam ani chut je ted kratce nakoukat :D ... doufam v Bigg Rigga, pral bych mu zase trochu rajs up protoze uz se snad vyfnukal :D

ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ewww, weight-in byl jeste vic awkward...

Tedy az na highlity že zapasu TJ s Linekerem, musel jsem si to zas pustit :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Mně fakt přijde, že to stupňuje do víc a víc bitch módu...kde jsou ty časy, kdy jen dělala ten creepy face zespoda.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Ale tak tohle JJ dělala dycky... tyhle “vypjaté” staredowns
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Teda musim rict, ze Joanna se zacina chovat vic a vic jako pica...ten staredown, kdy vrazi Rose do obliceje pest...
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    ULRIK: to ja se tesim, sice to muze dopadnout presne jak pises ale i tak drzim Rose palce :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Doufám, že Bisping...jako měl by IMO, Georges byl dlouho pryc a je mensi...

Palce budu drzet TJ, jeho styl se mi mnohem vic libi a navic me Cody sere povahove...

Na JJ s Rose netěším :( Pamatuju, jak strašně jí dávala Karolína...sice říká, že tehdy měla problémy s psychikou, ale prostě s klinčem si neuměla poradit. Bojím se, že na konci bude spousta krve z Rose...:(

Masvidal s Thompsonem muze bejt desiva nuda, pokud budou oba opatrny, i kdyz Masvidal na tohle uz netrpi jako driv. Ale Wonderboy...pamatuju na zapas s Rorym a to bylo hoooodne takticky a defenzivni... Kdo vi, kde je ted...
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Bisping, už jenom kvůli tomu, že ho podceňuje spousta lidí.
    Tj, ale to je spíš otázka toho, že nemám rád Codyho. Killashaw ho snad dá.
    Jasná JJ, tipuju spíš TKO a už se těšim až jí po první ráně od Rose naskočí ta sexy boule na čele :D
    Souhlas s Detaylem, po těch dvou zápasech s Woodleym netušim, co předvede.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak pojedeme tipy?

Bisping x GSP
    Chci Bispinguv krasny zaver a dalsi skalpel legendy. Odchod na vysluni.

Cody x TJ
    Na to jsem fakt zvedavy. Cody po tech problemech se zadama? Poda vykon jako proti Cruzovi? Je TJ jako Cruz 2.0? Tipuju 5 kol. SD pro Codyho. Asi. Nevim. 50/50

JJ x Rose
    Obavam se, ze Rose na konci bude k nepoznani, ze pujde jak bulldog proti sharp-shooter JJ a ta ji vyskoli. Nebo Rose prekvapi a submitne JJ? Bych se asi hodne divil.

Thompson x Masvidal
    Po dvou 'zapasech' s Woodleym uz ani nevim kdo je Thompson. Takze Masvidal UD.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    The Count vs Everybody

Video: Michael Bisping and Jorge Masvidal nearly come to blows at hotel - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/...video-michael-bisping-jorge-masvidal-nearly-come-blows-ufc-fighter-hotel
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Hlavně celý to je prostě hollywoodskej biják...byť s přivřenejma očima :)

Nejdřív se zvedne po vypínacím kolenu od Andersona Fucking Silvy a zatímco ten zkouší pantakuan stínování prorve to až do finiše na body. Pak naskočí v naprosto absurdním termínu proti mašině (jak Rockholda nesnáším, tak je prostě i přes některý mezery v technice pro mě děsivej), která ho už jednou smázla a z Weidmana udělala biftek a sundá jí v prvním kole. A nakonec nastoupí proti H-Bomb nemesis (jasně, zestárlý as fuck), dostane přesně tu bombu, kterou všichni čekaj a zase to dorve buldočním způsobem do konce.

Pro mě je to super :)

Navíc, jakkoliv GSP respektuju a je vynikající, jeho posledních pár fightů si prostě nepouštím jako to dělám u jinejch, protože prostě...zíííív.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:
    MUTOID:

Bisping all day.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: presne na to jsem mysle kdyz jsem koukal vcera na embedded :DD... Jako taky mam dilema, sice ne takovy jako kdyz bylo gsp vs nbk ale jo mam. Bisping je frajer
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Vysledek je jasnej. Snad poprve rekl mladsi Bispinguv syn, ze vyhraje jeho tata a ne ten druhej. Chjo, zrovna tady nechci GSP renesanci, aby ho pak strasne zbusil Luke nebo Whittaker.

Plus jsem uz asi na stary kolena Bispinguv fanboy...asi krize stredniho veku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam