• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Já taky lítám ze strany na stranu, imho má Khabib kardio nejlepší v divizi, spolu s Tonym, na druhou stranu kdo ví jak to bude jestli ho Conor trochu nahuli...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Chael Sonnen describes crazy Khabib Nurmagomedov private training session.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZMMdAeEeh6M

BIOBOID: Chael to rika tady pekne i ta historka je pekna, Khabib nema zadny mistrovsky submise, ale ma ten neustalej tlak na soupere a hovadsky kardio. Ok, muze to bejt tak jak pises a dost lidi tomu veri, ale za me je zrzek silnejsi a neverim tomu, ze bude litat jak bude Khabib potrebovat ;) uvidime.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    VESNACH: Tos mě překvapil.

Já Khabibovi věřim, že mu vysaje staminu a pak ho bude trápit a trápit... :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID: hele, fakt nevim, netroufnul bych si tipovat. Za me to spis urve Gregor, ale pral bych to Khabibovi...kdyz pominu vsechny ty omilany blbosti kolem stylu obou, tak mc bude podle me fyz. silnejsi a dobre pripravenej, neda mu tolik prostoru.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    VESNACH: Jak to ty vidíš?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Já sem jenom rád :) Čím méně budou weby zaplněné rozborem každého žbleptu který z McG vypadne na tiskovce, tím jsem radši :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    RAVNOS: trochu si zahulil :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jsem si říkal, že je divný ticho a přitom je měsíc do zápasu.....

"Jeden z důvodů, proč jsme zatím neviděli žádné rozhovory, je ten, že McGregor se k vůbec žádným mediálním povinnostem nezavázal. Ze stejného důvodu zatím není na plánu žádná tisková konference, protože McGregor momentálně žádnou nepotvrdil. UFC je z toho přístupu hodně frustrované," uvedl novinář Dave Meltzer.
    McGregor už si na mediální povinnosti stěžoval v minulosti, kdy uváděl, že díky nim přichází o čas, který by mohl věnovat tréninku, což se mu prý vymstilo například při prvním zápase s Diazem, který překvapivě prohrál.
    Conorův přístup je poměrně pochopitelný, protože například s Jose Aldem v rámci proma objel doslova celý svět, ale je to zároveň škoda, protože tiskové konference, na kterých se Conor objeví, jsou zárukou atraktivní podívané plné hlášek, které rezonují dodnes. Nehledě na to, že UFC si od zápasu Khabib vs Conor určitě slibovalo masivní mediální zájem, který je však nutné na něčem postavit.
    Před časem se mluvilo o tom, že na začátku září by měl proběhnout první staredown, tak doufejme, že se tak stane před turnajem UFC 228, který nás čeká už příští týden.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    Saenchai (Thai) Vs Nikita Surovezhkin (Russia) ), Thai Fight 25 Aug 2018
    http://www.youtube.com/watch?v=zmi0_MWPvJw&t=611

10:17, to nevidim casto teda :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KEIKIN: No, vzhledem k tomu, že v Bystrci je ZOO a tam je klecí plno, tak je možností dost :-))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Brno Bystrc - tuto sobotu odpoledne tam mají být nějaké zápasy v kleci, ale bliž info nemám ani jsem nedohledal. Nevíte o tom někdo ?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: tezko rict, jsem fanousek Conora, ale vsichni vime to samy, Conor ma postoj, Khabib boj na zemi a zalezi kdo si prosadi svou.
    Kdyz se zkusim oprostit od svych preferenci, tak si porad myslim ze je Conor lehky favorit, protoze se dokaze perfektne pripravit a vi co cekat a zacina se v postoji. Navic Khabib je trefitelnej a narozdil od Barbozy, kterej spoleha hlavne na kopy, se Conor tolik neobnazuje vuci takedownu. Jeho distance management je skvelej a kdyz vydrzi cast prvniho kola v postoji, tak by mohl Khabiba frustrovat a ten by mohl jit hlavou napred a nabehnout si...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LOGO:zajímavá jeho zkušenost z přetrénovaní a názor, že si někteří větším tréninkem dodávají sebejistotu.
    GEG
    GEG --- ---
    VESNACH: S tema zviratamacuz je to nejaky prekombinovany ne? Gorila, Till, McGregor, Eagle, Khabib, Medved...

prase aby se v tom vyznalo
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOGO
    LOGO --- ---
    CHEWBACCA: fakt pěkný, žádná dutá mlátička
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: Věřím tomu, že jednou vychová svoje následovníky jako trenér, protože podle mně už je o několik levelů výše než ti nejlepší u nás.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Království nebeské | Bez frází
    https://www.bezfrazi.cz/kralovstvi-nebeske/
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: to, že dlouho neměl zápas, neznamená že...šance jsou 50/50 - 3 kolo rozhodne.
    HATORI
    HATORI --- ---
    BIOBOID: Já si myslím, že Conor je lepší v postoji a kopech, KO/TKO 86% The Notorious Eagle 31% Když bych si měl vsadit.. Khabib a jeho Sambo rozhodnou zápas. Doufám, že se nikdo nezraní..

ROMMIE: Těším se jako malý kluk na 8 září
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam