• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    RADUZZKA: vime vime...tady nikdo nikoho neobhajuje, je to o tom ze trash talk už ztrácí hranice a to je špatně
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: jj no ono toho prý bylo trochu vic ještě nějaký strkacky a hulákání :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MUTOID: jo, ty videa z fans war jsou i na youtube

Russian and Irish fans clash after UFC 229
    https://www.youtube.com/watch?v=FnG0HxozpzU
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KEIKIN: myslim ze tomu co se delo by zadna ochranak moc nezabranila, vzdyt tam bylo vic policajtu jak na fotbale.)
    RADUZZKA
    RADUZZKA --- ---
    A důvod útoku na autobus víme, jo?

https://www.google.com/...-over-conor-mcgregor-and-khabib-nurmagomedov-almost-ended-in-murder-108715

Aby tu zaznělo případně všechno. :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    KEIKIN: se to pralo po fajtu i na stadionu ... Dana udelal dobře že mu ten pas v kleci nedal, by bal bugr ještě větší, ostatní vi co dělá :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LEON_KOWALSKI: jj UFC čeká pokuta...mají ale štěstí, že se to stalo v LAS VEGAS. Stát se to někde jinde v USA, tak by důsledky byly imho horší. Taky mám obavu do budoucna, že trashtalky mezi dvěma fightery mohou rozhořet plamen války mezi celými teamy - potažmo když se do toho vmíchá politika či náboženství, je z toho hned průser jak mraky.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CAIDEL: 3 lidi z Khabibova týmu byli ve vězení, ale pustili je, Conor nevznesl obvinění (říkal Dana na tiskovce), průser je to to slušnej, protože tam ten večer byl starosta Las Vegas a musel kvůli tomu rozruchu prchnout pod ochranou.
    Taky pár celebrit ze předu si stěžovalo

Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov: Farrah Abraham feared she'd be KILLED in UFC 229 brawl - Mirror Online
    https://www.mirror.co.uk/sport/other-sports/mma/conor-mcgregor-vs-khabib-nurmagomedov-13380392
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Já to tedy dokoukal vysloveně před deseti minutama, takže ještě vůbec netuším, jaké jsou z toho dohry a ohlasy na mezinárodní scéně :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL: Nj, vlastně to nakonec "pro domácí" dopadlo dobře. Conor dostal více zaplaceno a vítěz se nedočkal patřičného ceremoniálu. Jediná věc se ale změní (možná napříč organizacemi) - budou přísnější pravidla pro pohyb v oktagonu před a po, možná posílí UFC ochranka.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    A jinak tedy celkem sranda. Na to jak byl zápas papírově relativně čitelný a přímočarý, tak to stejně v reálu pár věcma překvapilo, takže dobrý.

Ty píčoviny po zápase jsou pochopitelně ukrutně trapné, ale jak tu někdo o něco níž psal - čemu se divit, když si to takhle prostě postupně vyeskalují tím že na každé další tiskovce překonávají další hranice a Conor sám už na Khabibův tým vlastně taky zaútočil (vozíček...)...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: Na druhou stranu, sluší se připomenout, že Conor má v tomhle sám máslo na hlavě a invazi do klece z pozice nezúčastněného a útok na fightera má na kontě taky (Bellator 187).
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MEMNON666: Bylo to skvělé. Zavřel všem hubu o debatách, kdo je nejlepší. Taková paragánská akce, to se mi líbí - kdo seje bouři....Horší bylo to přeskočení 2 "nezúčastněných" do oktagonu. To už je narušení integrity a ohrožení okolí.

MUTOID: na mně už je to UFC 2* taky moc BLESK show, ale je to jak se vším v téhle civilizaci.

čekal jsem více takedownů, rusák se zbytečně vysiloval v pozicích, kdy Connor odpočíval. KDyž ti někdo furt tlačí hlavu na sebe a nejde odstrčit - tak se dostavuje jistá rezignace a ta imho předcházela tomu přetočení na půl bok. Někdy mi to přijde jako šachová partie, kdy si připravuješ pozice pro finální mat. :-).
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    todle jsem asi nepochopil, resp. jak nekomu muze pripadat jako dobrej napad preskocit klec a napalit delo nekomu po 20 minutach zapasu? tam uz chybela jen zidle a zarivka ne?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MASTA: Samozrejme. Taky nerikam, ze to bylo spatny rozhodnuti.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: stejska se mi po trash talk alá diazovci nebo bispin :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    a jako upřímně si myslím, že byla otázka než se něco takovýho nebo horšího stane když se už v trash talk nekladou meze totalne ... jeden z důvodů proč jsem ufc přestal skoro sledovat, je to jak nedělní blesk a atletizmus zapadl hluboko do zumpy plný sracek a chápu že to tak je stejně jako spousta podobných věcí "tyhle doby" např. mladý co cumeji na idiotsky videa ještě víc idiockejch jůtůberů, prasoxicht s gaspromem na hradě atd. atd. :) ... a doufám že se z toho Conor neposere jako ronda a neprejde do wrestlmanie :D i když zase nevěřím že je to řízek ktereho prohra může posílit
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    celkem jsem nikomu nějak nefandil, Conor je kokot a khabib neslanej nemastnej rusak...ale... nějak jsem začal poskakovat u ty tyfky když Conor dostal to dělo v druhým a pak už jsem se jen radoval :) ... škoda že je kabib hruto a nechal se hecnout ale zase celou dobu byl +/- slušnak tak u mě si to zase tolik nepodelal...
    teď se bude najednou různě "odhalovat" jak Conor měl špatný kemp a vypadl z tempa atd atd a kecy o rematch... nasrat, ať si to vyzere krz žebříček, protezovanej je od začátku a pak někdy moooooozna rematch
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Dana White (jenom) post-fight tiskovka
    https://www.youtube.com/watch?v=z7-CujiPdh4

celá tiskovka
    UFC 229 Post Press Conference Live Stream - MMA Fighting
    https://www.youtube.com/watch?v=szdvfwCnGL8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam