• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    NAKASHI: ano a najlepsia SK biatlonostka sa vola Kuzmina :-)
    holt mala krajina tak musi importovat hlavne ked sa vsetky sportove fondy pre juniorov rozkradnu... :-)
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    CAIDEL: vtipny, ze ti tri nejlepsi slovaci jsou vlastne puvodem madari :D z Gabcikova, z Dunajsky Stredy, mno a z Blavy, ikdyz Deak je taky madarsky jmeno
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jojo :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: One je super, doufam ze budou vysilat i postojovy turnaje od nich... super zapasy tam maj.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Dneska přistálo v poště: O2 TV Sport uzavřelo smlouvu s One Championship a bude letos vysílat jejich turnaje (počínaje už tím zítřejším). To si tedy z hlediska MMA hodně pomohli, protože One má letos v plánu pár desítek turnajů, takže solidní množství obsahu.

Teď ještě aby někdo v ČR dohodl i Bellator.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Ne, to asi ne. Jde spíš o to, že si místo dlouhých subjektivních debat radši vezmu na pomoc matematiku :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Na tom se neschodnem sorry, ale asi to nikomu z nas srdicko netrha :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Ha, to mě motivovalo abych si to schválně zkontroloval na FightMatrixu, takže v tuhle chvíli je to takhle (a za chlapy je to Procházka, celkově samozřejmě Pudilová, mimo ní se do TOP 15 z našich zemí myslím ještě nikdy nikdo nedostal)

HW: Pešta #59
    LHW: Procházka #25, Vemola #48, Vegh #46
    FW: Buchinger #49
    BW: Deak #91

WBW: Pudilová #11
    WSW: Šormová #32

Osobně jsem Deaka čekal o něco výš a celkově mě překvapilo, že žebříčkově Slovensko nad ČR vůbec nemá takovou převahu jakou bych čekal.

Historicky se zdá, že pro ČR a SR chlapy je dvacítka tak nějak limitem. Úplně nejníž to dotáhl Végh, ten byl v jednu chvíli sedmnáctka. Buchinger osmnáctka, Procházka 21 a Pešta 24. Posouzení jestli je těžší udělat to v pérové, polotěžké nebo těžké nechám už na ostatních :)

A ještě mě zaujalo, že Vemolových aktuálních 48 v LHW je vlastně jeho nejlepší umístění v historii, výš nikdy nebyl ani v UFC.

Za mě bych tedy Buchingerovi přiklepl aktuální dvojku s tím, že historicky buď asi 1 nebo 2 (to má s Véghem, oba se na té slušné úrovni drželi dva, resp. tři roky, takže to nebyla jedna dobrá výhra jako třeba u Pešty). S tím, že Procházka už to dva roky taky drží, takže výhledově na tom není špatně.

MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: četl jsem nadpis a řikam si ty voe neee Denisu už ne... a ono že Buchinger.. proti tomu nemůžu nic namítat ....
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jsem československá jednička, říká bojovník, který před lety odmítl UFC - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...1-jsem-ceskoslovenska-jednicka-rika-bojovnik-ktery-pred-lety-odmitl-ufc.html
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Hele, poslední Hamurk a Polsko byly podle mě fakt špatný :) Beru to optikou Evropy (nonUK)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Jako UFC 235 vypadá jako karta roku?!
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: No, v téhle fázi je maličko lepší než jsem čekal, ale fáááákt slušně je zase IMO trochu přestřel :)

Jako Yan vs. Dodson je rozhodně víc vysokoprofilový fight než bych tu čekal a s main eventem Santos vs. Blachowicz taky celkem příjemně překvapili (ale spíš konkrétním obsazením, než hypoetickou kvalitou) a Lucka má soupeřku skoro až moc dobrou, ale zbytek už je klasika: Rusko vs. něco (tzn. velmi dobří, ale velmi neznámí ruští borci vs. někdo).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ta přažská karta začíná vypadat faaaaakt slušně :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL: Petr Yan vs. John Dodson is set for Feb. 23 in Prague, sources say. Yan has also recently signed new four-fight contract with the UFC
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ale tak, sranda musi bejt, exotika sem taky patri :) a G. Garcia neni vtip, ale je hodne legitimni. Vtip z jejich zapasu delali japonci, kdyz proti ni posilali vyslouzily zenjo zapasnice, ktery sou mimochodem taky docela brutal, ale jinym zpusobem :)
    LOGO
    LOGO --- ---
    KEIKIN: to jo, ale tady jste většinou znalci, a takovýhle sranda mače jsou jen výsměch tomu sportu. Něco jako Gabi Garcia, to může bavit snad jen Japonce a totální neznalce. Ale neber to jako útok vůči tvojí osobě. Jen jsem si tak zareagoval :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LOGO: je to MMA ne ? Netvrdím, že je to úžasný zápas, ale je to svým způsobem sranda.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Rockymu padaly trencle a byl poněkud na konci s dechem i silami :-))
    LOGO
    LOGO --- ---
    KEIKIN: tak jsem na to koukl a říkám si proč jsi to sek vůbec dal, dyť je to úplná komedie?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam