• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    CHEWBACCA: ty vole, jit do basy za to, ze mas po bytech sit pestiren huleni ti prijde jako "nejaky pletky se spetkou travy"? tak to je pecka, vyhravas klicenku se lvem, co zere prvni:D

MASTA: par lidi v republice? hele, zas klid:) ja vim, ze jsi z XFN facebooku zvyklej na to, ze prumernej fanousek je uplne retardovanej, ale ten clanek zas tak nic moc objevnyho neprinasi, je to napsany jako spis takovej souhrn, co je jasny kazdymu, kdo ma oci a mozek, a kredibilitu tomu dodava jedna nahodna presnejsi informace, diky ktery autor dela, jakej je insider a co by jeste mohl pustit.
    ze karlos sedel za pestovani je asi druhej odkaz na guglu, ze na dverich prodavas vokurkam je taky jasny kazdymu, kdo byl nekdy v baru, tuplem u cloveka s takovouhle minulosti, a ze je karlos nasypanej az po strechu je taky common sense, i kdybych to nevedel diky lidem, co znam, tak by mi stacilo se podivat, jak vypada a trenuje.
    precet jsem si to teda jeste jednou poradne, kdyz uz me to vyprovokovalo ke komentari, a jediny zajimavy insider info mi tam prisla ta cenovka u karlosova baraku (pokud to neni hausnumero a sedi to)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nedavno dostal darek od sefky policie jako podekovani za workshop co pro ne udelal. Byl na hrade. Nejaky pletky se spetkou travy jsou ty tam :) ja mu preju at leze do klece a vyhrava a je jedno jestli pod xfn nebo kymkoliv jinym. Nebejt jeho tak tolik fanousku nema ani xfn ani oktagon a ani ten pisalek by bez nej nevedel co je mma, jak sam v uvodu pise :)

Btw deset deka? tak se objednava vlasak a ne trava :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LOGO: tohle ale neni trener vs borec, to je profesional vs zamestnavatel a jednostrane zrusena smlouva. Takze delat se v tomhle pripade neco da a sem dost zvedavej, co na to rekne soud
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Hej. A myslím že jsem to v nějakém článečku kdysi zmiňoval i já :) (neboť je mi tahle veselá kauza též známa, ale zas jsem to nijak zvlášť nerozpitvával)
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: A to je spravne?
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: a XFN je teď nasraný, že jim zdrhla slepice se zlatýma vejcema. Bůhví co se teď jede za zákulisní sračky.
    Njn, tak už to v tom fajterským prostředí bejvá, trenér si vypiplá borce a on mu pak zdrhne, trenér je nasranej, ale to je tak všechno co může dělat.. :b
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Lidi ted taky veri ze mu XFN dluzi 2 mil za zapasy ;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MASTA: no zas nektery ty mlady sportovci vypadaj tak nejak uz moc krehce a slunickove, tem starej harcovnikum clovek veri, ze sou schopny neco poresit i mimo ring:))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: no tak hlavne on to hraje na styl "dane resil manazer, ja jen zapasil a pak sel do vezeni,protoze me manazer ojebal" spis nerozumim tomu, ze se to tak uchytilo, kdyz to nema nic spolecnyho s realitou
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Protoze jento lepsi story pro fanousky, zes okrad stat na danich nez ze si sklizel policka :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    tohle jsou prvni odkazy ktery na kazdyho vyskoci v anglictine
    Report: Ex-UFC fighter Karlos Vemola sentenced to one year in jail for illegal cannabis farming - MMA Fighting
    https://www.mmafighting.com/...report-ex-ufc-fighter-karlos-vemola-sentenced-to-one-year-in-jail-for

MMA champion Karlos Vemola jailed for running suburban cannabis farms
    https://www.ibtimes.co.uk/mma-champion-karlos-vemola-jailed-running-suburban-cannabis-farms-1540987
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    proc se vubec v cechach jede ta story ze sedel za dane? Zadny anglicky clanek o danich jsem nenasel, vsude jen ze sedel za business s travou
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: V Cechach a hlavne v MMA to tak je, je to nekdy az absurdni, ale mlady kluci uz jsou prevazne sportovci, ja verim v lepsi casy ;)
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: To s tim dealovanim se da dohledat na googlu, i kdyz se to Karlos snazil zahrat na to ze sedel za danovy uniky ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: kazdej poradnej fajtr ma temnou historii. :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Něco mi uteklo ? To jako Vemola pude s Princem ?
    Night of Warriors
    http://www.nightofwarriors.cz/
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CHEWBACCA: tak masta vi urcite, karlos vi, ale nikomu se asi moc nechlubi, ze dyloval a mel s tim obstrukce a ten piselak je nevim co, kdo nebo od koho to ma :D kazdopadne dosah takovyhle picoviny je dost pochybnej. Na druhou stranu zasej do skvirky seminko a vyroste ti jedlicka :D treba uz si ho priste na hrad nepozvou, i kdyz by tam zapad s timhle resume o dost lip.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: me to prave prijde taky divny cely. A neresim jestli to info je pravda nebo ne, to mi je fuk.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Kdybych to psal ja, tak to nenapisu takhle debilne proti MMA. Toho kluka ale musel nekdo dobre zainformovat :)

Divim se ze vic nerozvedl tuhle pasaz:

“I když počty mu občas jdou, třeba kolik stojí deset deka trávy v Anglii? Nebo půl kila, když jdou kšefty. Práce na dveřích bývá barvitá a i naši kluci od dveří vědí své, jak jsem byl poučen :-)”
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: Masta? Karlos? Nebo ten pisalek :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Tak pokud videl Karlose poprve u Sipa tak by se mel jit zivit jako investigativni novinar, pac z googlu nasel informace, co vi par lidi v republice ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam