PODFUCK: k té ostudě a nesportovnímu chování si dovolím oponovat: jak už jsem psal, já byl mezi lidma - těžko tam hledat člověka, kdo by nevěřil, že Lucie nevyhrála. Bylo tam obří napětí a silné emoce. Tím spíš, že to byl vyrovnaný souboj, který z pohledu diváka vypadal 2:1 na straně Lucky. To, co se stalo po vyhlášení byl jen velký ventil emocí, které prostě musely ven. Samo UFC ten zápas vyhrotilo tím, že postavili na kartu jen jediného domácího zástupce, museli s tím počítat. Věřím, že kdyby Liz vyhrála jednoznačněji, publikum by se chovalo zcela jinak. Že tam lidi přijdou fandit svému zástupci, že se to vyhrotí a že to takhle skončí nepovažuji za nesportovní. To je prostě projev lidskosti dle mého. Ten skok mezi euforií z domělého vítězství a skutečné porážky způsobil své. Kdyby byli agresivní a poprali se, tak to bych bral jako nesportovní chování. A ostudu tam taky nevidím. Ostuda by byla, kdyby tam nikdo nepřišel. Ale stal se pravý opak.
PS: Naše partička nebučela - spíš jsme po vyhlášení koukali s otevřenou hubou bezeslov a to první, co jsme si říkali bylo, za co to ta Liz vlastně dostala. I tak jsem náramně cítil s lidma, co bučeli. Síla toho okamžiku se nedá popsat.
PS 2: bučení při nástupu - to opravdu není sportovní. Všichni tam zas tak uvědomělí nebyli, abych byl spravedlivý na obě strany.