• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: otázka sice zněla, kdo je za čím? ale spíš než kdo mě zajímala ta část za čím. Všude čtu výpovědi jak XFN neplatilo, jak ohrožovali zdraví bojovníků a tady Leon se ptá, kdo zatím je, v reakci na naši diskuzi. Proto by mě zajímalo za čím? tohle nemůže iniciovat oktagon, jak se chová jiná organizace. (čerpám jen z výpovědí v různých medií, neznám zákulisí a rozhodně nejsem proti xfn, stejně by mě to zajímalo proti oktagonu, kdyby začli vycházet takové informace z řad jejich bojovníků)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Uz jsem si tu jednou slusne nabehnul, zadny jmena verejne nenapisu sorry ;)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: zeptal sem se konkrétně a bylo mi odpovězeno.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI: kdo je za čím? ptej se konkrétně.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Dík.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Tak tezej z toho nejvic. Ale podle me se domluvilo vic subjektu a hlavni iniciator je nekdo jinej. Tusim ale zadny hmatatelny dukaz nemam.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: kdo je za tím? Oktagon?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: jaký obrázky?
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Cast utoku byla podle me peclive pripravena a zbytek evidentne nevaha si do Karese taky kopnout kdyz je to
    “In”.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: a ja tvuj nazor nerozporuju na to jakej je clovek. Me spis prekvapujou ty situace co vsichni s xfn ted popisujou. :-/ a mrzi me to. Chtel sem nebo chci aby se konkurencne zdokonalovali mezi sebou s oktagonem
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Sorry Mullera znam dobre mozna 15 let a i osobne. Ten muj nazor neni na zaklade jeho problemu s Karesem.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROBOTON: zajimavy je ze s tim jdou vsichni ven az ted po tom Karlosove kroku.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: myslim ze jako hurvinek si vse predstavuje nekdo jinej. Viz obrazky z komunikace mezi Mullerem a panem K.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Tak jak je to s XFN? Další jejich hvězda tvrdí, že nedostal zaplaceno za fighty http://www.mmashorties.cz/index.php/2019/02/27/david-dvorak-konci-v-xfn-a-vysvetluje-proc/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No vypadá dost přímočaře :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: O panu Mullerovi si myslim sve jeste z doby kdy zadny xfn ani Oktagon neexistoval, takze asi tak. Jako rozhodci nemam nic proti, je dobrej. Ale veci okolo si predstavuje jak hurvinek valku...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hm silny slova a jak tu nekdo pouzil slovo insideinfo :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zatim jsem necetl, titulek prisnej :)

Jakub Müller: To bych radši podal ruku nakaženému morem než Kradešovi
    http://svetmma.sk/clanok/2448?fbclid=IwAR3uP_uHx28D83U-FeFUDNvCM7fw3GHmgSyx2plEAKI4ZL6VkUizumLAOnA
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LUDO: me pobavil komentar nekde na fb k tomuhle "to je jak kdyz nahodne mackas tlacitka a doufas, ze ti neco projde" :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam