• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Jak “byl”?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Ten Muradov, co chce do UFC. Aha. Smutný.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Mastovo zivobiti si neohrozil, jen jsem byl za kokota :) xfn me nezivi, ale byl to fajn privydelek. Muradov vs Kincl nikdy nebude, teda pokud prvni jmenovany silne nezmeni pristup k vyberu souperu :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vemola - zásadní ztráta
    Dvořák - malá ztráta
    Cverna - žádná ztráta

Červen zachránit Muradov-Kincl o titul. Nekompromisně do toho oba uvrtat.

Dle mého to není o Karešovi (ikdyž jeho komunikace směrem ven byla strašně nepříjemná, hlavně ta jeho facebooková sebevražedná tažení) a nějaké dlouhodobě připravované kampani, prostě jednou přetáhneš Buchingera, Kleina, Štrbáka, jsi nahoře, firma roste, zvyšujou se náklady, dočasné problémy s cashflow, pak ti konkurence vyfoukne Vemolu, krize je na světě. Do toho ti, z kterých si Kareš (tehdy král) udělal nepřátele (svetmma.sk atd), využívají příležitosti si kopnout.
    Kareš už je teď dost kontroverzní a myslím, že jeho tvář XFN spíše poškozuje, takže přijde logická výměna za novou tvář a začne se budovat “nová lepší XFN”...
    Tak to vidim já z dálky.

Jo, já byl ten kokot, který propálil na facebooku, že nám tu Masta sdělil, že za fightnews stojí xfn, protože tam probíhaly takový lži s úsměvem na rtu z ofiko personálu xfn, že jsem to prostě emočně nevydržel a tím asi dost ohrozil Mastovo živobytí. Už to nevrátim, omluvil jsem se hned, moje chyba.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Uz jsem si tu jednou slusne nabehnul, zadny jmena verejne nenapisu sorry ;)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: zeptal sem se konkrétně a bylo mi odpovězeno.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI: kdo je za čím? ptej se konkrétně.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Dík.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Tak tezej z toho nejvic. Ale podle me se domluvilo vic subjektu a hlavni iniciator je nekdo jinej. Tusim ale zadny hmatatelny dukaz nemam.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: kdo je za tím? Oktagon?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: jaký obrázky?
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Cast utoku byla podle me peclive pripravena a zbytek evidentne nevaha si do Karese taky kopnout kdyz je to
    “In”.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: a ja tvuj nazor nerozporuju na to jakej je clovek. Me spis prekvapujou ty situace co vsichni s xfn ted popisujou. :-/ a mrzi me to. Chtel sem nebo chci aby se konkurencne zdokonalovali mezi sebou s oktagonem
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Sorry Mullera znam dobre mozna 15 let a i osobne. Ten muj nazor neni na zaklade jeho problemu s Karesem.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROBOTON: zajimavy je ze s tim jdou vsichni ven az ted po tom Karlosove kroku.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: myslim ze jako hurvinek si vse predstavuje nekdo jinej. Viz obrazky z komunikace mezi Mullerem a panem K.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Tak jak je to s XFN? Další jejich hvězda tvrdí, že nedostal zaplaceno za fighty http://www.mmashorties.cz/index.php/2019/02/27/david-dvorak-konci-v-xfn-a-vysvetluje-proc/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No vypadá dost přímočaře :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: O panu Mullerovi si myslim sve jeste z doby kdy zadny xfn ani Oktagon neexistoval, takze asi tak. Jako rozhodci nemam nic proti, je dobrej. Ale veci okolo si predstavuje jak hurvinek valku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam