• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: odpovednost za vse. Kazdopadne nechme dohadu. Ja drzim palce xfn at funguje dal a udrzi si fightery a porada i nadale kvalitni turnaje ale nejspis s novym sefem.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Hele ok to beru. Ale odpovednost za co? Ten zapas neprobehnul.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: vis jak to je. Na podnose je vzdy hlava krale. Konverzaci ohledne Janky taky nevedl Kares ale jakasi spinava bloncka(zrejme budes vedet o koho jde) ale sef, kterej byl tou dobou jinde, nese zodpovednost, bohuzel.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: To jak se chová organizace určitě ovlivnit nemůžou, ale řekněme, že taky víme nebo se vědělo dost věcí na konkurenci a věci se nepustily ven, protože některý věci se nedělaj. Nejvíc absurdní mi přijde to obvinění z riskování zdraví bojovníků, zvlášt vůči Petrovi, kterej se celou dobu snažil najít systém jak hlídat aby bojovníci tolik neodvodňovali a dost často jsme se kvůli tomu docela zhádali. Konkrétně případ Janky, byl jsem u toho vážení osobně a vím že se tam řešilo, že pokud Janka (kterej převážil o 4 kg a s dietou mu pomáhal Grznár) bude mít stejnou váhu i druhý den, tak ten zápas Francouz veme. Pak se stal ten incident a když to Petr zjistil (nebyl u toho, protože ten den sám zápasil na druhým konci republiky), tak se ten zápas zrušil, osobně mi řekl, že si nelajsne nechat toho kluka bez vody dál přes noc. Jestli v tom bylo něco víc nevím, článek od Mullera jsem nečetl, v rámci zachování duševního zdraví nechci. Jestli se někdy potkáš s Kozmou nebo třeba Kuzníkem, zeptej se jich na něj a uděláš si obrázek. Mimochodem Muller je třeba člověk co poslal do Čečenska svýho kluka, zápasit bez doprovodu. Kluk lítal po šatnách a sháněl někoho kdo by mu nějak rozuměl a stál mu v rohu. Pak dostal brutální KO a probudil se v čečenský nemocnici a takovej člověk bude kázat o morálce a zdraví. Ohledně peněz, komu neplatilo? Karlosovi? Lež. Dvořákovi, ano to je pravda, část peněz nemá. Kincl to zmínil v rozhovoru ale taky zmínil, že je s XFN domluvenej, je tam víc bojovníků co ještě nemají komplet peníze ale nevšiml jsem si že by dělali halo po internetu. Z XFN odešel Jartim a Kvapil, a ted Cverna (kterej je nasranej že prej je málo promovanej)... Jestli odejde Dvořák, tak to je velká ztráta a je to škoda a doufám, že se třeba ještě domluví. Ale ani tady to není černobílý :) pořád řikám, že doufám že XFN matchmaker někdy napíše paměti, abyste si udělali obrázek o českých "šampiónech"...
    Hele XFN na tom dobře není ted, ale kde nastal hlavní problem ti neřeknu, protože si myslim, že to ví asi jen ti co to říděj a v tom nefiguruju.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: otázka sice zněla, kdo je za čím? ale spíš než kdo mě zajímala ta část za čím. Všude čtu výpovědi jak XFN neplatilo, jak ohrožovali zdraví bojovníků a tady Leon se ptá, kdo zatím je, v reakci na naši diskuzi. Proto by mě zajímalo za čím? tohle nemůže iniciovat oktagon, jak se chová jiná organizace. (čerpám jen z výpovědí v různých medií, neznám zákulisí a rozhodně nejsem proti xfn, stejně by mě to zajímalo proti oktagonu, kdyby začli vycházet takové informace z řad jejich bojovníků)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Ja pro XFN v podstate nedelam od listopadu. Posledni jsem delal Focused s Marpem, videa dela nekdo jinej uz delsi dobu. Mel jsem nejaky plany, jak pokracovat ale na to ted urcite nebudou penize :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Jak “byl”?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Ten Muradov, co chce do UFC. Aha. Smutný.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Mastovo zivobiti si neohrozil, jen jsem byl za kokota :) xfn me nezivi, ale byl to fajn privydelek. Muradov vs Kincl nikdy nebude, teda pokud prvni jmenovany silne nezmeni pristup k vyberu souperu :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vemola - zásadní ztráta
    Dvořák - malá ztráta
    Cverna - žádná ztráta

Červen zachránit Muradov-Kincl o titul. Nekompromisně do toho oba uvrtat.

Dle mého to není o Karešovi (ikdyž jeho komunikace směrem ven byla strašně nepříjemná, hlavně ta jeho facebooková sebevražedná tažení) a nějaké dlouhodobě připravované kampani, prostě jednou přetáhneš Buchingera, Kleina, Štrbáka, jsi nahoře, firma roste, zvyšujou se náklady, dočasné problémy s cashflow, pak ti konkurence vyfoukne Vemolu, krize je na světě. Do toho ti, z kterých si Kareš (tehdy král) udělal nepřátele (svetmma.sk atd), využívají příležitosti si kopnout.
    Kareš už je teď dost kontroverzní a myslím, že jeho tvář XFN spíše poškozuje, takže přijde logická výměna za novou tvář a začne se budovat “nová lepší XFN”...
    Tak to vidim já z dálky.

Jo, já byl ten kokot, který propálil na facebooku, že nám tu Masta sdělil, že za fightnews stojí xfn, protože tam probíhaly takový lži s úsměvem na rtu z ofiko personálu xfn, že jsem to prostě emočně nevydržel a tím asi dost ohrozil Mastovo živobytí. Už to nevrátim, omluvil jsem se hned, moje chyba.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Uz jsem si tu jednou slusne nabehnul, zadny jmena verejne nenapisu sorry ;)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: zeptal sem se konkrétně a bylo mi odpovězeno.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI: kdo je za čím? ptej se konkrétně.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Dík.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Tak tezej z toho nejvic. Ale podle me se domluvilo vic subjektu a hlavni iniciator je nekdo jinej. Tusim ale zadny hmatatelny dukaz nemam.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: kdo je za tím? Oktagon?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: jaký obrázky?
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Cast utoku byla podle me peclive pripravena a zbytek evidentne nevaha si do Karese taky kopnout kdyz je to
    “In”.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: a ja tvuj nazor nerozporuju na to jakej je clovek. Me spis prekvapujou ty situace co vsichni s xfn ted popisujou. :-/ a mrzi me to. Chtel sem nebo chci aby se konkurencne zdokonalovali mezi sebou s oktagonem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam