• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Nene!!!!!!!!!!!!!!
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    je to doma, yesss
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    :-))))))))))))
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    tpc to jsou nervy, infarktove situace, jak tam plaval a zas se z toho dostal
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ty ruce u pasu mne děsí
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    reklama a pak nástup .... kurnik jsem zvědavej jak to Procházkovi vyjde.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    koukám na N@va sport 2
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ještě jeden zápas a je to tady :-)
    GEG
    GEG --- ---
    ROMMIE: Viz nize, v zapasu se s fighterem podobny urovne proste nesetkal. S kym kde trenoval je hezka vec, ale tam mu neslo “o zivot” a je to proste jina zkusenost
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: ale jasný, trénink není zápas, ale zas říct že takovyho typka Denisa nikdy neviděl mi přijde moc, je to jeho nejtěžší soupeř, jednoznačně, ale není to uplnej mismatch
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Trenink neni zapas.. vem si s jakejma vlcakama trenuje topka ufc ...
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Hele co sleduji diskuze a komentate tak fanousci to dost nekriticky obdivuji jako vrchol bojoveho umu :) on na hlavu moc neunese, jestli se Oezdemir trefi tak je vymalovano.. ale fandit mu budu, je to sance zas posunout ceskej sport.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    GEG: já nevím, jakože Denisa kterej byl v kleci s Gustaffsonem nebo Manuwou nikdy neviděl level jako Oezdemir? Jako Oezdemir je dobrej a vidím ho jako favorita, ale zas je to někdo kdo má v ufc 5-3 a když vyhrál tak nějakým podivným boopem
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: kdo adoruje jeho boj s rukama dole? Já vidím že mu za to všichni včetně jeho trenérů nadávají a všichni tipuji na vítěze Oezdemira?
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Jo ted sem zrovna poslouchal analyzu nejakyho amika s komentarema jako “shit boxing” a podobne :)

Ja mu uprimne preju win, ale nevim zda s Rizin pristupem to je realny, Oezdemir je zkratka uplne jinej level nez Denisa kdykoliv videl, tak jen doufam ze to nepodcenili a adekvatne se podle toho zaridili... i kdyz o tom uprimne trosku pochybuju.

Nicmene jak jsem psal, prej mu to a snad to nejakym zazrakem da ;) a nebo systematicky a zodpovedne a o to vetsi radost budu mit
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: No kdyz poslouchas zahranicni podcasty tak to co tady u Prochazky vsichni adorujou, jako boj s rukama u pasu na reakci atd, tam komentujou jako total nedostatek techniky a ze takhle by to vypadalo kdyby do ufc prisel spickovy sportovec z jinyho sportu... super altet s nulovou technikou.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A Aldo dostane....

A Masvidal předvede miracle a bude nesmrtelnej :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Když jsem si dneska projížděl rozhovory Procházky a jeho kouče, tak z toho dobrej pocit rozhodně nemám...

Procházka nedokáže říct silný stránky Oezdemira, jakože on v ničem nevyniká, jeho kouč vysvětluje, proč zrovna Oezdemir tak prazvláštně skoro bez argumentu, na otázku proč nezvolili pomalejší cestu, argumentuje divně, že v případě prohry s Oezdemirem by to nebylo tak hrozný jako s někym TOP10+, navíc Jirka je prý v neofiko žebříčku 13ka, “takže to dávalo smysl”, na otázku, jestli ty zápasníky, mezi kterými vybírali, nakoukávali, tak to ne, vždyť je tak zhruba všechny znaj a vyšel jim tak nějak Volkan....

Přijde mi to takový dost naivní a nedomyšlený obalený jakože do pozlátka sebevědomí...

Tam prostě jdou zkusit štěstí a myslej, že změna postoje, aby Volkanovi ztížili calf kicky, je zásadní strategický game changer a že to tam Jirka zas nějak udělá...
    Uf, no nevim nevim....

Každopádně za mě největší zápas českého mma historie a nemůžu se dočkat.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    METAK: jojo, to bude asi nejlepší, díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam