• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    ROMMIE: jj, martinka beru zpet..
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    N_I: ale Pesta už nějakou dobu hlásí přechod do polotezky a do těžký šel jen kvůli titulu.
    N_I
    N_I --- ---
    MASTA: pesta je taky zarazen v oktagonu pod tezkou...prechody sem tam se prece dejou
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: Martinek je tezka vaha, to neni zrovna argumentace. Beru bojovniky kolem 84-90 kg.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    N_I: to úplně nevím, asi by měl vahovou převahu, ale mám pocit že se na zemi pořád cítí blbe
    N_I
    N_I --- ---
    MASTA: a dobře by si ho podal i martínek...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Dollaway, Heun, Halsey jsou nejspíš všichni lepší zemaři než Vemola (třeba Halsey porazil Markese který zase porazil Vemolu, že áno :)) Lawal by byl taky skillem tak o dvě třídy lepší než Vemola, nebýt věku a zdravíčka :)

(osobně bych si tipnul, že fight s Procházkou by vypadal asi nějak takhle: Vemola se řítí vpřed, chytá dlouhou přímku která ho zpomaluje, shýbá se, dostane koleno nebo zvedák a je po boji)

Ona není úplně náhoda, že Vemola je kolem světové sedmdesátky ve střední, zatímco Denisa osma o váhu výš. Nevidím to moc kompetetivně. To už to asi s tím Peštou bude možná stylisticky vyrovnanější.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    podle posledniho traileru bude Vemola fakt bojovat znova tenhle mesic na Oktagon 20, tak se treba dozvime, kdo ho porazi... :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Denisa tezko rict, kdy bouchal naposled s nakym fakt dobrym zemarem? Ale fyzicky dispozice na to ma. Muradov se bojim ze je na Vemolu malej, taky neni zemar.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Tak. Přímo v ČR bych řekl Pešta (váha+zemařina). Z ČR borců působících jinde pak samozřejmě ještě i Procházka (asi dost snadno) a s Muradovem by to nejspíš bylo zajímavé. Jinak nikdo.
    N_I
    N_I --- ---
    MASTA: pešta, kincl, možná pirát, kimball, feucht, buday?
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: A kdo ma realne v CR na to ho porazit? Podle me Pesta a pak dloooooouho nic.
    N_I
    N_I --- ---
    LAUNCHER: Klídek, zpátečka on lidi baví jasný, mě to nebaví taky jasný. Rozhodně to Oktagon dělá dobře a staví zajímavý matche. Nedívám se na to ale kvůli Vémolovi, ale když je záznam i jeho tak se podívám taky, když nahoděj celej turnaj na tubu, ale vyhledávat ho nebo platit za stream turnaje hlavně kvůli němu to nedělám a říkám si kdo tohle udělá, hele zaplatím si PPT protože Vémola....Pokud vidíš a soudíš zajímavost matche podle PPV okej, to je jasná měrka, já to beru podle toho co kucí předvedou v kleci a on je velká nuda už dlouho. Arbitra sere pes, vo to se nesnažím.

MASTA: ted nekdo psal ve sportu koho mu taky házej za soupeře...pak se vytvori kult ze ho nikdo neporazi....a když dostane někoho kdo je na tom podobně jako on v žebříčku.../attila/ dopadne zle...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Pešta v 93 určitě taky.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: jako je pravda že bum rush dopředu, jeden ztuhlej low kick nebo overhand a natlaceni na pletivo, to už je dost okoukany, ale Vemola má minimálně vyhodu v tom jakej je atlet a jak je na tom silove. Většina tady těch ceskejch hvězdiček wrestling neumí vůbec a fyzicky taky zaostávají. Mikulášek je joke. Myslím že Kincl by ho dneska už dal, Procházka samozřejmě taky. Ale tady u nás, nevím.
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: Ja myslim ze ostudou tyhle republiky je spis to ze tu neni zadnej bojovnik, co ho dokaze porazit i kdyz dela porad dokola to samy, vsichni to vi a stejne nikdo nevi co s nim.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    N_I: Z meho pohledu v SO s Babou Jagou. A asi nejen z meho, protoze dostal bonus za zapas vecera.

Prosimte, kdyz Te to nebavi, tak se na to nekoukej, zapasu je fura, ve vsech moznych soutezich.

Nejsi arbitr, co je a co neni zabavne.

Tim arbitrem jsem prodane PPV a sledovanost konkrétních zapasu. Pripadne promoteri.

Ja tu take nekomentuji koho zapasy me nebavi. Proc? Protoze se na ne nekoukam, na to je muj zivot kratky.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NIEKT0: pokud to k tomu sportu pritahne lidi (penize) tak mu to pomuze urcite, minimalne se zvedne kvalita a pak ubude logicky i toho cringe. Ostatni at si resi kazdej subjektivne 1000 a 1 nazor...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NIEKT0: Za mě tedy ultracringe Vemola po fightu v kleci když hlásil něco jako že celá ČR se zastavila a sleduje tenhle fight :)

(u mě o to pikantnější, že jsem na to koukal o tři dny později někde na twitchi, takže ne, hype jsem opravdu nepodlehl).
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Tak telenovely funguju, $$ aj sledovanost to priniesie, pocitu nekonecneho cringe sa clovek zbavi uz tazsie. A ci to realne pomoze sportu, to neviem.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Oktagon i Vemola to delaji moc dobre. Kdyby to tak nebylo, tak o tom tady stale nebude nekdo psat :D ja proste nechapu, ze kdyz to někoho nebaví, tak proc na to čumí.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam