• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ROMMIE: jediny jeho vetsi trenersky uspech je Pesta - kontext CR dobry, v kontextu sveta nic. Lidi z techto BJJ gymu kdyz prijdou na sambo, tak jsou jak alenka v risi divu.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CYBERKOTLIK: Barták se na ty zemi trochu orientuje ne? Ten mi přijde že má takový komplexní pohled na mma
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BIOBOID: tak ono to mma celkove je u nas oproti bbytku sveta slaby - ty zemarsky techniky moc neumej, i velky sef nej gymu reyinders neni buhvijaky odbornik, takze cela ta scena je technicky dost zaostala.

LA_PIOVRA: ja myslim ze jim tyhle veci vubec nedochazej, berou to jako ze jedou s kamosema na vylet posekat par lidi. Tem IG ruzicky jen dokazuje, ze vubec netusej, ze jsou vlastne mimo zakon:))
    LOGO
    LOGO --- ---
    BIOBOID: Karlos Radiátor Vémola si nevidí do huby.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pamatuju, jak se Karlos vrátil z Ameriky a po zápase s Monstrem vyprávěl, jak tu Monstra krmili slabýma soupeřema a vyráběli rekord. :-)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Buďte rádi za nejakyho Francouze, pac kdyby si pirát nezlomil ruku bude to on
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Duvod je ze si Karlos “nevybira”
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: 5 kol :-)

Důvod: absence kvalitních soupeřů v malé regionální organizaci a Karlův filtr?
    MASTA
    MASTA --- ---
    ADAMBERNAU: Samozrejme ze ne :) jak jsem psal nize, na papire vypada supr, ale v realite je to dalsi 77ka po ktery se muze Karlos 3 kola valet.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMBERNAU: Laicky tak rozhodl promotér, protože se mu chtělo (prachy...)
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Omlovam se za laicky dotaz. Jak se stane, ze borec v prvnim zapase v organizace, jde rovnou o titul? Narazim samozrejme na Lohoreho. BTW, ten borec bezne nechodi 84, ze?
    MASTA
    MASTA --- ---
    FUTAS: ano tuhle story si taky pamatuju :) trochu promrdanej talent
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    Jste mi připomněli příhodu jak šel Lebduška kdysi dopoledne někam k Plzni na pole za Spartu a pak dojel celej od bahna na večerní mma zápas do Varů. Pak ještě díky svojí nátuře neměl domovskej klub, tak chodil okolo a ptal se trenérů gymů, kde se občas vyskyt na treninku, jestli by mu nešli do rohu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LA_PIOVRA: az si clovek rika, ze kdyz tohle pochopil i Datelinka, tak by mohl kazdej:)
    MASTA
    MASTA --- ---
    LA_PIOVRA: Mame na to dost podobny pohled.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MASTA: jako mne to nijak moralne nepohorsuje, ale fascinuje mne tam absence discipliny, profesionality a schopnosti predvidatt: riziko zraneni, riziko smolnyho sebrani PCR, mozny PR dopady - a nakonec spolecna fotka, co leti na web. Piliny v hlave.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LA_PIOVRA: Hmmm ;)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MASTA: Pavel Bechtold?
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: Nejlepsi je jak se ohani ze jim domluvi trener, pricemz jeden ze zminenych treneru tam byl s nima :))
    N_I
    N_I --- ---
    MAESTRO_007: tohle je divne, treba novotny se tomu dost smeje defacto...furt zlehcuje....zajimalo by me kdyby od novinaru dokola dostaval otazku - dokazal by jste propagovat heslo stop rasismu jako to udelal fotbal? prave kvuli podobnymu spojovani?

Bitka s chuligány? Hvězdy MMA radí trest. Vémola: Vrací nás k dinosaurům | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/...itka-s-chuligany-hvezdy-mma-radi-trest-vemola-vraci-nas-k-dinosaurum.html
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    MAESTRO_007: Jasný no, kdybych měl osobně řešit všechny nácky, s kterýma jsem spároval.. v tomhle sportu to prostě je, bylo a bude..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam