• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    VESNACH: a nutno dodat že to i stou zlomenou rukou vyhrál, mazec
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VESNACH: Jo tak grappling nesleduji, takže to pak klidně jo :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JiuJitsu Epicness. Roger Gracie breaks Jacare's arm. GRAPPLERSPLANET.COM
    https://youtu.be/SWxPTrESldw

CAIDEL: "Who's here to find this is the 2nd time for Souza!!" :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VESNACH: Hmmm. Nějak si nic nevybavuji. A rychlá kontrola na wiki taky nic takového neříká. Spíš bych řekl, že bude fakt znám jako největší smolař v pozici když nad někým stojíš - Mousasi ho vypnul upkickem a Holland nedávno úderem :) Obojí se skoro nikdy nestává a tady se to stalo dvakrát té samé osobě (asi jako Weidman a zlomené nohy po lowkicku)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CAIDEL: nemel on uz ruku jednou zlomenou z nejakeho fajtu? Ted si nevzpomenu s kym...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SLAMITCH: Oliveira hodně dobře. Dariush teda taky. A to "odložené KO" Barbozy? Zlomená ruka Jacarého? Hoho. Předzápasy celkově dobrý, ale zrovna na hlavní kartě dva nic moc fighty, zbytek ale paráda.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Oliveira překvapil a potěšil. Dát TKO Chandlerovi je zářez na věky.

BWT Tyron Woodley v post show obdivně, jak Oliveira otočil situaci o 360 stupňů... Tovížejo :))))
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    RAVNOS: Rittig (Oktagon) nebo Brcak (XFN), si nevyberes.

CAIDEL: Bez frazi (PPF), btw:)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    CAIDEL: haha, jasne, Dangal.. lol, zblbnuty som z Vietnam War dokumentu, co pozeram :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RAVNOS: Je to Dangal, ne Danang :)) Ale jinak jo, taky mě někdy včera nebo předvčírem překvapilo když jsem zjistil, že sobota - po té sérii ONE on TNT co byla v týdnu jsem čekal návrat na pátek a ejhle, ne (AFAIK to ale stejně jde ze záznamu a reálně to proběhlo už dva týdny zpátky).
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    CAIDEL: jasne. podobne jak arenberger a jeho klinicke studie, nemovitosti "po rodicich", atp. ale to uz sme inde. (/offtopic)

zajtra One FC Danang.. https://www.onefc.com/news/vera-vs-bhullar-world-title-fight-headlines-one-dangal-on-15-may/... mal som pocit ze sa to buchalo vcera, ale e-e, az zajtra :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RAVNOS: Tohle mě vždycky baví na těch různých promotextech typu bez frází... jak tam kolem toho opatrně našlapují a dělají, že o ničem neví a všechno je to čistě vydřené a vydupané z nuly :)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PLOMBDENTIST: ja bych to zopakoval jeste jednou, at to nezapadne. kazdopadne soudruh Rittig jde dlhodobe prikladem :-)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Ze je Novotny oportunista nejhrubsiho zrna si tady asi nemusime rikat.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Coz o to, chciet od svojich zapasnikov aby sa nebili "na ulici" a boli trochu na urovni mi pride ako vcelku pochopitelny poziadavok, ale nie v momente ked tam promenaduju Rittiga a spol, to je potom dost pokrytectvo.
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    N_I: mel by se real madrid zabejvat tim, ze kluk v dresu zidana si v dolnich mecholupech kopal za barakem a rozbil micem okno? urcite ano, gaunera poslat do lagru na prevychovu, dotovat ve skolach cyklus besidek "hrajte si zodpovedne", rozjet celosvetovou masivni letakovou kampan "dat toho tlustyho kluka do branky je sikana a pasivne-agresivni nasili", a v druhe vlne zakazat detem provozovani sportu bez zakoupeni patricne licence, policiste budou obchazet hriste a slzakem rozhanet deti, ktere si dovoli bez zdravotni prohlidky, registrace na svazu a dozoru odbornika provozovat nejakou aktivitu.

bez urazky, ale jsi troll nebo to myslis vazne? na tohle premejsleni jsem asi moc staromodni a nekorektni, ja v tom proste nevidim logiku. kristapana, co je oktagonu po tom? jejich prace je poradat fighty a cpat to do televize. prace kazdyho cloveka je nebejt kokot, a nejak vychovat svoje deti. kazdyho vec, kazdyho svoboda, kazdyho zodpovednost. mne se nelibi ani to svatouskovsky kadrovani, ze se organizace montujou svejm "zamestnancum" do toho, jak se maji v soukromi vyjadrovat a jaky maji mit spravny nazory a zivotni styl. a tohle je jeste tak o dva stupne orwella vejs.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VESNACH: To sice jo, ale pocitam, ze to tentokrat da a dalsi v rade bude Bones.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LUCIEN: Ngannou bude mit ted fajt s Lewisem ne? Ale jinak jo:)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VESNACH: Ja jsem rad. Jen at s nim ma Ngannou co nejmin prace.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID: no, uplnej bloatlord to teda neni, do 120 mu bude chybet par knedliku...:) nerikal nekde, kde si predstavuje svoji idealni vahu v HW?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam