• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PLOMBDENTIST: ja bych to zopakoval jeste jednou, at to nezapadne. kazdopadne soudruh Rittig jde dlhodobe prikladem :-)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Ze je Novotny oportunista nejhrubsiho zrna si tady asi nemusime rikat.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Coz o to, chciet od svojich zapasnikov aby sa nebili "na ulici" a boli trochu na urovni mi pride ako vcelku pochopitelny poziadavok, ale nie v momente ked tam promenaduju Rittiga a spol, to je potom dost pokrytectvo.
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    N_I: mel by se real madrid zabejvat tim, ze kluk v dresu zidana si v dolnich mecholupech kopal za barakem a rozbil micem okno? urcite ano, gaunera poslat do lagru na prevychovu, dotovat ve skolach cyklus besidek "hrajte si zodpovedne", rozjet celosvetovou masivni letakovou kampan "dat toho tlustyho kluka do branky je sikana a pasivne-agresivni nasili", a v druhe vlne zakazat detem provozovani sportu bez zakoupeni patricne licence, policiste budou obchazet hriste a slzakem rozhanet deti, ktere si dovoli bez zdravotni prohlidky, registrace na svazu a dozoru odbornika provozovat nejakou aktivitu.

bez urazky, ale jsi troll nebo to myslis vazne? na tohle premejsleni jsem asi moc staromodni a nekorektni, ja v tom proste nevidim logiku. kristapana, co je oktagonu po tom? jejich prace je poradat fighty a cpat to do televize. prace kazdyho cloveka je nebejt kokot, a nejak vychovat svoje deti. kazdyho vec, kazdyho svoboda, kazdyho zodpovednost. mne se nelibi ani to svatouskovsky kadrovani, ze se organizace montujou svejm "zamestnancum" do toho, jak se maji v soukromi vyjadrovat a jaky maji mit spravny nazory a zivotni styl. a tohle je jeste tak o dva stupne orwella vejs.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VESNACH: To sice jo, ale pocitam, ze to tentokrat da a dalsi v rade bude Bones.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LUCIEN: Ngannou bude mit ted fajt s Lewisem ne? Ale jinak jo:)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VESNACH: Ja jsem rad. Jen at s nim ma Ngannou co nejmin prace.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID: no, uplnej bloatlord to teda neni, do 120 mu bude chybet par knedliku...:) nerikal nekde, kde si predstavuje svoji idealni vahu v HW?
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: popelka tím tehdy žil...otevřeně se to o něm vědělo....tam nebylo o čem spekulovat, ale je to jeden z milionu...jen se taky jakoby čekalo až se stane mega průser kerej teda přišel..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    N_I: Jo. A nebo to tak vůbec nebylo - a jen to tvrdil v telce aby se měl na co vymluvit.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    YGGDRASSIL: rozumím, asi máte pravdu že je to víceméně stejné..jen je víc telefonů, nahrávání, zveřejnění. bulváru....takže to není vůbec něco čím by se měl oktagon zabejvat? vyjadřovat se k tomu? snažit se o větší osvětu? ...je mi třeba divný že se jich na něco takovýho nezeptá nejaký novinář na tiskovce...i třeba na toho juráčka s růžičkou...

ps. jen k tomu rambovi..chápu příměr, jen cápek z roviny od nás se kdysi zadíval do těhle filmů až vyvraždil svou rodinu a segru umučil...je to jeden pripad z milionu...ale hned se mi to vybavilo...jak nekde v telce rikal ze to videl ve filmu a chtel si to vyzkouset i na zivo...
    AMANT
    AMANT --- ---
    CAIDEL: no spis je problem, ze diky tomu globalnimu zasitovani nekdo nekde vyzkousi nakou picovinu a "hned se po nem muzou opicit" po celym svete..takze ono to sdileni a propojovani funguje i ohledne blbosti a ta se zrejme siri z nejakych podivnych duvodu rychleji, nez moudrost:)))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, máte dojem, že byste se v době předmobilní/předyoutubové/předsociálně-síťové vůbec dozvěděli, že se někde u Náchoda pokoušeli prát dva kluci?

No jo. Je to z těch filmů (Rambo apod.). Je to z těch počítačových her. Teď je to teda z MMA. Pak to bude zase z něčeho dalšího.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    YGGDRASSIL: same here, v 15ti sem postrelil kamarada na tak 20m vzduchovkou do hyzde kdyz utikal, protoze me nenapadlo, ze se s tim da na takovou dalku neco trefit...vsichni sme z toho meli leda vytlem, kdyz si vyndaval diabolku z prdele, dneska bych za to dostal s klidem podminku:)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    N_I: dulezita nuance, kterou tady zatim nikdo nezminil, je to, ze titulek mluvi o rvacce, ale ja na videu nevidim rvacku. ja na videu vidim amatersky pokus deti o nejakej sport.
    fajn, my jsme si cutali na betonovym placku, delali jsme, ze ta hruza je hezkej fotbal, a hadali se, jestli je lepsi horst siegl nebo pavel kuka.
    dneska je cool jinej sport, tak si na to smradi hrajou, logicky k tomu maj jiny rekvizity, takze si obliknou rukavicky a delaj vemolu, hopsaj pred publikem po parkovisti a neumetelsky se pokousej bejt husty tim, co okoukali z youtube. sorry jako, ale rvacka vypada fakt jinak. i u deti to vypada dost jinak, kdyz si chtej ublizit. tady to mi prijde konceptualne uplne stejny, jako kdyz jsem kamosovi prerazil zub klackem, protoze ja byl old shatterhand a mel jsem v ruce svoji slavnou winchesterovku. v zapalu hry se stane, ale vylozene umysl jit po krvi a toho druhyho zabit tam neni. tady ti si proste hrajou na zapas mma. jasne, jde o to vyhrat, ale to uz je hra a sport. nikoli rvacka.

a druha vec, asi bych se hadal o tom "narustu poulicnich bitek". to mozna zijeme v jinejch realitach, ale ja bych tvrdil opak. urcite je vic telefonu a driv nikdo nemel navyk kazdou picovinu hned fotit a postovat, o tom zadna. mozna i roste pocet natocenych udalosti podobneho typu, nevim, resersi jsem si nedelal. ale v mezigeneracnim srovnani nam takovyto obycejny prakticky nasili mizi ze zivotu dramatickym tempem. tez se velkym fofrem snizuje spolecenska tolerance k nasili a roste strach z nasili. jako bejvalej skoro-sociolog bych si az troufnul rict, ze soucasna posedlost bezpecim a ne-nasilim prekracuje unosnou miru a dostava se do spolecensky skodlivyho extremu. ale to je na jinou diskusi.
    pointa je, ze pred dvaceti lety by takovouhle "bitku" nikoho ani nenapadlo resit, natoz z ni delat newsworthy udalost, protoze to byla bezna denni praxe. my jsme po sobe strileli vzduchovkou, hazeli noze, kameni, strcili me ze srazu, dodneska mam par jizev od trznejch a reznejch ran z detskejch her a valek, a to jsem byl jenom bazlivy a slusnacky mestsky dite.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    vitezstvi :-D

2. Jiří "Denisa" Procházka (5. 5. 2021, Malostranská beseda) - 7 pádů HD
    https://youtu.be/Wfhvit9pIDM
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    My jsme si jako malý omotávali ruce lanem a máčeli do skla. Každá doba má svoje :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MMA is the new počítačový hry.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    N_I: nevim, nejsem sociolog, antropolog, psycholog ani vychovatel (nastesti)...ale myslim si, ze to je uplna pi*ovina. Vic nez nejakej oktagon ma vliv na tyhle deti banda influenceru a raperu, co delaji combatsporty nebo show zapasy, protoze to je soucast image nebo jenom clickbait. Kazdopadne tak nebo jinak, je to uplne jedno ve vysledku a treba dalsi generaci alespon trochu dorostou koule zase. To je jako by ses "tady" pred 30 rokama ptal, jestli ma Rambo a jeho toxicka maskulinita vliv na formovani zdravy psychiky ditete, nikdo racionalni by ti nanapsal ze ma pozitivni, ale z pohledu bezmala ctyricatnika a dnesni spolecnosti ti retrospektivne muzu napsat: chvala alespon za tenhle brainwash:)

RAVNOS: postih za to dostali interni a neresilo se to prakticky vubec, protoze: "odsuzujeme to, mate se chovat jako profesionalove, kdyz uz jste videt, ale je nam uplne jedno co si delate ve volnym case do ty doby, dokud vas za to nezavrou." ve zkratce Neruda a doplnil k tomu, ze pokud se banda chulosu sejde na poli a tam si daji do tlamy, tak je mu to vesmes jedno (i kdyz to nepovazuje za nic bezpecnyho), ale kdyby nekdo nekde napadnul fans za salu, tak by byl mnohem drsnejsi. Coz mi prijde jako relativne racionalni nazor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam