• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    LEON_KOWALSKI: na tom podiu to bylo ale lehce divné, přišlo mi..dost divná show....už ani neví co má dokola říkat...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Příjezd MMA UFC Jiří BJP Procházka Brno pás šampiona UFC
    https://www.youtube.com/watch?v=Pl3GTwRlAhc
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Only one UFC title fight had a later stoppage than Jiri Prochazka's win 🤯 #UFC275

GEG
    GEG --- ---
    R0C3S3K: Byl :) vzbudil sem nechtene celou rodinu pod navalem emoci, ale nelitoval jsem :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID: no more flying knees! :D
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ty vole, cumel jsem na to ze zaznamu i kdyz jsem vedel, ze to jirka vyhral, stejne se mi malem kousla pumpa, zive to musel bejt zazitek za milion
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    BIOBOID: stop flying knee!;)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Nemá chybu!

“Uppercut, uppercut! Same effect, less risk!”
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nejvic :-)

Israel Adesanya Reacts to INSANE UFC 275 PPV
    https://www.youtube.com/watch?v=oQ1aTd7xhw4
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Poslední 3 zápasy Glovera.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAESTRO_007: libi se mi jirkovo zavazek, protoze nejhorsi jed kape na muzovu hlavu z vavrinoveho vence
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    TUZIDLO: před a po

BOBESH
    BOBESH --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    jiří ustál dobrej g/p, ale co bylo dle me zakladem pro to skrceni sou ty rany, kerejma rozdaval ko v rizinu....souper lezi pod nim a on dava takovy bokovky kdy ti lita hlava u zeme a vypnul tim v rizinu asi tri lidi....glover ale mega dobrej zapas z jeho strany...trochu k nasrani takto ke konci to projet....
    JOPS
    JOPS --- ---
    a strasne se mi libil zacatek pateho kola, jak se hosi na zacatku objali a sli si zase davat do cuni. Ten respekt k souperi byl citit z obou stran. Jo bylo to super.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Teď na to koukám podruhý. To je prostě kurva neuvěřitelný.

5th round:
    3:30 - Glover, black belt BJJ, full mount
    4:30 - Jiří vyhrává na submisi.

To je jak výhra Spidera v 5. kole na Sonnenem. Neuvěřitelný.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: taky ho tam Glover v patym kole na začátku tim jak ho chytil zachranil od ko, Jiri byl po ty brade naprosto vyplej a padal k zemi. :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PODFUCK: Jeho syn slaví 21 narozky a Dana ho chtěl vzít do kasína v Las Vegas.

CYBERKOTLIK: 49-46 pro mě bylo naprosto nepochopitelný skóre. Split 48-47 pochopit dovedu, ale říct že Schevchenko prohrála jen jedno kolo?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    CYBERKOTLIK: prislo mi, ze brazilce celkem dosla fyza, mela tam dobre nasazene techniky, ale nebyla je schopna dotahnout
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam