• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    BIOBOID: Jiří při hodu blbě dopadl a vykloubil si rameno, kde se mu přetrhaly vazy a má tam díru,“ řekl trenér a Procházkův manažer Martin Karaivanov
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Už se ví, jak se mu to stalo?
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    BOBESH: To bude asi fakt špatný, on vypadá úplně zničeně
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Prezident organizace Dana White pro server Yahoo pronesl: „Je to vážně špatné. V historii UFC doktoři neviděli horší zranění ramene. Je to zlé. Jiří musí podstoupit vážnou operaci.“

Reportér Ariel Helwani tvrdí, že se zranil už před týdnem, ale snažil se to překonat. Až mu nakonec doktoři řekli, že to nejde, protože by si ho mohl poničit mnohem víc. Podle jeho informací by měl Procházka chybět až rok.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    https://twitter.com/jiri_bjp/status/1595580824371412993?s=20
    METAK
    METAK --- ---
    Podle UFC a zástupců Jiřího se Procházka sám rozhodl, že se z respektu k ostatním bojovníkům z divize vzdá titulu šampiona

Respekt🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
    DED
    DED --- ---
    jak se tohle ale kua stane kousek pred zapasem... sparing kde mu to nekdo urve v nejakym arm baru? nebo pretrenovani a proste blba souhra nahod... ?
    FILUS
    FILUS --- ---
    “This is the worst shoulder injury the doctors have seen in UFC history,” White told Yahoo Sports. “It’s really f—-ing bad. His shoulder is very, very bad. He’s going to have serious surgery that will require extensive rehab.”

Tyvole:(
    FILUS
    FILUS --- ---
    Tak uz se to vi pry dva dny, no velky spatny.
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Už to potvrdilo i UFC

UFC 282: Prochazka vs Teixeira Update | UFC
    https://www.ufc.com/news/ufc-282-update-blachowicz-vs-ankalaev-for-title
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Internetama se nese, ze by se melo jednat o rameno
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Tak to je úplně v prdeli

MMA | Obrovská komplikace! Český šampion Procházka je podle médií vážně zraněn - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-obrovska-komplikace-cesky-sampion-prochazka-je-podle-medii-vazne-zranen-3784023
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    trocha bulvaru ;)

a v komentech pobavilo:

CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BIOBOID: tak ona uz prohrala i zapas se SZabovou v undergroundu, akorat ji to dali rozhodci
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    EVILMIND: ale no tak, jde přece "do světa" a bude "bojovat za pulmiliony" ;-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: Já fakt myslel, že je na tom Bledá mnohem líp.
    Soupeřka mi oproti ní přišla jako takový silově nevybavený kuřátko, kterou vezme na zem, kdy chce, a v pohodě ji ukontroluje.
    No, a z wishe mi přišla holka s hrůzostrašnym postojem, co se hned v prvnim kole utavila při wrestlingu.
    No jo no…. Pozitivní ale je, že si myslim, že teď Glover Jirku porazí…..
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    UFC 275 - Teixeira vs Prochazka 1 | The Thrill & The Agony Flashback
    https://www.youtube.com/watch?v=NHSnVV9O42c
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Ti nevím. Na zahraničních webech byla soupeřka braná jako favoritka (i když se o Bledé mluvilo dost pochvalně, zároveň většina previews mluvila o tom, že soupeřka je dost jinde).
    N_I
    N_I --- ---
    Vondráček najetej jak Albanec v discolandu Silvia

:))))
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Od chvíle co skončil Sivakův zápas se to přetavilo do módu Comedy gold, lepší než Žhavý výstřely. Takhle si představuji čistokrevnou zábavu tak z roku 2010. Jediný co mi chybělo byla Mašlíková, která by tam vykřikovala, že Kareš je pro ni vítěz.
    Jinak super. Po zapase Sivak-Lengál, kdy Sivak vyfackuje Soquessu, tam Frabša lamentuje, že nemá rád trashtalky a že by nikdy neuváděl nic, kde by to bylo. Pak uvede zápas co jede v permanentním trashtalku už snad 3 roky co se to pořád odkládalo. Kareš vypadá půl zápasu, že má trencle na půl žerdi, Vondráček najetej jak Albanec v discolandu Silvia. O přestávce měl oči, že by mohl navádět na Ruzyni letadla. Zápas v duchu "zabiju tě" ale překvapivě celkem čistý (Vondráček si stěžoval na údery pod pás, ale to mi nějak uniklo). Na konci vyhrocene ještě s trenérem. Po zápase v ringu scéna skoro jak z Rockyho, ale místo "Adriano" jelo "jste vymrdanci".Frabšovi asi mezitím někdo vysvětlil co se dělo před zápasem, tak lamentuje,že si rozmyslí jestli to ještě někdy bude uvádět. Vondráček v ksiltovce Goldfingers tam mezi sípáním hlásí: "je mi líto, že jsem řekl že Tvoje přítelkyně je kurva" a zase to tím otvírá. Kares děkuje a Vondráček končí větou "a už sem nikdy nevlezu". Čistokrevná zábava a stroj času nastavený na 15 let dozadu.
    N_I
    N_I --- ---
    vondracek kares asi dobre utraceny penize kdo tam sel....mega show:)
    a prej i dobry vykony od obou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam