• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    MAESTRO_007: omg jasne vrtulníkem se posílají pacienti po Praze. Tomu muže věřit jenom blb….
    LOGO
    LOGO --- ---
    MAESTRO_007: ono by se nic nezměnilo, i kdyby mu něco řekli. On nic jinýho neumí.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    YGGDRASSIL: se ti Angličani na internetu omlouvali že prohrál kvůli nim, že mu to blbě řekli :-)

Jinak tohle jsem našel ji jiné diskuzi .)
    LOL, kolegyně na mě právě vytasila insider info: Její kamarádka pracuje jako zdravotní sestra na Vinohradech a někdy v noci po zápase jim přivezli Vémolu. Vypadal blbě, klepal se jak ratlík, přehazovali si ho mezi internou a chirurgií, vypadalo to, že mu někde uvnitř něco teče, tak ho radši vrtulníkem poslali do Motola. (Ne že by mu ho volali, ale zrovna jim tam někoho poslali z Motola, tak na zpáteční cestě vzali toho blba.)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    PODFUCK: copak bojovnici, ti tady nejsou od toho, aby mysleli. mnohem vic by me zajimalo, jak dosel ten vemoluv pomerne slovutnej trenerskej tym k tomu, ze po ctvrtym kole vedli
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Tvl, to je regulérní promo na další zápas, ne? To přece nemže bejt vážně myšlený. :/
    To zas bude muset vytáhnout ten svj vypelichanej kožich. :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BIOBOID: jakoze kdyz jeho Vemola uspal, tak se na nej citi bejt odbornik jo? :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A korunu tomu všemu nasadil kdo?

Legendární Kníže kritizuje chování šampiona Kincla: Klidně ho zmlátím | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-mma-oktagon/431933/legendarni-knize-kritizuje-chovani-sampiona-kincla-klidne-ho-zmlatim.html?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    JOPS: Já bodoval jejich první zápas na XFN. Tam byl asi ten "eye poke", to byla teprve prdel. Tohle bylo úplně jednoznačný. Rozhodčí co znají pravidla a víc co se jak boduje, tak to měli snadný.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Kincl vs Vemola bylo zajimave, fandil jsem Kinclovi a rikal si, ty vole, nechtel bych u tohohle zapasu delat bodoveho rozhodciho.

Ale za me best match byl Glismann vs. Van Suijdam. Ty voe, Glismann ho zpracovával strasnym zpusobem a zacina to byt muj favorit na celkoveho viteze gamechangeru. Ten chytne a nepusti a svou obed ustve. A odbouchat to 4 vteriny pred koncem kola, to musis fakt strasne nasrat :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PODFUCK: 60% a víc :) Bylo vždycky zábavné sledovat, když někde pustili k bodování fightery a ti vůbec nevěděli, která bije.

Koneckonců, můžeš to pozorovat i v UFC, kdy se vlastně komentátorský tým složený z všech možných exfighterů a exšampionů (Cormier, Bisping, Cruz, Felder) opakovaně plete a prokazuje neznalost bodování. Akorát Jon Anik to má nastudované a zkouší je trochu korigovat.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: 5 kol v kuse na pletivu opakoval max 3 TD techniky, neúspěšně.
    A u toho ho Patrik občas bil loktama.
    Ta zoufalost a to, že to vydrží marně zkoušet 25 minut furt a furt dokola, byla chvílema až komická.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Hele, kolik procent profesionálních bojovníků MMA neví co se jak boduje a co znamená, když někdo vyhraje 2:1 na body? 40? 50? 60?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: no to ne, abidi vypadal uplne stejne prejete jako Jerome, jen nemel tu jednu velkou bouli na cele
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PLOMBDENTIST: Kde by Vemola vzal plán B? Plán A mu jednak vždycky funguje a jednak nemá absolutně žádné schopnosti na cokoli jiného než plán A, takže představa že má v záloze nějakou jinou taktiku je fakt úsměvná :)

(podotýkám, že jsem Vemola-Kincl neviděl)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    EVILMIND: tohle bych zase až tak nebral, vzpomeň si na zápas Glory K1 - Le Banner : Abidi

Naprosto jednoznačný vítěz Le Banner vypadal, jak kdyby ho přejel vlak a Abidi, kterej dostal ranec úderů a několikrát ho od počítání zázračně zachránily provazy - naprosto v pohodě.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BIOBOID: odveta století :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zjevne nikdo nevi kam sel, takze tipuju ze nesel do nemocnice ale zalezl domu...

„NEVIME KDE JE KARLOS ALE JE TO VELKA PROHRA"- Novotny a Neruda po oktagon 43
    https://www.youtube.com/watch?v=NG8bMt4ioUA
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Ne ze by to bylo nejake prekvapeni, ale tenhle souboj ukazal v plne nahote, ze Vemola proste nema plan B.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    BIOBOID: Ten front kick mě taky prekvapil, teda oba dva.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jinak pro mě překvapivý fragmenty:
    * Vemola byl nafýzovanej jako prase
    * Kinclova obrana proti TD skvostná (že nebudou na zemi bych nevsadil ani korunu)
    * bylo to ještě nekoukatelnější než jsem si dokázal v tom nejhoršim představit
    * Vemolův front kick alá Spider Silva
    * Vemola je příbuznej s Tomiem
    LOGO
    LOGO --- ---
    EVILMIND: tak asi protože Kozma nad Lehorém vyhrál na válení, tak myslel, že Karlosovo válení bylo to samý. Což ale nebylo.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    EVILMIND: To se Ondrovi hodně nepovedlo…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam