• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Spíš teď čtu, že ta její soupeřka se ještě v UFC PI před zápasem porvala s jinou bojovnicí (Joselyn Edwards) a právě od ní měla těsného předzápasového moncla... Heh. Jak říkají v US: These things happen in MMA.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukam to jeste vylepsila

Boj byl pro mě nebezpečný, protože jsem cítila, že moje soupeřka má obrovskou váhovou výhodu i s pomocí infuze,“ reagovala Lucie Pudilová a obvinila soupeřku z užití infuze, které jsou v UFC do určité míry zakázané.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Hmmm. Tak PFL nakonec přece jen odkoupilo Bellator od Paramountu a Bellator teď bude podle všeho jen jedna z podznaček PFL.

Co o tom tak čtu, tak se reálně vlastně úplně neví, jak to bude dál, ale moc radost z toho nemám. Bellator byla vlastně jediná top level organizace pracující dlouhodobě ziskově s čistým finančním zázemím. O tom jestli zůstane u vesla Coker aspoň jako šéf "pobočky" se nemluví.

Jako, šéfové PFL teď mluví v superlativech o složené soupisce, která podle nich může konkurovat té od UFC (počet upsaných borců, 30% top level fighterů v TOP 25 na FightMatrixu a silnější některé ženské divize než UFC), ale jsou to spíš takové reklamní řečičky a s modelem co jede PFL fakt nevím, jak to hodlají do budoucna míř pořešené. Hmmm.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: a ten koucing jako, 4 minuty lezi na zadech, a nulova reakce na to, takze neprekvapive dalsi kolo zase 4 minuty na zadech. Kde vypadala jako kdyz tam je prvne, a bylo slyset jak rika "kdyz ona je hrozne velka". Cywe, s kym trenovala, vsak argentinka byla o dost mensi nez ona?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: hlavně to vyhlášení je slušnej virálek, všude je ten divno twerk tý její soupeřky
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jsem teď viděl Pudilovou z tohohle víkendu (UFC FN 232) a teda jako... velký špatný. Vypadala jak když je to její první zápas v UFC.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    UFC 295 Highlights in SLOW MOTION!
    https://www.youtube.com/watch?v=Y44wYl1dnPc
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    FILUS: fakt? to teda nechapu, podle me by mu ta uprimnost prinesla daleko vic priznivcu, nez tenhle bulshit, co jsem cetl zahranicni fora bezprostredne po zapasu, tak po tom prvbim vyjadreni na nej v podstate byl nulovej hejt
    FILUS
    FILUS --- ---
    imho to do nej tlacej hlavne treneri, proto takhle otaci.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    tak to je docela zklamani, prvni vyjadreni melo pro me skoro vetsi vyznam, nez pripadna vyhra
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    EVILMIND: Tezko se to hodnoti. Rozhovor jsem jeste nevidel, ale z prvni dobre to prvni vyjadreni mi prislo sympatictejsi...Na kdyby se ve sportu nehraje. Rikat ze by to otocil...Nevim no.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PODFUCK: Slovo samuraje na to!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PODFUCK: tak prijde mi celkem pochopitelny, ze kdyz se podival na video, tak mu to ted prijde jinak, ne?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Odvolávám, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slíbil!

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ROMI
    ROMI --- ---
    taky mi to prislo predcasny, kor kdyz zname Jirku, ze vydrzi neskutecne a funguje i vyplej. Ale myslim, ze na tech zadech by ho asi uz stejne dobil
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve a ze von tam zase chvalil protivnikovi udery atd. ? :D

jinac teda jak ho odhodila ta levacka...pritom takovej tukanec jenom :)

no nic...je to skoda, ale asi fair
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: Procházka tam měl pár pěkných náporů u té klece a to byly rozhodně situace kdy byl nejnebezpečnější, ale úplně na to nenavazoval a ta noha už byla polomrtvá a dost by se to zhoršovalo. A ač byla takticky výhoda zemařiny jasná, tak se v druhém k nějakému reálnému porazu nebo strhu ani nepřiblížil. Tzn. v okamžiku ukončení sice ještě asi vedl, ale podle mě byl trend na straně Pereiry - který v druhém dostal pár tvrdých zásahů, ale rozchodil je a oklepal se z nich.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CAIDEL: ty jo videl si to tak? ja nejsem odbornik jen cistej fanda lajk ale pruslo mi ze Jiri se hezky rozjizdel a ac trochu na nej obvykle zmatecne, ze zapasu dominoval. Naopak me Peteira prisel hidne pasivni ac to mohla bejt kontrolovana skvele zvladnuta taktika.

co me taky prekvapilo byla ta nulova atmosfera v MSG. videl jsem dva posledni zapasy a jako celkove mi ten event v tehle casti prisel hrozne komorni/nudnej. :-/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pyco wtf? :( dyt ten nas blazen byl v poho!

ale teda videl sem v tejdnu nejakou promo akci, kde Pereira jakoby kopal DCho a ten delal jak sou ty jeho kopy neprijemny. mno asi celkem sou...Jiri po druhym kopu uz mel tu nohu celkem sklenenou :O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam